- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.436
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.201
on küçük zenci benceSelam kızlar
Agatha Christine nın yeni başlayanlar için okunacak ilk kitabı ne olmalı? Bir arkadaşım soruyor.
ben de hamilelikten (hatta transferden sonra) hiç kendim temizlemedimGünaydın kızlar
Bu hafta evimi temizlemeye ayırdım. İtiraf ediyorum doğumdan beri evimi kendim hiç temizlemedimşimdi iş başa düştü. Bu hafta çok az okuma yapabileceğim
günaydınlar
dün hedefime ulaşamadım tabi.. maaile annede yemekteydik
savaş ve barış sayfa 535
Günaydın kızlar
Bu hafta evimi temizlemeye ayırdım. İtiraf ediyorum doğumdan beri evimi kendim hiç temizlemedimşimdi iş başa düştü. Bu hafta çok az okuma yapabileceğim
Sen bebişimize iyi bak uzat ayaklarını dinlen bol bolben de hamilelikten (hatta transferden sonra) hiç kendim temizlemedim
ama çok şükür ki bana hala yasakplasentam aşağıdaymış
2 tane bildir ya :))Gunaydin Savas ve Baris 1. cilt bitti. Bildirime yazmayacagim ve tek kitap olarak bildirecegim ben. 1800 e yakin sayfa olsa da.
Cıkkss :))))2 tane bildir ya :))
bu kitapta gakikaten 300-350 gibi anca isiniyor insan sonrasi corap sokuguSavaş ve Barış sayfa 102. Ağır ama emin adımlarla ilerliyorum
Normalde kitaplarda psikolojik 100 barajım vardır benim. Bu kitapta 100. Sayfa kitabın başı gibipsikolojik 300 barajım olsun bari onu geçmeye çalışayım
Benim adım Leon 'a giriş yaptım. Sy.51
Cıkkss :))))
bu kitapta gakikaten 300-350 gibi anca isiniyor insan sonrasi corap sokugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?