- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.241
Teşekkürler canim :) yıllar önce okudum ama yayin konusunu hatırlamıyorum , kütüphaneden alıp okumuştumBen de klasiklerde is bankasi takintiliyim. Yordam' dan en son Un Lun Dun okudum ceviri o kadar hosuma gitti ki. Ingilizce ceviti fransizca vs ye gore cok daha kolay aslinda ama cevirmen notlari cok titizdi gunluk konusma dilinde yapilan gondermeler vs cok guzel aciklanmisti. Baska kitabi var mi elimde hatirlamiyorum yillar once yine China Mieville' in Sehir ve Sehir' ini okumustum o da Yordam sanirim.
Germinal' i mutlaka alacagim diger kitaplarina gene bir bakayim. Yani simdilik onerecegim sadece Un Lun Dun var aklimda
Ha bir de yeri gelmisken Iki Sehrin Hikayesi' ni oda yayinlarindan okuyacagim galiba bu konuda fikri olan var mi?
Seçenek sun biz sevelim hadiselamlar
Az bitti, çok etkileyici bir kitaptı elimden bırakamadım resmen. Şimdi ne okumak istediğim konusunda çok kararsızım yormayan rahat bir kitap okumak istiyorum.
aslında Veronika ölmek istiyor okuyacaktım ama sonra pek okuyasım gemiyorSeçenek sun biz sevelim hadi
Yakici Sir bence :)aslında Veronika ölmek istiyor okuyacaktım ama sonra pek okuyasım gemiyor
Mezarlık kitabı
Galiz kahraman
Yakıcı sır
olabilir
aslında elimde 60 küsür kitap var ama şu an hiç birini okuyasım yok
aslında Veronika ölmek istiyor okuyacaktım ama sonra pek okuyasım gemiyor
Mezarlık kitabı
Galiz kahraman
Yakıcı sır
olabilir
germinali kütüphanden alıp okumuştum yayınevi hatırlamıyorum ama kitap çok güzeldi@cesmi_naz 300 u bekle anca alisiliyo :))) bu arada arkadaslardan biri 600den fazla karakter varmis demisti belki o kadar vardir ama sonucta hepsini akilda tutmaya gerek olmuyo zatwn baskarakterler belli ( yine de biraz fazlaca tabi :) )
Yordam' dan fantastik bir kitap okumustum ceviride titiz davrandiklari coook belli keske cogu kitabi onlar da bassa da okusak. # yordamkitapduysesimizi :)))
Germinal' i okumafim listemde de degil ama sirf bu sebeple bile alir okurum.
Paylastigin bilgiler icin cok tesekkur ederim. Nobetlerinin sakin gecmesini diliyor ve sevgiler yolluyorum.
dün akşam denedim onu okumayı ama başaramadımYakici Sir bence :)
bende senin gibi düşündüm açıkçası eğlenceli bir şeyler aradım bulamadım.Veronikaya başlama bence canım. Az'ın üzerine iyice ruhsal bunalıma gerek yok.
Yakıcı sıraslında Veronika ölmek istiyor okuyacaktım ama sonra pek okuyasım gemiyor
Mezarlık kitabı
Galiz kahraman
Yakıcı sır
olabilir
Çok güzel bir kitap bayıldım benmerhaba kızlar, Nar Ağacı sayfa 451
Selamlar. Savaş ve Barışa adapte olamadım resmen. 130, sayfadayım. Bu arada çocuk kitabı olan Dev Şeftali ve Kraliçeyi kurtarmak kitabını okudum. Yeğene hediye almıştım aslında göz gezdireyim derken okudum. Özellikle Kraliçeyi Kurtarmak kitabını matematikle sorunu olan çocuklar için öneririm. Bu arada Dev Şeftaliyikalinkaselin ciğimden Kraliçeyi Kurtarmak kitabını da __giz__ sevdiceğimden duymuştum. Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?