Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Teşekkürler canim :) yıllar önce okudum ama yayin konusunu hatırlamıyorum , kütüphaneden alıp okumuştum

Selamlar
Yapılan araştırmaya biraz göz gezdirdim, bunca kadını bulmuşken bi takım istatistikler elde edelim demişler sanırım. Hoşlanmadım bu durumdan.
Nermin Yıldırım Unutma Dersleri bitti. çok sevdim ben hem hikayeyi hem dilini. yeni kitabım Dostoyevski Ezilenler sayfa 50 deyim devam ediyorum. keyifli günler hepinize.

aslında Veronika ölmek istiyor okuyacaktım ama sonra pek okuyasım gemiyor
Mezarlık kitabı
Galiz kahraman
Yakıcı sır
olabilir
aslında elimde 60 küsür kitap var ama şu an hiç birini okuyasım yok

Veronikaya başlama bence canım. Az'ın üzerine iyice ruhsal bunalıma gerek yok.

germinali kütüphanden alıp okumuştum yayınevi hatırlamıyorum ama kitap çok güzeldi

Yakici Sir bence :)
dün akşam denedim onu okumayı ama başaramadım halbuki çok severim Zweig ama

Veronikaya başlama bence canım. Az'ın üzerine iyice ruhsal bunalıma gerek yok.
bende senin gibi düşündüm açıkçası eğlenceli bir şeyler aradım bulamadım.

Mezarlık Kitabı iş yerindeydi ona başladım kolay okunuyor ve güzel gibi

Selamlar. Savaş ve Barışa adapte olamadım resmen. 130, sayfadayım. Bu arada çocuk kitabı olan Dev Şeftali ve Kraliçeyi kurtarmak kitabını okudum. Yeğene hediye almıştım aslında göz gezdireyim derken okudum. Özellikle Kraliçeyi Kurtarmak kitabını matematikle sorunu olan çocuklar için öneririm. Bu arada Dev Şeftaliyi kalinkaselin ciğimden Kraliçeyi Kurtarmak kitabını da __giz__ sevdiceğimden duymuştum. Teşekkür ederim.

Gürsel Korat__Kalenderiye bitti.

Ve ben de sonunda seriyi tamamladım.
Bu kitabı diğerlerine oranla daha bir çok sevdim, altı çizilesi o kadar çok cümle vardı ki, bazı cümlelerin derin anlamı üzerinde uzun süre düşündüm.

Italya esintileriyle başlayıp Kayseri'ye oradan da başlangıç noktamız olan Kapadokya'ya yolculuk yapmak, olaylar arası nasıl bi bağlantı olabilir diyerek düşünmek ve bu geçişler arasında birçok kişinin yüreğinize dokunacak hayatlarına tanıklık etmek gerçekten de hoştu.

Keşke kitaplar arası ara vermeseymişiz diye düşünmeden edemedim, bazı karakterleri hatırlamakta zorlandım ve acaba bir bağlantı var mıydı, bu kişiyi okudum mu diye düşünmeden edemedim.

Yazarın, kitap içerisinde yer alan tekerleme, şiir ve deyişleri de kendisinin yazması, bu yaratıcılığı da hoşuma gitti, sonuçta konuyla bağlantılı özgünlükte yazmak kolay olmasa gerek.

Kitap için olumsuz söyleyebileceğim bir husus - ki bu sadece bana olmuş olabilir- son bölümdeki şiveleri okumak beni çok yordu, belki ara ara olsa rahat olurdu ama aralıksız yaklaşık elli sayfa kadar okumak zor geldi. Bazı yerlerde de farklı dillerdeki ifadelerin türkçe karşılıgı ne olabilirdi diye merak etmeden de duramadım.

Bu kitapla tanışmama vesile olan minerva1988 'e ve bana seriyi alan kalinkaselin 'e çok teşekkür ederim.

Çok sevindim sevdicek, onun coğrafya ile ilgili olanı da vardı, adı da Haritada Kaybolmaktı, yeğenin beğenirse daha sonra onu da alabilirsin, tabi önce sen bir test edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…