- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.261
Çok sevindim sevdicek, onun coğrafya ile ilgili olanı da vardı, adı da Haritada Kaybolmaktı, yeğenin beğenirse daha sonra onu da alabilirsin, tabi önce sen bir test edersin.
Evet baktım kitabı alırken. Bizim kız da matematikle sorunluydu inş önyargılarından kurtulur kitap bahanesi ile.
Çok sevindim sevdicek, onun coğrafya ile ilgili olanı da vardı, adı da Haritada Kaybolmaktı, yeğenin beğenirse daha sonra onu da alabilirsin, tabi önce sen bir test edersin.
Ve utkuya:)Gürsel Korat__Kalenderiye bitti.
Ve ben de sonunda seriyi tamamladım.
Bu kitabı diğerlerine oranla daha bir çok sevdim, altı çizilesi o kadar çok cümle vardı ki, bazı cümlelerin derin anlamı üzerinde uzun süre düşündüm.
Italya esintileriyle başlayıp Kayseri'ye oradan da başlangıç noktamız olan Kapadokya'ya yolculuk yapmak, olaylar arası nasıl bi bağlantı olabilir diyerek düşünmek ve bu geçişler arasında birçok kişinin yüreğinize dokunacak hayatlarına tanıklık etmek gerçekten de hoştu.
Keşke kitaplar arası ara vermeseymişiz diye düşünmeden edemedim, bazı karakterleri hatırlamakta zorlandım ve acaba bir bağlantı var mıydı, bu kişiyi okudum mu diye düşünmeden edemedim.
Yazarın, kitap içerisinde yer alan tekerleme, şiir ve deyişleri de kendisinin yazması, bu yaratıcılığı da hoşuma gitti, sonuçta konuyla bağlantılı özgünlükte yazmak kolay olmasa gerek.
Kitap için olumsuz söyleyebileceğim bir husus - ki bu sadece bana olmuş olabilir- son bölümdeki şiveleri okumak beni çok yordu, belki ara ara olsa rahat olurdu ama aralıksız yaklaşık elli sayfa kadar okumak zor geldi. Bazı yerlerde de farklı dillerdeki ifadelerin türkçe karşılıgı ne olabilirdi diye merak etmeden de duramadım.
Bu kitapla tanışmama vesile olanminerva1988 'e ve bana seriyi alan @kalinkaselin 'e çok teşekkür ederim.
Kitapları ekledim vikitabima..ilerde lazım olcak ve çocuk kitabı okumaya bayılıyorum.
Tesekkurler
Ve utkuya:)
Haritada Kaybolmak kardeşim okuyordu ( yaş 11) ben bitireyim sen oku çok güzel dedi. Özet geç dedim kitabı anlattıÇok sevindim sevdicek, onun coğrafya ile ilgili olanı da vardı, adı da Haritada Kaybolmaktı, yeğenin beğenirse daha sonra onu da alabilirsin, tabi önce sen bir test edersin.
ben rahatsiz olmam canim sorun yok ve bol sans cekilislerde.İyi akşamlar baykuşlar
Gördüğüm çekilişlere etiket yapıyorum sizi hani rahatsız olanınız varsa beni etiketleme diyeniniz varsa etiketlemeyeyim.
Haritada Kaybolmak kardeşim okuyordu ( yaş 11) ben bitireyim sen oku çok güzel dedi. Özet geç dedim kitabı anlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?