Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok sevindim sevdicek, onun coğrafya ile ilgili olanı da vardı, adı da Haritada Kaybolmaktı, yeğenin beğenirse daha sonra onu da alabilirsin, tabi önce sen bir test edersin.

Evet baktım kitabı alırken. Bizim kız da matematikle sorunluydu inş önyargılarından kurtulur kitap bahanesi ile.

Çok sevindim sevdicek, onun coğrafya ile ilgili olanı da vardı, adı da Haritada Kaybolmaktı, yeğenin beğenirse daha sonra onu da alabilirsin, tabi önce sen bir test edersin.

Kitapları ekledim vikitabima..ilerde lazım olcak ve çocuk kitabı okumaya bayılıyorum.
Tesekkurler

Ve utkuya:)

Haritada Kaybolmak kardeşim okuyordu ( yaş 11) ben bitireyim sen oku çok güzel dedi. Özet geç dedim kitabı anlattı

İyi akşamlar baykuşlar
Gördüğüm çekilişlere etiket yapıyorum sizi hani rahatsız olanınız varsa beni etiketleme diyeniniz varsa etiketlemeyeyim
.

Gunaydin arkadaslar,
Savas ve Baris syf 240.

İyi akşamlar baykuşlar
Gördüğüm çekilişlere etiket yapıyorum sizi hani rahatsız olanınız varsa beni etiketleme diyeniniz varsa etiketlemeyeyim
.
ben rahatsiz olmam canim sorun yok ve bol sans cekilislerde.

Haritada Kaybolmak kardeşim okuyordu ( yaş 11) ben bitireyim sen oku çok güzel dedi. Özet geç dedim kitabı anlattı

Bayılıyorum onların özet kavramına zaten, benim kuzenler de öyleydi. Sevdikleri kitabın özetini yaptıklarında ki o nasıl özettir hala aklım almıyor, baştan sona kim ne dedi ne yaptı en ayrıntısına kadar kitabı baştan yazarlardı, sevmedikleri kitabın da aksine bir başı bir sonu birer cümle ile bitirirlerdi, ağızlarından cımbızla laf alırdım, soru sorarak konuşturabilirdim sadece.

Bu arada çekilişlere rahatlıkla etiketleyebilirsin, benim açımdan da sıkıntı yok.

Bugün Cumhuriyet Yazıları 2 kitabına başladım, 83. sayfadayım. Bir yandan da Yeni Dünya kitabına devam ediyorum, onda da 2 öyküm kaldı, bugün okumayı düşünüyorum aksilik çıkmazsa inşallah.

Şimdilik temizlik yapma zamanı. Biraz deterjan kokusu içime çekip bahar esintisi yaşamak istiyorum.

Bugün karne heyecanı yaşayacaklara da aileleriyle şimdiden mutlu huzurlu tatiller.
Tabi öğretmenlerimize de zihinlerini boşaltmalı bir tatil diliyorum, yeni döneme iki taraf da enerjik dönüş yapsınlar.

C Calcifer bir gün bir arkadaşım çok beğendiği bir filmi anlattı yarım saat. Filmi izlemiş kadar oldum dedim. Bu kısım filmde 2 dakika sürüyo dedi koptum
Sen özet deyince o geldi aklıma.
bizimkine de özet geç oğlum diyorum sayfaları okudu resmen. ama alıştıramadım onu kitap okumaya ne yaptıysam olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…