Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam kizlar aksam Nar Ağacı'nı bitirdim, kitabi beğendim özellikle Kahin Prenses Casandra durumu hoş olmuş. Bugün de Bir Delinin Ani Defteri'ne başladim. Sonrasinda İnce Memed serisinin son kitabi kalmıştı onu okurum sanırım.

Şubat ayı için yine bir klasik okuyalim mi hep beraber? Karar verirsek simdisen sipariş ederim.Bu ay toplu okumaya katilamadim çok kiskaniyorum

Canim savaş ve barış şubata sarkacak bazıları anna okuyacaktı

anna karenina şubat kitabı canım ama savaş ve barış bu gidişle şubata sarkacak, anna da marta gibi görünüyo

acikcasi Savas ve Baris ustune 2 ay uzun soluklu bi klasik okuyamam.

Ben bi süre kitaplara ara verdim ınsallah ikinci donem devam ederim
hedef noldu hedef sorun yok dimi?

Kızlar sizden bir ricam olacak.

Eşimin yeğeni için karne hediyesi alacağım hikaye kitabı istedi 2. sınıfa gidiyor ne alsam bana bir kaç tane önerir misiniz.
Karanlıktan korkan baykuş
Pes etmeyen kedi
Hayatı keşfetmek isteyen penguen
bu kitapları kızım okudu 3. sınıf çok sevdi birde Levent Türkiye'yi geziyor serisi de güzel.

Kızlar sizden bir ricam olacak.

Eşimin yeğeni için karne hediyesi alacağım hikaye kitabı istedi 2. sınıfa gidiyor ne alsam bana bir kaç tane önerir misiniz.
Selcen Yüksel Arvas’ın Dünyayı Durduran Kız serisini tavsiye ederim canım
Benim kızım da 2. sınıfta çok sevdi

selam kızlar. bir dönemin daha sonuna geldik benden mutlusu yok müthiş bir tatile çıkacağım bu gece nasipse. yanıma da dün başlamaya niyet ettiğim ( ) Kızıl Kraliçe'yi aldım. yine kolay okunabilecek iki kitap daha alacağım.

topiğin karne alan miniklerini de kutlarım herkese iyi tatiller

Karanlıktan korkan baykuş
Pes etmeyen kedi
Hayatı keşfetmek isteyen penguen
bu kitapları kızım okudu 3. sınıf çok sevdi birde Levent Türkiye'yi geziyor serisi de güzel.

Selcen Yüksel Arvas’ın Dünyayı Durduran Kız serisini tavsiye ederim canım
Benim kızım da 2. sınıfta çok sevdi

Çok teşekkür ederim hemen not alıyorum

Savaş ve Barış herkesi yıkmış, ben de bu sene okurum diyordum, tırstım şimdi
Bence korkulacak bir kitab değil. Sadece okumak zaman alıyor. Yoksa kolay okunan be sürükleyici bir kitap.
Bir de yanında taşınabilecek kitap olmadığından dolayı sıkıntı oluyor biraz. 4 cilt olsaydı daha iyi olurdu sanki.

ayri bir cantada tasiyorum magaza poseti vs ya da elimde :)) ama 3-4 gunde kitap bitirmeye aliskin olunca daha uzun suredir okuyormusum gibi geldi.
-Pandora- 300u gecince cok guzel gidiyor. Gercekten cok degerli ve sıkmayan bir kitap.
Bence de 4 cilt olabilirdi. Sefiller' in de 2 cilt o da zor olabilir eskiden 5 ciltlisi vardi artik basimi yok galiba. peah

Aynen kolay okunuyor mesela budala çok konuşuyordu bu sakin ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…