- 16 Ocak 2014
- 3.763
- 5.240
- 248
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.281
bizimkine de özet geç oğlum diyorum sayfaları okudu resmen. ama alıştıramadım onu kitap okumaya ne yaptıysam olmadı
Canim savaş ve barış şubata sarkacak bazıları anna okuyacaktıSelam kizlar aksam Nar Ağacı'nı bitirdim, kitabi beğendim özellikle Kahin Prenses Casandra durumu hoş olmuş. Bugün de Bir Delinin Ani Defteri'ne başladim. Sonrasinda İnce Memed serisinin son kitabi kalmıştı onu okurum sanırım.
Şubat ayı için yine bir klasik okuyalim mi hep beraber? Karar verirsek simdisen sipariş ederim.Bu ay toplu okumaya katilamadim çok kiskaniyorum
anna karenina şubat kitabı canım ama savaş ve barış bu gidişle şubata sarkacak, anna da marta gibi görünüyoSelam kizlar aksam Nar Ağacı'nı bitirdim, kitabi beğendim özellikle Kahin Prenses Casandra durumu hoş olmuş. Bugün de Bir Delinin Ani Defteri'ne başladim. Sonrasinda İnce Memed serisinin son kitabi kalmıştı onu okurum sanırım.
Şubat ayı için yine bir klasik okuyalim mi hep beraber? Karar verirsek simdisen sipariş ederim.Bu ay toplu okumaya katilamadim çok kiskaniyorum
acikcasi Savas ve Baris ustune 2 ay uzun soluklu bi klasik okuyamam.Selam kizlar aksam Nar Ağacı'nı bitirdim, kitabi beğendim özellikle Kahin Prenses Casandra durumu hoş olmuş. Bugün de Bir Delinin Ani Defteri'ne başladim. Sonrasinda İnce Memed serisinin son kitabi kalmıştı onu okurum sanırım.
hedef noldu hedefBen bi süre kitaplara ara verdim ınsallah ikinci donem devam ederim
acikcasi Savas ve Baris ustune 2 ay uzun soluklu bi klasik okuyamam.
gezmekten fırsat bulamamıyoacikcasi Savas ve Baris ustune 2 ay uzun soluklu bi klasik okuyamam.
hedef noldu hedefsorun yok dimi?
o zaman anna yı alayım ben, sizle başlarım, arada başka kitaplarım var, onları okurumanna karenina şubat kitabı canım ama savaş ve barış bu gidişle şubata sarkacak, anna da marta gibi görünüyo
Karanlıktan korkan baykuşKızlar sizden bir ricam olacak.
Eşimin yeğeni için karne hediyesi alacağım hikaye kitabı istedi 2. sınıfa gidiyor ne alsam bana bir kaç tane önerir misiniz.
Selcen Yüksel Arvas’ın Dünyayı Durduran Kız serisini tavsiye ederim canımKızlar sizden bir ricam olacak.
Eşimin yeğeni için karne hediyesi alacağım hikaye kitabı istedi 2. sınıfa gidiyor ne alsam bana bir kaç tane önerir misiniz.
Ben ısrarla korkulacak bir kitap değil diyorumSavaş ve Barış herkesi yıkmış, ben de bu sene okurum diyordum, tırstım şimdi
Karanlıktan korkan baykuş
Pes etmeyen kedi
Hayatı keşfetmek isteyen penguen
bu kitapları kızım okudu 3. sınıf çok sevdi birde Levent Türkiye'yi geziyor serisi de güzel.
Selcen Yüksel Arvas’ın Dünyayı Durduran Kız serisini tavsiye ederim canım
Benim kızım da 2. sınıfta çok sevdi
Bence korkulacak bir kitab değil. Sadece okumak zaman alıyor. Yoksa kolay okunan be sürükleyici bir kitap.Savaş ve Barış herkesi yıkmış, ben de bu sene okurum diyordum, tırstım şimdi
ayri bir cantada tasiyorum magaza poseti vs ya da elimde :)) ama 3-4 gunde kitap bitirmeye aliskin olunca daha uzun suredir okuyormusum gibi geldi.Bence korkulacak bir kitab değil. Sadece okumak zaman alıyor. Yoksa kolay okunan be sürükleyici bir kitap.
Bir de yanında taşınabilecek kitap olmadığından dolayı sıkıntı oluyor biraz. 4 cilt olsaydı daha iyi olurdu sanki.
Yok canim ara tatil var ya okuyamicam net yani :)acikcasi Savas ve Baris ustune 2 ay uzun soluklu bi klasik okuyamam.
hedef noldu hedefsorun yok dimi?
Aynen kolay okunuyor mesela budala çok konuşuyordu bu sakin ilerliyorayri bir cantada tasiyorum magaza poseti vs ya da elimde :)) ama 3-4 gunde kitap bitirmeye aliskin olunca daha uzun suredir okuyormusum gibi geldi.
-Pandora- 300u gecince cok guzel gidiyor. Gercekten cok degerli ve sıkmayan bir kitap.
Bence de 4 cilt olabilirdi. Sefiller' in de 2 cilt o da zor olabilir eskiden 5 ciltlisi vardi artik basimi yok galiba.peah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?