- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.301
Ohhh gezmelerYok canim ara tatil var ya okuyamicam net yani :)
Dışarıda uzun süreli okuyabilecek olsam yanıma alırdım ben de ama sırf minibüs yolculukları içim taşınamıyorum yanımda. Öyle olunca da dün ve bugün olduğu gibi dışarıda geçirdiğim günlerde hiç okuyamamış oluyorum maalesef.ayri bir cantada tasiyorum magaza poseti vs ya da elimde :)) ama 3-4 gunde kitap bitirmeye aliskin olunca daha uzun suredir okuyormusum gibi geldi.
-Pandora- 300u gecince cok guzel gidiyor. Gercekten cok degerli ve sıkmayan bir kitap.
Bence de 4 cilt olabilirdi. Sefiller' in de 2 cilt o da zor olabilir eskiden 5 ciltlisi vardi artik basimi yok galiba.peah
Budala beni benden almıştı resmen en zor okuduğum kitap o olabilirAynen kolay okunuyor mesela budala çok konuşuyordu bu sakin ilerliyor
Sakız sardunyaKızlar sizden bir ricam olacak.
Eşimin yeğeni için karne hediyesi alacağım hikaye kitabı istedi 2. sınıfa gidiyor ne alsam bana bir kaç tane önerir misiniz.
Sefilleri okudum canim, o akip gidiyor, her sahne halen aklimda. Favori kitaplarimdandirDışarıda uzun süreli okuyabilecek olsam yanıma alırdım ben de ama sırf minibüs yolculukları içim taşınamıyorum yanımda. Öyle olunca da dün ve bugün olduğu gibi dışarıda geçirdiğim günlerde hiç okuyamamış oluyorum maalesef.
Sefillere de ne zaman cesaret ederim bilmiyorum ama o da okunması gereken kitaplardan bence ne kadar göz korkutsa da
Yaza kadar ders çalışma tempom olacak yine. O yüzden çok yormayan kitaplar okumak istiyorum. Yazın okurum inşallah. Büyük çoğunluk okudu sanırım buradan ama okumayanlar varsa ortak okuma olur belki :)Sefilleri okudum canim, o akip gidiyor, her sahne halen aklimda. Favori kitaplarimdandirBence yakin zamanda okumalisin.
Yaza kadar ders çalışma tempom olacak yine. O yüzden çok yormayan kitaplar okumak istiyorum. Yazın okurum inşallah. Büyük çoğunluk okudu sanırım buradan ama okumayanlar varsa ortak okuma olur belki :)
Ben tekrardan okumak istiyorum kuzu, beraber okuyabiliriz, ilerde bir zamanda, elimde yok zaten, işbankasından almak istiyorum. Ben okuyalı çok oldu, bir de kısaltılmıştı sanki, öyle hatırlıyorum, tam metin okuyayım.
Aslında çok akıcı severek okuyorum ama fırsat bulamıyorum yoksa bu ay 2 kitabı bitirirdim.Savaş ve Barış herkesi yıkmış, ben de bu sene okurum diyordum, tırstım şimdi
merhaba kızlar, Nar Ağacı sayfa 451
Merhaba ,
"Beyaz Zambaklar Ülkesinde" sayfa 210..
Merhabalar
Pi /Azra Kohen syf 350
slm aklından bir sayı tut bitti. akilah Azra Kohen fi kitabına başladım. kutuphaneden de kemal tahir karilar kogusu ile orhan pamuk benim adım kirmiziyi aldım. 3 kitabı haftaya bitirmeyi düşünüyorum. görüşürüz kizlar
hunharca geziyorum gülüm ikimizin yerine
Yaza bir güzellik yaparız o zaman gizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?