Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Dışarıda uzun süreli okuyabilecek olsam yanıma alırdım ben de ama sırf minibüs yolculukları içim taşınamıyorum yanımda. Öyle olunca da dün ve bugün olduğu gibi dışarıda geçirdiğim günlerde hiç okuyamamış oluyorum maalesef.
Sefillere de ne zaman cesaret ederim bilmiyorum ama o da okunması gereken kitaplardan bence ne kadar göz korkutsa da

Kızlar sizden bir ricam olacak.

Eşimin yeğeni için karne hediyesi alacağım hikaye kitabı istedi 2. sınıfa gidiyor ne alsam bana bir kaç tane önerir misiniz.
Sakız sardunya
Kitaplardan korkan çocuk
Charlienin çikolata fabrikası
Kızım 2. Sınıfta. Bu kitapları severek okudu

Sefilleri okudum canim, o akip gidiyor, her sahne halen aklimda. Favori kitaplarimdandirBence yakin zamanda okumalisin.

Sefilleri okudum canim, o akip gidiyor, her sahne halen aklimda. Favori kitaplarimdandirBence yakin zamanda okumalisin.
Yaza kadar ders çalışma tempom olacak yine. O yüzden çok yormayan kitaplar okumak istiyorum. Yazın okurum inşallah. Büyük çoğunluk okudu sanırım buradan ama okumayanlar varsa ortak okuma olur belki :)

Yaza kadar ders çalışma tempom olacak yine. O yüzden çok yormayan kitaplar okumak istiyorum. Yazın okurum inşallah. Büyük çoğunluk okudu sanırım buradan ama okumayanlar varsa ortak okuma olur belki :)

Ben tekrardan okumak istiyorum kuzu, beraber okuyabiliriz, ilerde bir zamanda, elimde yok zaten, işbankasından almak istiyorum. Ben okuyalı çok oldu, bir de kısaltılmıştı sanki, öyle hatırlıyorum, tam metin okuyayım.

Yaza bir güzellik yaparız o zaman gizim

merhaba kızlar, Nar Ağacı sayfa 451

Merhaba ,

"Beyaz Zambaklar Ülkesinde" sayfa 210..

Merhabalar
Pi /Azra Kohen syf 350

Çok.begendigm.kitaplardi bunlar.
Beğendiğim.yazarlarin tüm kitaplarını okumaya çalışıyorum

Azra kohen
Nazan Bekiroğlu
Jonh verdon da bunlara dahil.

Jonh verdon un tüm kitaplarını okudum. 5 tane var sanırım. Ve 70 yaşında olduğunu duyunca çok üzüldüm, kitap yazmak için geç kalmış diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…