Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Klimam olduğu sürece her şeye varım.
Şaka bir yana okuruz ya, birbirimize moral verdik mi olur bu iş, ay belki o tarihlerde işimiz bile olur.

Bir yandan çalışıp bir yandan okumak biraz zor olsa da keyifli de olur biz bunu aklımıza not edelim gizim, müsait olursak da uygulamaya geçeriz inşallah

Bir yandan çalışıp bir yandan okumak biraz zor olsa da keyifli de olur biz bunu aklımıza not edelim gizim, müsait olursak da uygulamaya geçeriz inşallah
Sefiller okuması çok zevkli inan ders çalışırken arada okuman çok iyi olacak. Hatta ders çalışmayıp okumak isteyeceksin hep. Demedi deme...

*
Merhaba günaydın
Benim Adım Leon sy.150
Çok dokunaklı.

Sefiller okuması çok zevkli inan ders çalışırken arada okuman çok iyi olacak. Hatta ders çalışmayıp okumak isteyeceksin hep. Demedi deme...

*
Merhaba günaydın
Benim Adım Leon sy.150
Çok dokunaklı.

Eveeet.
Biz bunu unutmayalım kuzum, gerçekleştirmek için sözleşmiş olduk.

O zaman gizciğimle planlar yapıldı. Bir aksilik olmazsa yazın, belki de Ramazan’da biz de Sefiller okuyacağız

Merhaba Kızlar
Ölmez otunu bitirdim bugün. 4-5 gün yatılı misafirim olacak. Kitap okuyamam sanırım
Zaman zaman instagramda takip istekleri geliyor. Ancak tanımadığım içim siliyorum. Sizlerden biri olabilir mi? Yani öyle ise bana özelden yazabilir mi kim olduğunu
Bir de ben iyice nickleri ve asıl isimleri karıştırmaya başladım. Vaktiniz olursa özelden bi yazıverin be canlar... yaşlılık işte

Selam arkadaslar guzel bir haftasonu diliyorum hava guzel girunuyor ama cikamadik disari .
Savas ve Baris 396'dayim. Bu hafta bitiririm umarim. kardelen_08 @Welldone1331 Aytmatov okumaniza yetisecegim insallah.

xyzt-5544 __giz__ _Cassandra_ Sefiller'e ben de katilirim. Elimde duruyor isin acigi ortak okuma bekliyordum :))) am sabredemeyip erken baslarim belki emin olamadim kendimden. :")

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…