- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.321
Kışı mı beklesek yoksaYapalım valla, sıcakta ayıla bayıla okuruz.
Kışı mı beklesek yoksa
Yok yok yazın iyidir, hatta bi çılgınlık yapıp Ramazan’da okuyalım sahurlara kadar
Klimam olduğu sürece her şeye varım.
Şaka bir yana okuruz ya, birbirimize moral verdik mi olur bu iş, ay belki o tarihlerde işimiz bile olur.
Sefiller okuması çok zevkli inan ders çalışırken arada okuman çok iyi olacak. Hatta ders çalışmayıp okumak isteyeceksin hep. Demedi deme...Bir yandan çalışıp bir yandan okumak biraz zor olsa da keyifli de olurbiz bunu aklımıza not edelim gizim, müsait olursak da uygulamaya geçeriz inşallah
Bir yandan çalışıp bir yandan okumak biraz zor olsa da keyifli de olurbiz bunu aklımıza not edelim gizim, müsait olursak da uygulamaya geçeriz inşallah
Sefiller okuması çok zevkli inan ders çalışırken arada okuman çok iyi olacak. Hatta ders çalışmayıp okumak isteyeceksin hep. Demedi deme...
*
Merhaba günaydın
Benim Adım Leon sy.150
Çok dokunaklı.
Eveeet.
Biz bunu unutmayalım kuzum, gerçekleştirmek için sözleşmiş olduk.
Bende okumak istiyorum sefiller uygun bir zaman olursan bende katılırım sizeO zaman gizciğimle planlar yapıldı. Bir aksilik olmazsa yazın, belki de Ramazan’da biz de Sefiller okuyacağız
Bende okumak istiyorum sefiller uygun bir zaman olursan bende katılırım size
Tarihi Hoscakal Lokantası bitti..
Sevgililoliss adıma imzali yollamıştı..
Çok keyifli yerler vardı. Çok duygusal yerler de.
Hayır olsunBen de rüyamda o kitabı gördüm biliyor musun geçenlerde.
Cok guzel bi kitap keyifli okumalarMerhaba John Steinbeck, Gazap Üzümleri
Sayfa 88
Aynen çok beğendim biraz kalın bir kitap ama okuyorum vakit buldukça teşekkürlerCok guzel bi kitap keyifli okumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?