- 28 Mayıs 2009
- 4.127
- 10.722
- 408
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.341
Erken başlamanı destekliyorum,ah Sefiller ahhhSelam arkadaslar guzel bir haftasonu diliyorum hava guzel girunuyor ama cikamadik disari .
Savas ve Baris 396'dayim. Bu hafta bitiririm umarim. @kardelen_08 @Welldone1331 Aytmatov okumaniza yetisecegim insallah.
xyzt-5544 __giz__ @_Cassandra_ Sefiller'e ben de katilirim. Elimde duruyor isin acigi ortak okuma bekliyordum :))) am sabredemeyip erken baslarim belki emin olamadim kendimden. :")
yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım hamilelik takvimin yoktu. eğer doğru hatırlıyorsam da hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinİyi akşamlar.
Yıl başından beri okumakta olduğum “İkna” dün bitti. Kedi Öyküleri’ne başladım.
Aminn. Teşekkür ederimmmyanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım hamilelik takvimin yoktu. eğer doğru hatırlıyorsam da hayırlı olsun. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin
Aminn. Teşekkür ederimmm
Biraz önce ekledim
Kitabı her elime aldığımda uyuyakalmamı bu yeni gelişmeye bağladım
GünaydınGünaydın canlar!
Ruhlar Evi bitti.
Marquez tadında bir kitap. Bir ailenin üç kuşaklık hikayesini kara mizah tadında anlatan bir romandı.
Ben bu kitabı Şili Darbesini(1973) araştırırken okuma listeme almıştım. O dönemi kısaca anlatan bölümü mevcut ki zaten Isabelle Allende darbe ile devrilen Salvador Allende'nin yeğenidir. Bu sebeple daha çok ilgimi çekmişti.
Kitap için çok ahım şahım diyemem ama okunabilir diye düşünüyorum.
Seveni çok ben ise "orta karar"dayım. Daha doğrusu beklentim biraz farklıydı o sebeple çok etkilenmedim. Yine de okunabilir.
Bu ara Şili Darbesine sardım. O sebeple yeni kitabım "Eve Dönmenin Yolu" Alejandro Zambra (yine Şili'li bir yazar)
Bu arada Kayıp Zamanın İzinde serisini okuyan, okumayı düşünen var mı?
Hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?