Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hayırlı olsun.
Keyifli bir gebelik ve hayırlı bir doğum diliyorum.
Teşekkür ederimmm. İnşallah

Kedi Öyküleri- syf 39

Kedilere aşık biri olarak şuana kadar okuduğum öykülerin hepsi kötü bir sonla bitmesine üzülüyorum. Okuma isteğim kırılıyor.

Kayıp Zamanın İzinde serisini ben de duymuştum ama henüz onu okuyacak kıvamda miyim bilmiyorum. Okuyanlardan duyduğum cümlelerin altını çizmekten ilerleyemedikleri. Demek ki o kadar dolu dolu kitaplar... Seri hakkinda bilgisi olanlar biraz paylaşabilir mi? Swanların Tarafi ile seri başlıyor sanırım.

Merhaba kızlar,
Natsume hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
orkide1453 beni geçmişsin savai ve barış ta nasıl da okumak istiyorum ama elime alınca 2 sayfa ancak okuyabiliyorum
__giz__ sefillere bende katılmak isterim inşallah

Canim diger kitaplara gore yavas ilerliyor ve cumleler insani dusunmeye sevk ediyor gercekten ikinci cilt ocakta biter mi bilemiyorim sefiller de subattaydi iki tane kalin kitap arka arkaya nasil olacak bilemiyorum

Beni de etiketler misiniz bu seri de hangi kitaplar var

Neden şili darbesi

Yağmurlu bir günden merhaba diyeyim, tam kitap okumalık hava var.

Cumhuriyet Yazıları 2'de 334. sayfadayım. Şimdilik güzel gidiyor, güncel yazılar bölümünü bitirdim, bundan sonrası kültür ve sanat yazıları, daha doyurucu olacağını düşünüyorum.

Bu kitaba ek olarak; Albert Camus'un Yabancı'sına da ufak bir giriş yapmak istiyorum. Uzun zamandır aklımda olan bir kitaptı, bugüne kısmetmiş.

C Calcifer bizim okumamız yaza doğru olacak canım, eğer uygun olursan birlikte okuyalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…