- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.361
Yapikredi yayınları mı okunacak ?Günaydın
Kayıp Zamanın İzinde serisi şubat ya da mart ayında okunmaya başlanacak.. Kitabı olan arkadaşların ortak musaitlik durumu bekleniyor.
Teşekkür ederimmm. İnşallahHayırlı olsun.
Keyifli bir gebelik ve hayırlı bir doğum diliyorum.
Günaydın
Kayıp Zamanın İzinde serisi şubat ya da mart ayında okunmaya başlanacak.. Kitabı olan arkadaşların ortak musaitlik durumu bekleniyor.
Canim diger kitaplara gore yavas ilerliyor ve cumleler insani dusunmeye sevk ediyor gercekten ikinci cilt ocakta biter mi bilemiyorim sefiller de subattaydi iki tane kalin kitap arka arkaya nasil olacak bilemiyorumMerhaba kızlar,
Natsume hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
orkide1453 beni geçmişsin savai ve barış ta nasıl da okumak istiyorum ama elime alınca 2 sayfa ancak okuyabiliyorum
__giz__ sefillere bende katılmak isterim inşallah
Beni de etiketler misiniz bu seri de hangi kitaplar varKayıp Zamanın İzinde serisini ben de duymuştum ama henüz onu okuyacak kıvamda miyim bilmiyorum. Okuyanlardan duyduğum cümlelerin altını çizmekten ilerleyemedikleri. Demek ki o kadar dolu dolu kitaplar... Seri hakkinda bilgisi olanlar biraz paylaşabilir mi? Swanların Tarafi ile seri başlıyor sanırım.
Yeni bebis geliyor hayırlı olsun:)
Neden şili darbesiGünaydın canlar!
Ruhlar Evi bitti.
Marquez tadında bir kitap. Bir ailenin üç kuşaklık hikayesini kara mizah tadında anlatan bir romandı.
Ben bu kitabı Şili Darbesini(1973) araştırırken okuma listeme almıştım. O dönemi kısaca anlatan bölümü mevcut ki zaten Isabelle Allende darbe ile devrilen Salvador Allende'nin yeğenidir. Bu sebeple daha çok ilgimi çekmişti.
Kitap için çok ahım şahım diyemem ama okunabilir diye düşünüyorum.
Seveni çok ben ise "orta karar"dayım. Daha doğrusu beklentim biraz farklıydı o sebeple çok etkilenmedim. Yine de okunabilir.
Bu ara Şili Darbesine sardım. O sebeple yeni kitabım "Eve Dönmenin Yolu" Alejandro Zambra (yine Şili'li bir yazar)
Bu arada Kayıp Zamanın İzinde serisini okuyan, okumayı düşünen var mı?
Cicoo gel yine birlikte bulalım belamizi:) marta kadar temin edersin :) tek başına o çile çekilmezIyi pazarlar hepinize,
Natsume canim hayirli olsun saglikla sihhatle tamamlansin.
Marcel Proust ileriki yillarda okuyacagim ben simdi pek aklimda yok.
Hayırlı olsun bebişin, sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Aminn. Teşekkür ederimmm
Biraz önce ekledim
Kitabı her elime aldığımda uyuyakalmamı bu yeni gelişmeye bağladım
Yapikredi yayınları mı okunacak ?
7kitapKaç kitaplık acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?