- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.381
Valla hic icimden gelmiyo ben ortak baslasam bile bi yilda bitirirmisim gibi geliyo :)Cicoo gel yine birlikte bulalım belamizi:) marta kadar temin edersin :) tek başına o çile çekilmez
kör eder :)))Eki Görüntüle 2098269 Eki Görüntüle 2098279 Kızlar seri sıralaması buymuş. Ayrıca hepsinin tek kitapta toplanmış hali de varmış. 3000 küsür sayfa
Bizde tek tek var kitaplar hepsi bi arada çok zor yaEki Görüntüle 2098269 Eki Görüntüle 2098279 Kızlar seri sıralaması buymuş. Ayrıca hepsinin tek kitapta toplanmış hali de varmış. 3000 küsür sayfa
Zaten benim hedefin sadece onlar olacak :)) tüm yıl 7 kitap okumuş oluruz:))Neler oluyoreee herkes proustzede mi olacak :))) bir de ben yky nin baskisini sevmiyorum kizlar minik punto, satirlar cok yakin icimi karartiyor sayfalar.
Valla hic icimden gelmiyo ben ortak baslasam bile bi yilda bitirirmisim gibi geliyo :)
kör eder :)))
Bir Proust 10 kitaba bedeldir hedefi tuttururuz zaten :))Zaten benim hedefin sadece onlar olacak :)) tüm yıl 7 kitap okumuş oluruz:))
tebrik ederim, çok güzel bir hamilelik geçir inşallahAminn. Teşekkür ederimmm
Biraz önce ekledim
Kitabı her elime aldığımda uyuyakalmamı bu yeni gelişmeye bağladım
filmde iskender abi (ismail abinin söylediği gibi okuyunuzGünaydın herkese
Uzun zamandır sinemaya gitmiyordum.
Bugün Daha filmine gitmeyi planlıyoruz.
Hakan Günday benim favori yazarımdır. Tüm külliyatını çok severek okudum. Daha kitabını da çok sevmiştim.
Filmini de severim diye düşünüyorum. Ne de olsa Onur Saylak filmi.
Ayrıca Ahmet Mümtaz Taylan bizim İskender babamız, nasıl beğenmeyeyim.
anna karenina şubattaCanim diger kitaplara gore yavas ilerliyor ve cumleler insani dusunmeye sevk ediyor gercekten ikinci cilt ocakta biter mi bilemiyorim sefiller de subattaydi iki tane kalin kitap arka arkaya nasil olacak bilemiyorum
Yağmurlu bir günden merhaba diyeyim, tam kitap okumalık hava var.
Cumhuriyet Yazıları 2'de 334. sayfadayım. Şimdilik güzel gidiyor, güncel yazılar bölümünü bitirdim, bundan sonrası kültür ve sanat yazıları, daha doyurucu olacağını düşünüyorum.
Bu kitaba ek olarak; Albert Camus'un Yabancı'sına da ufak bir giriş yapmak istiyorum. Uzun zamandır aklımda olan bir kitaptı, bugüne kısmetmiş.
@Geveze_kelebek bizim okumamız yaza doğru olacak canım, eğer uygun olursan birlikte okuyalım.
ben ona katılamıycam sefilelr var elimde subatta da okuyamam ağır kitaplar araya başka kitaplar koycamGünaydın baykuşlar.
İzindeydim geldim.
Savaş ve barış 1 bitti. Bu akşam 2ye geçmeyi düşünüyorum.
Şubatta anne karenina nasıl okuyacağım bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?