Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Neler oluyoreee herkes proustzede mi olacak :))) bir de ben yky nin baskisini sevmiyorum kizlar minik punto, satirlar cok yakin icimi karartiyor sayfalar.
Cicoo gel yine birlikte bulalım belamizi:) marta kadar temin edersin :) tek başına o çile çekilmez
Valla hic icimden gelmiyo ben ortak baslasam bile bi yilda bitirirmisim gibi geliyo :)
Eki Görüntüle 2098269 Eki Görüntüle 2098279 Kızlar seri sıralaması buymuş. Ayrıca hepsinin tek kitapta toplanmış hali de varmış. 3000 küsür sayfa
kör eder :)))

Zaten benim hedefin sadece onlar olacak :)) tüm yıl 7 kitap okumuş oluruz:))

günaydın arkadaşalr savaş ve barış 650 sonrası gitmedi tesadüfen canan tan piraye okumaya başladım canan tanı'ın 3. kitabı bu okuduğum aslında çok sevdiğimi söyleyemem ama piraye yi farklı bi kitap sanıyordum başlamış bulundum artık

filmde iskender abi (ismail abinin söylediği gibi okuyunuz ) yi fazlasıyla unutturmuş tam bir pislik karakter
bu da nasıl iyi bir oyuncu olduğunu gösteriyor

Canim diger kitaplara gore yavas ilerliyor ve cumleler insani dusunmeye sevk ediyor gercekten ikinci cilt ocakta biter mi bilemiyorim sefiller de subattaydi iki tane kalin kitap arka arkaya nasil olacak bilemiyorum
anna karenina şubatta
sefilleri kızlar yaza doğru okuruz diyorlar

içimden seni çok seviyorum demek geldi gizim
iyi ki topiğimizdesin

Günaydın baykuşlar.
İzindeydim geldim.
Savaş ve barış 1 bitti. Bu akşam 2ye geçmeyi düşünüyorum.
Şubatta anne karenina nasıl okuyacağım bilmiyorum.
ben ona katılamıycam sefilelr var elimde subatta da okuyamam ağır kitaplar araya başka kitaplar koycam

Gunaydin guzel ve mutlu savassiz kansiz haftalar dilerim.
Savas ve Baris syf 470. Dun hic okumadim aile muhabbetleri ile gecti tum pazar.
Aksam da oturdum boks maci izledim ne alaka!!! Insanin vahsete duydugu aclik arenalardan ringlere tasinmis ve birbirini doven iki insan uzerinden binlerce dolar para kazanilan bir sektor olusmus cok acayip. Yaptigimdan utaniyorum. # itiraf.com vol 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…