- 14 Temmuz 2013
- 388
- 636
- 303
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.401
Gunaydin guzel ve mutlu savassiz kansiz haftalar dilerim.
Savas ve Baris syf 470. Dun hic okumadim aile muhabbetleri ile gecti tum pazar.
Aksam da oturdum boks maci izledim ne alaka!!! Insanin vahsete duydugu aclik arenalardan ringlere tasinmis ve birbirini doven iki insan uzerinden binlerce dolar para kazanilan bir sektor olusmus cok acayip. Yaptigimdan utaniyorum. # itiraf.com vol 2
Canım başla istersen sen bilirsin yani. net tarih belirlemek zor sanırım.Günaydın mutlu haftalar
Cuma akşamı Mezarlık Kitabını bitirdim çok beğendim. Gaiman'ın tarzını Yolun Sonundaki Okyanus'ta da çok sevmiştim bu kitapla daha çok sevdim yavaş yavaş diğer kitaplarını da okumak istiyorum.
Hafta sonu hiç kitap okuyamadım sayılır sadece Hakkari'de Bir Mevsim'in ön sözünü okudum, devam edeyim mi bilemedim ne zaman okuyacağız kızlar başlayayım mı ben ?
sonuna kadar dogru. Ben de unutmam sanirim artik.Natsume tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
kalinkaselin ev mi şehir mi değiştiriyorsun?
"Boks sporsa savaş olimpiyattır. Kimyasal silahlar da doping."
Yıllar önce bir yerde okumuştum ve hiç alımdan çıkmaz.
Sağlıklı bir hamilelik dönemi ve kolay bir doğum dilerim.İyi akşamlar.
Yıl başından beri okumakta olduğum “İkna” dün bitti. Kedi Öyküleri’ne başladım.
Kalinka kolay gelsin. Allah kolaylık versin.Bu arada haftaya cumartesi taşınıyorum kızlar pek ugrayamayabilirim
Liste bu ay biraz gecikebilir erkenden yerlesirsem yaparım ama bilemiyorum şimdiden :) haberiniz olsun
asmu ben de ne zaman başlarız? Diye soracaktım.Canım başla istersen sen bilirsin yani. net tarih belirlemek zor sanırım.
isteyen başlasın.
Başganda başladı.
Başlamayan arkadaşlar
29 Ocakta başlayayım mi? Herkes kendini uydurabilir mi?
__giz__ DonukPudra kalinkaselin N-A-R xyzt-5544 Skosnob Filozof__Prenses @Papatya
Canım başla istersen sen bilirsin yani. net tarih belirlemek zor sanırım.
isteyen başlasın.
Başganda başladı.
Başlamayan arkadaşlar
__giz__ DonukPudra kalinkaselin N-A-R xyzt-5544 Skosnob Filozof__Prenses @Papatya
Dün dr de kargo bedavaydi kızıma bir kitap aldım.bilsem ben de bunu alırdım şubatta okurdum.Anna karanina yı sipariş edeyim mi kizlar şubatta okuyacak var mı?
Nihayetttt..Canım başla istersen sen bilirsin yani. net tarih belirlemek zor sanırım.
isteyen başlasın.
Başganda başladı.
Başlamayan arkadaşlar
ben okucam ama marta sarkabilir benim canım, savaş ve barış sebebiylenAnna karanina yı sipariş edeyim mi kizlar şubatta okuyacak var mı?
kuşum ben de sanırım bu akşam 1i bitirip 2 ye başlıcamminerva1988 cığım yolculukta yanına alacak.
bugün de idefix de bedavaDün dr de kargo bedavaydi kızıma bir kitap aldım.bilsem ben de bunu alırdım şubatta okurdum.
Aslında 9 okunacak kitap bekliyor kitapligimda. Onları bitirmeden yeni kitap almak istemiyorum ama şimdi kitap tanıtımını okuyunca heves ettim. Şubata kadar alabilirsek katılırım aranıza.
Siz bilirsiniz. Ben geçte olsa bu sene nisana kadar falan okumayı düşünüyorum.Anna karanina yı sipariş edeyim mi kizlar şubatta okuyacak var mı?
içimden seni çok seviyorum demek geldi gizim
iyi ki topiğimizdesin
Canım başla istersen sen bilirsin yani. net tarih belirlemek zor sanırım.
isteyen başlasın.
Başganda başladı.
Başlamayan arkadaşlar
Siz bilirsiniz. Ben geçte olsa bu sene nisana kadar falan okumayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?