- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #21.421
bende bekleyeyim o zaman başka kitaba başlayayımCanım başla istersen sen bilirsin yani. net tarih belirlemek zor sanırım.
isteyen başlasın.
Başganda başladı.
Başlamayan arkadaşlar
29 Ocakta başlayayım mi? Herkes kendini uydurabilir mi?
__giz__ DonukPudra @kalinkaselin N-A-R @cesmi_naz Skosnob @Filozof__Prenses @Papatya
beklerken sorularıma cevap verbende bekleyeyim o zaman başka kitaba başlayayım
kaynatmaya çalışıyorumbeklerken sorularıma cevap ver
filmde iskender abi (ismail abinin söylediği gibi okuyunuz) yi fazlasıyla unutturmuş tam bir pislik karakter
bu da nasıl iyi bir oyuncu olduğunu gösteriyor
bence taşınmalısın. öyle inanıyoruz.kaynatmaya çalışıyorum
kuzum yakalarım herhalde. ama savaş barış yordu beniŞubatta kesin yok musun mavi huylum. Ortası ya da sonundan yakalasan ?
kuzum yakalarım herhalde. ama savaş barış yordu beniyetişirim sen öyle istiyorsan
DonukPudra N-A-R minerva1988 kayıp zamanın izindeye ben de varım diyorum, marta kadar ilk kitabı temin ederim, başlangıç yaparsam devamı da gelir zaten.
Kaçmaya çalışırsam, tutun beni.
Canım başla istersen sen bilirsin yani. net tarih belirlemek zor sanırım.
isteyen başlasın.
Başganda başladı.
Başlamayan arkadaşlar
29 Ocakta başlayayım mi? Herkes kendini uydurabilir mi?
__giz__ DonukPudra @kalinkaselin N-A-R @cesmi_naz Skosnob @Filozof__Prenses @Papatya
kaşınıp ben de mi katılsam acaba
bende de yok kitaplar
her ay 1 kitap mı okucaz yoksa arka arkaya 7 cilt mi
çok canım istediGel başganım, bence hep beraber serin sulara atlayalım.
Ben her ay 1 kitap diye biliyorum, arka arkaya çok ağır olur diye düşünüyorum, hepsini birden temin edemem zaten. Her ay alıp okurum diye düşündüm.
DonukPudra sevdicek aydınlat bizi.
Gel başganım, bence hep beraber serin sulara atlayalım.
Ben her ay 1 kitap diye biliyorum, arka arkaya çok ağır olur diye düşünüyorum, hepsini birden temin edemem zaten. Her ay alıp okurum diye düşündüm.
çok canım istedi
çok canım istedi
bende kitaplar yok kuzum.
Evet bende çok güzel oku mutlaka demeleri üzerine okumuştum çok basit gelmişti. Yarım bırakmamak için bitirdim bir daha da Canan Tan okumamgünaydın arkadaşalr savaş ve barış 650 sonrası gitmedi tesadüfen canan tan piraye okumaya başladım canan tanı'ın 3. kitabı bu okuduğum aslında çok sevdiğimi söyleyemem ama piraye yi farklı bi kitap sanıyordum başlamış bulundum artık
DonukPudra N-A-R minerva1988 kayıp zamanın izindeye ben de varım diyorum, marta kadar ilk kitabı temin ederim, başlangıç yaparsam devamı da gelir zaten.
Kaçmaya çalışırsam, tutun beni.
kaşınıp ben de mi katılsam acaba
bende de yok kitaplar
her ay 1 kitap mı okucaz yoksa arka arkaya 7 cilt mi
Gel başganım, bence hep beraber serin sulara atlayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?