- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.161
neden suçluluk duyuyorsun ki bence sevinmelisin senden bağımsız sana ihtiyaç duymadan oyun oynayabiliyor.. bu çok önemli bir beceri hemde 13 aylık bir bebek için... unutma çocuğunun gelişiminde kendi kendini oyalayabilmesi eğlendirebilmesi çok önemlidir...Kitap okumayı çok istiyorum ama oğlum uyanıkken okuduğumda çok büyük suçluluk duyuyorum. Daha 13 aylık ve oyun oynamayı çok seviyor. Onunla oyun oynadigimda sanirsin dünyanın en güzel en özel şeyini yapıyor öyle mutlu oluyor. Ben okurken bazen sessiz sessiz kendi kendine oynuyor. İcim acıyor. Birakiveriyorum kitabı..
Kitap okumayı çok istiyorum ama oğlum uyanıkken okuduğumda çok büyük suçluluk duyuyorum. Daha 13 aylık ve oyun oynamayı çok seviyor. Onunla oyun oynadigimda sanirsin dünyanın en güzel en özel şeyini yapıyor öyle mutlu oluyor. Ben okurken bazen sessiz sessiz kendi kendine oynuyor. İcim acıyor. Birakiveriyorum kitabı..
ayni sorun bende de var oglum iki yasinda ama tek cocuk pek de yasiti yok tek arkadasi benim kitap okurken sabote ediyor kitaplarim paramparca onu uyuturken yada uyuttuktan sonra okuyorum bende
hoşgeldin. senin oğlunu yesinler maşallah ya sarı paşabir tanede yolda heralde sağlıkla kucağına al canım
rus takvimini bilmem ama çin takviminde kime baktıysam tuttuhosbuldum ewet bi pasa daha gelio sanirim 8 haftalik ama rus takvimi ve cin takvimi erkek dio amin ins cnm saol
marslı 298 :)))) olaylar olaylar beybisiiii
umarım yarına biter ve akşamına filmini izlerimmm
bertan ege hoşgeldinnn
rus takvimini bilmem ama çin takviminde kime baktıysam tuttu
ay merak ettim söyle birde ben bakayımbenim ilk oglumda da tutmustu ama yinede bakmak istersen solerim belki kiz dersin umut fakirin ekmegi
ay merak ettim söyle birde ben bakayımkız istiyorsun heralde.. bir kız bir erkek ikisini de tatmış olursun
Kitap okumayı çok istiyorum ama oğlum uyanıkken okuduğumda çok büyük suçluluk duyuyorum. Daha 13 aylık ve oyun oynamayı çok seviyor. Onunla oyun oynadigimda sanirsin dünyanın en güzel en özel şeyini yapıyor öyle mutlu oluyor. Ben okurken bazen sessiz sessiz kendi kendine oynuyor. İcim acıyor. Birakiveriyorum kitabı..
Ne kadar güzel Melinda kıskandım çok. Planlamayı nasıl yapıyorsunuz daha çok aydınlatır misin acaba bu konularda cahilim.biz her yere tursuz gittik kendi kendimize
öncesinde güzel bir çalışma yapınca çok keyifli oluyor
pahalı bir ülke tabi ama daha pahalılarını da gördüm
biz 4 gün Roma 3 gün floransa günübirlik de Pisa'ya gidip gelmiştik
mesela Floransa daha pahalıydı
havaalanından sonra direkt trenle Floransaya gidip önce orda konakladık, sonra yine trenle Roma'ya geçmiştik
tur deneyimim hiç olmadı o sebeple yorum yapamıyom ama kendin gezmek çok keyifli
Baya gezmişsin Melinda ne kadar güzel yaben de Paris'çiyimhala favorim, henüz geçmedi diğerleri
Bunları şu anda okuyorum kalori kalbe karsiymis:)Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim, kitap zevki için bir şey diyemem zaten, kişiye göre değişiyor.
Burada birçok arkadaşım tarzımı bildiği için de rahat rahat yazıyorum. :)
Bence mesajı çok güzel ilettin, topminerva1988 'de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?