Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kitap okumayı çok istiyorum ama oğlum uyanıkken okuduğumda çok büyük suçluluk duyuyorum. Daha 13 aylık ve oyun oynamayı çok seviyor. Onunla oyun oynadigimda sanirsin dünyanın en güzel en özel şeyini yapıyor öyle mutlu oluyor. Ben okurken bazen sessiz sessiz kendi kendine oynuyor. İcim acıyor. Birakiveriyorum kitabı..

Yeni kitabım,

Jojo Moyes__Senden Sonra Ben, 450 sayfa.

Pek de okuyasım yok ama seriyi tamamlamak istiyorum. Hem yanımda pek bir kitap da kalmadı.
Koli yaptım birkaç tane, eve yolladım.
Yarınki kitap fuarından sonra ufak bir koliyle kapanışı yaparım.

neden suçluluk duyuyorsun ki bence sevinmelisin senden bağımsız sana ihtiyaç duymadan oyun oynayabiliyor.. bu çok önemli bir beceri hemde 13 aylık bir bebek için... unutma çocuğunun gelişiminde kendi kendini oyalayabilmesi eğlendirebilmesi çok önemlidir...

ayni sorun bende de var oglum iki yasinda ama tek cocuk pek de yasiti yok tek arkadasi benim kitap okurken sabote ediyor kitaplarim paramparca onu uyuturken yada uyuttuktan sonra okuyorum bende

ayni sorun bende de var oglum iki yasinda ama tek cocuk pek de yasiti yok tek arkadasi benim kitap okurken sabote ediyor kitaplarim paramparca onu uyuturken yada uyuttuktan sonra okuyorum bende

hoşgeldin. senin oğlunu yesinler maşallah ya sarı paşa bir tanede yolda heralde sağlıkla kucağına al canım

ay merak ettim söyle birde ben bakayım kız istiyorsun heralde.. bir kız bir erkek ikisini de tatmış olursun

kiz cocuk delisiyim ilk oglumdada allahim mucize olsun kiz olsun dedim ama nasip olmadi simdide dua ediorum mucize bekliorum nisan 87 dogumluyum 21 kasim son adet tarihim takvimde 6 ay erkek valla kiz hic yok oncesinde sonrasinda

Oglunu en iyi taniyan sensin.
Bence duruma gore gozlemleyip o paydalari sen bolusturursun.
Bu konuda herkesin kendince fikri vardir . Baskalarini duyma.Herkes bisiler der
Annelik icgudunu duyumsa.

Bir de elinde telefonla gorecegine kitapla gormesi daha guzel.
Onun da hafizasina isliyorsun okuma askini.

Son düzenleme:
Ne kadar güzel Melinda kıskandım çok. Planlamayı nasıl yapıyorsunuz daha çok aydınlatır misin acaba bu konularda cahilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…