Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba
Pek tembelim bu aralar.
Hala Kızıl Nehirler i okuyorum

Ay çok güzel. Lise zamanlarını kitapla değerlendiriyorsun. Tebrikler

Hoşgeldin.

kiz cocuk delisiyim ilk oglumdada allahim mucize olsun kiz olsun dedim ama nasip olmadi simdide dua ediorum mucize bekliorum nisan 87 dogumluyum 21 kasim son adet tarihim takvimde 6 ay erkek valla kiz hic yok oncesinde sonrasinda
yaş 29 hamile kalınan ay kasım kız görünüyor tatlım. ben direk şablondan bakıyorum. sen otomatik hesaplattıysan yaşa +1 ekliyor ve erkek çıkıyor. ben hep tablodan bakıp söylemiştim hepsi tutmuştu

oglumda bende +1 eklemistim tuttu ins kizdir valla cok isterim cinsiyeti ogrenince yazarim ins sen hakli cikarsin

Ne kadar güzel Melinda kıskandım çok. Planlamayı nasıl yapıyorsunuz daha çok aydınlatır misin acaba bu konularda cahilim.

Canım biz önce uygun uçak bileti ayarlıyoruz çok önceden alıyoruz, sonra booking.com dan otel ayarlıyoruz bunları baya önceden yapıyoruz.. sonra vize başvurusu oluyo gitmeden 1.5 ay önce falan
Daha sonra o yere ait seyahat kitabı alıyoruz, sevdicek hatmediyo onu notlar alıyo, baya çalışıyo üstünde.. bizim evde o görev onda çünkü uzun uzun araştırınca sıkılıyorum ben
Gideceğe yakın ben de okuyorum kitabı sonra blog falan okuyup önerilen yerleri Foursquarede kaydediyom falan
Seyahat içi tren uçak vs gerekiyorsa onları da önceden alıyoz
Eşim zaten bi plan çıkarmış oluyo ilk gün şurası vs diye elimizde kitap uzun uzun geziyoz
Çok yürüyüyoruz zaten en sevdiğim şey yabancı ülkede el ele yürümek
Çok özgür hissediyorum kendimi yurtdışında ben, rahatça cıbıldak giyiniyorum, dekolte şort kısa elbise bayılıyom buna

Ben böyle tursuz başbaşa bayılıyorum, italyaya da yakın arkadaşlarla gitmiştik o da çok keyifliydi

Baya gezmişsin Melinda ne kadar güzel ya

Öncelikleri ayarlamakla ilgili biraz
Biz tutumlu bi çiftiz bu sebeple tatile bütçe ayırabiliyoruz
Bir de fırsatları takip etmekle ilgili

Gitmel istediğim daha çok yer var mesela bi güney amerika yapmadan ölmek istemiyorum ama çok uzak

normalde +1 eklemen gerekmio mu zaten cin takviminde ole die biliorum sen neden eklemiosun ole mi totem yaptin

Ben fransaya da gittim :) almanya hollanda belçika..
ve italyaya yine gideceğim yine yine... şampiyonum italya. sorsalar bir dakika düşünmem

M maviduvar1 sensin harika

Benim de favorim roma....Paris de güzel ama roma bir başkaydı sanki ya...

ayni sorun bende de var oglum iki yasinda ama tek cocuk pek de yasiti yok tek arkadasi benim kitap okurken sabote ediyor kitaplarim paramparca onu uyuturken yada uyuttuktan sonra okuyorum bende
Benim oğlum da kitabimi almak istiyordu okudugumu gordugu anda başlıyordu ağlamaya istiyordu şimdi alıştı biraz daha. Genelde o uyurken okuyorum ama sakinse uyanıkken de okuyorum. İşte o zamanlarda da kötü hissediyorum kendimi dediğim gibi.

_meLinDa_ ben de uzak Doğuyu görmeden ölmrk istemiyorum.
minerva1988 biz de bireysel gidiyoruz. Yöntemimiz _meLinDa_ ile Hemen hemen aynı. Yıl içinde mutlaka seyahat için para koyuyoruz kenara. Asla gereksiz harcama yapmıyoruz. Daha doğrusu Yapmamaya çalışıyoruz

Evet kesinlikle bunu da dusunuyorum. Ama bir taraftan da kendi zevklerim için yalnız mı bırakıyorum diyorum. En iyisi orta yolu bulmak galiba.

Ellerine sağlık canım uzun uzun anlatmissin işte ben biseye odaklanamıyorum oturup bunları yaparsam afaganlar basar. Çok özendim eminim çoki güzel vakit geçirmissinizdir eşinle birlikte . Sen kadar güzel olunca insana her şey yakışır tabi basganim :)

Başgan sevsin seniiiii
Kız kıza planlarımızı inşallah gerçekleştirebiliriz _asmunikal_ @__Dalida__ Ve sen ile

Dimi ya telefonla gorecegine. Biraz daha büyürse birlikte okuruz hem. Şimdi ağzına alıyor okutmuyor.
Senin oglun alışmış masaallah. Ne güzel kitaplardi onlar oyle. Ben de almak istiyorum sesli kitaptan falan. Nerden almistin sen?

Bende de var bu. Beğenip beğenmediğini yazar mısın bitirince?
Kitabı bitirdim. Pek begenmedim malesef. Emeğe saygısızlık olmasın ama biraz gereksiz bir kitap gibi geldi. Zorlama olmuş sanki. Her bölümde paylaşılan şeyin tibben de açıklaması yapilmis. Özellikle o kısımlar zorlama geldi ve çok detay.
Bir de tekrar var gibiydi surekli. Osmanlı sultanlarının olumlerinden ve Mısır piramitlerinden bahsetmiş çok fazla. İlginç gelmedi bana yani.
Ama seni etkilemeyeyim begenirsin umarım sen.

Cogunu kitapyurdundan aldim kendime de ordan aliyorum.Keremin yirttigi kitaplari da oldu ama sonunda alisti darisi senin minige. orada bulamadiklarimi d&r dan aldim.

İyi geceler kızlar
Suç ve Ceza bitti. Çok beğendim, kitaptaki ifadelerden, duygu ve düşünce açıklamalarından çok etkilendim ve ben de böyle düşünüyorum bazen diye mutlu oldum.. bazen raskolnikov'la kendimi özdeşleştirdim.. çok farklı bir eser. Herkese tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…