Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınlar yağmurlu İstanbul sabahından
Ezilenler sayfa 210, gayet açık, anlaşılır ilerliyor,konusu insanı sarıyor
Dostoyevski'nin pek ünlenmemiş bir klasiği ama bence Budala'dan çok daha iyi
Son 100 sayfa, umarım yarına kadar biter

azra2004 Allah şifa versin, umarım aldığın kararla çok daha iyi hissedersin

M maviduvar1 nasılsın canım hiç denk gelemiyoruz

Kizlar Günaydın ,gününüz aydın olsun olsun inşallah ..
Dün yeni kitaplar geldi ,çocukları gaza getirdim hepsi yariladi kitaplarını ama ben hiç okuyamadım.Hafta sonu iyi okurum diyordum ,hiç okuyamadım.insallah bugün okurum

Günaydın kızlar
Tatlım iyiyim çok şükür. Budala ile budala olmaya devam. Bugün biraz daha okuyup ara vereceğim. Sen nasılsın

Merhaba kızlar,
Dün başlayamadım gün olur asra bedel'ime. Bugün başladım, 20. Sayfadayım.

Sorularım geçerli: çok beğendiğiniz bir polisiye bir klasik önerisi istiyorum.

Bir de tarihten bir karakter etrafında gelişen boleyn kızı tadında ama öyle erotikli merotikli olmayan bir Türk roman tavsiyesi istiyorum.

Cevabınızı bekliyorum sipariş vermek için

Polisiye-siyah kan
Klasik-dorian gray'in portresi
Tarih- şah ve sultan

merhaba kızlar
dün kitap okumadım, bugün de semerkant'a başladım yalnızca 30 sayfa okudum bıraktım yarın devam edeceğim mutlu pazarlar.

Günaydın kızlar

Tatlım iyiyim çok şükür. Budala ile budala olmaya devam. Bugün biraz daha okuyup ara vereceğim. Sen nasılsın
ben de iyiyim canım, soğuk çocuklar uğraşıyorum işte
Az kaldı budalan sabret

Boleyn Kızı'nı okumadım ama tarihten esintiler olan Türk romanı olan Nar Ağacı'nı tavsiye edebilirim
Klasik de Madam Bovary olabilir ya da Ezilenler(henüz bitiremedim ama gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim)

Ezilenleri de listeme 2949183. Kitap olarak ekliyeyim, kankim önermiş

İyi akşamlar..
Yorgun savaşçı gibi hissediyorum kendimi. Hafta sonu hem sınavlar hemde koşuşturma doluydu. Mobilya baktık. Sınavı olan derslerimden biri Maliyet Yönetimiydi. Sınavda ki soruları çözerken hep seçtiğimiz mobilyaların maliyetini hesaplar buldum kendimi
Sınavlar ne verimli geçti siz anlayın artık
Momo da elimde kaldı yeniden başlayacağım ama ondan önce _meLinDa_ ve @cesmi_naz cığım ile Bİlinmeyen Bir Kadının Günlüğünü okuyacağım. @_Cassandra_ Sen de oku bizimle. Olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…