- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.241
Seninle de biz baslariz inşallahbaşla canım benim kitaplar daha gelmedi ablam için aldığım 2 kitap daha temin edilemedigelsin bende yetişmeye çalışacağım sizlere
Sadece Korkma Ben Varım ini okudum ben. Begenmistim tavsiye ederim.Korkma Ben Varim ve Garanti Karantina nasil peki?
Tatlım iyiyim çok şükür. Budala ile budala olmaya devam. Bugün biraz daha okuyup ara vereceğim. Sen nasılsınGünaydınlar yağmurlu İstanbul sabahından
Ezilenler sayfa 210, gayet açık, anlaşılır ilerliyor,konusu insanı sarıyor
Dostoyevski'nin pek ünlenmemiş bir klasiği ama bence Budala'dan çok daha iyi
Son 100 sayfa, umarım yarına kadar biter
azra2004 Allah şifa versin, umarım aldığın kararla çok daha iyi hissedersin
M maviduvar1 nasılsın canım hiç denk gelemiyoruz
Polisiye-siyah kanMerhaba kızlar,
Dün başlayamadım gün olur asra bedel'ime. Bugün başladım, 20. Sayfadayım.
Sorularım geçerli: çok beğendiğiniz bir polisiye bir klasik önerisi istiyorum.
Bir de tarihten bir karakter etrafında gelişen boleyn kızı tadında ama öyle erotikli merotikli olmayan bir Türk roman tavsiyesi istiyorum.
Cevabınızı bekliyorum sipariş vermek için
Polisiye-siyah kan
Klasik-dorian gray'in portresi
Tarih- şah ve sultan
ben de iyiyim canım, soğuk çocuklar uğraşıyorum işteGünaydın kızlar
Tatlım iyiyim çok şükür. Budala ile budala olmaya devam. Bugün biraz daha okuyup ara vereceğim. Sen nasılsın
Boleyn Kızı'nı okumadım ama tarihten esintiler olan Türk romanı olan Nar Ağacı'nı tavsiye edebilirimMerhaba kızlar,
Dün başlayamadım gün olur asra bedel'ime. Bugün başladım, 20. Sayfadayım.
Sorularım geçerli: çok beğendiğiniz bir polisiye bir klasik önerisi istiyorum.
Bir de tarihten bir karakter etrafında gelişen boleyn kızı tadında ama öyle erotikli merotikli olmayan bir Türk roman tavsiyesi istiyorum.
Cevabınızı bekliyorum sipariş vermek için
Ezilenleri de listeme 2949183. Kitap olarak ekliyeyim, kankim önermişben de iyiyim canım, soğuk çocuklar uğraşıyorum işte
Az kaldı budalan sabret
Boleyn Kızı'nı okumadım ama tarihten esintiler olan Türk romanı olan Nar Ağacı'nı tavsiye edebilirim
Klasik de Madam Bovary olabilir ya da Ezilenler(henüz bitiremedim ama gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim)
Okumaz mıyım okudum tabi ki seri de Kayıp sembol elimde var onu okuyunca Cehennemi alırım.melekler ve şeytanlar ile cehennem
çok güzel hem sanat eserleri hem tarihi binalar vs hepsini anlatıyordu
üstüne filmlerini de izle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?