Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yağmur sonrasını bitirdim güzeldi tabi imkansızdı falan tutarsizlik vardi bir iki yerinde ama keyifli vakit geçirtiyo sonuçta:) zaten aradığımda buydu budalafan sonra beni ancak böyle bi kitap paklardı:)

Sahilde Kafka'ya küçük bir giriş yaptim sayfaları incecik zar gibi umarim kitabı başina bi iş getirmeden okuyup bitiririm:)

Çok sevmiştim sahilde kafkayi

Gunaydin kızlar
Gününüz tatil gibi geçsin inşallah.
Sonunda insancıklar -dostoyevski bitti.dostoyevskinin yazılarını çok severim ,kişilik tahlili ,sıradan bir insan davranışını bile kaleme alıp yorumlaması insana bence çok şey katar ama kitabın çevirisi öyle berbattı ki zor okudum .Cümlenin vermek istediği anlamdan eser kalmıyordu.acaba bendemi anormallik var dedim ,internetten bazı sayfaları karsilastirdim.Çeviri ve kısaltma yüzünden kitap bambaşka bir hal almış.birdaha kötü çeviri ve kısaltılmış okumamaya karar verdim.

Cesur yeni Dünya devam ...Bugün yeni kitaplar gelecek ,belki teslayla aynı anda okurum .Maalesef iki ,üç kitap aynı anda okuma huyumdan vazgecemedim

VAYYY ANASINI VAY BEEE :)))))
BİTTİ MARSLI BİTTİİİİ
Sabah erkenden kaltım dün önemli iryerde bırakmıştım, kalkmışken okuyayım dedim, nedereyse 5 gündür zihnim beynim bu kitapta.
İnanılmazdı, resmen ağladımmm, kalbim her sıkıştığında doldum taşamadım, müthiş bir hayatta kalma mücadelesi inanılmazdı, kelimelerim yok şuan bu kitap için
Bu akşam filmini izleyeceğim, Mark Wartner bakalım nasıl bir adammış :)
TAVSİYEMDİR... özellikle sayısal severlere şiddetle tavsiyemdir.

Acaba yıllık hedefimi 40 dan 30 a düşürerek kendime haksızlık mı ettim diye düşündüm, vikitapta hedefi tutturmak için geriye kalan 11 ayda ay başına 2.5 kitap okumanız gerekiyor yazısını görünce :)

Eki Görüntüle 1939239
Yeni kitaplarım geldi kızlar.
Herkese iyi okumalar iyi hafta sonları.
Ha bir de Küçük Prensi aldım :)
Ne güzel canım benim iyi okumalar
Benim kargomda evin dibinde dünden beri getiremediler ,MNG kargo sinir ediyor beni ,yine geldik bulamadık diyecekler diye önceden aradım bakalim etkili olacakmi

Evet akşama sakladığım filmi dayanamayıp izledim. Anladım ki kitabı okumadan filmi izlemek büyük büyükkk bir hata olurmuş. Bu nedenle önce filmi izleyenler çok fazla bir şey anlamıyor ve hatta beğenmiyorlar.
Çoğu önemli anlar eksik olduğu gibi en son anda kitapta olan kişilerin görevleri filmde yer değiştirmiş.
Ben çok beğendim filmini, ama kitabını okuduğum boşlukları doldurabildiğim ve ayrıntıyı bildiğim için beğendim yoksa beş para etmezdi okumasaydım.
Bu kitaptan çok çok daha iyi bir film çıkabilirdi hatta yılın filmi olurdu.
Sonuç olarak Marslı nın bende bıraktığı bu etkiyi sindirmek için iyi birşeyler yapmayı hakettim.
İyi birşeyden kastım, bütün bir gün hiç bir şey yapmamak :))))))

Hepinize keyifli okumalar
Bugünlük benden okuma faslı bukaadar )

Son düzenleme:
Selam kizlar, 3 gundur okumuyorum hicbirsey. Surekli basim agriyor. Grip sinuzite cevirdi. Bu kış ben iptalim.
Offf sinüzittt (( iyi bilirimmm
Aslında sinüslerini patlatmanın ve seni rahatlatmanın çok sağlam bir yolu var :))
Sana derin deniz dalışı yaptırabilseydim keşke, anında rahatlardınnn
Tabi sadece hayal sen nerelerdesin ben nerelerde :)))))))))))))))
hepsi marslı yüzünden kızlar, yoksa böyle bir teklifte bulunmayacak kadar standart bir beyne sahibim colinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…