Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Nar ağacı sepetimde. Klasik önerilerine bakayım. Çok teşekkür ederim

Ben sadece İmkansızın Şarkısını okudum. Çok beğendim. Diğer kitaplarını da bu yüzden okumak istiyorum.

Sahilde Kafkas öneririm
Kosmasaydim yazamadım önermem . O kitabını sevmedim.
Sputnik sevgilim güzel gidiyor öneririm

Stefan Zweig - Mürebbiye bitti.
Beğenmediğim kitabı olmadı şimdiye kadar

Ben Sahilde Kafka yı okudum. Harikaydı.

En güzeli.

Henüz bitirmedim o yüzden yorum yapmak için erken. Ancak şimdilik izlenimlerim olumlu

Çok teşekkürler kızlar. Burda kitap adı yazıyorsunuz hiç bakmıyordum neymiş kimmiş. Bugün bir sitede sahilde kafka tavsiyesi gördüm. Yazarın kitaplarına baktım eneee bunlar bizim kızların yazdığı kitaplar dedim. Listeme ekliyorum

Eh az daha sabredip bitireyim dedim Almodovar Teoremi bitti. Fransizcadan cevirilmis. Ben ceviriyi begendim. Yanlizligi, yanlizliga kacisi anlatan bir kitap. Bu yazari ilk okuyusumdu sakin ama yogun bir anlatimi var bana gore. Tekrar iyi geceler.

Günaydın kızlar nasılsınız ? İyi haftalarınız olsun.
dün hiç okumadım :))))

bugün Nazancığımın İsimle Ateş Arasında kitabına başlıyorum.

İnce memed i temin edemediğim gibi temin etmiş olsaydım da sanırım kaldıramazdım, :) sanırım üzgünüm

günaydın kızlar

Yarın başlayalım dedik
Senin için de uygun mudur canım
ben sizi bir gün geriden takip edeyim. kırmızı zaman 149. sayfadayım gece çok uykum geldi bıraktım bitirmem lazım bu akşam çok merak ediyorum. çok ilginç bir kitap çok kolay okunuyor ama kendini sevdiriyor, dolu dolu bir kitap. mine söğüt çok merak ettiğim bir yazardı, dilini anlatımını tarzını çok beğendim.

karanlık sayfa 240

günaydın kızlar
haftasonu ablamda kaldım yeğenimle boğuşmaktan kitap okuyamadımtoplasanız 10 sayfa anca okumuşumdur o uyuduktan sonra.. hastalara şifa diliyorum havalar berbat gidiyor şimdiye kadar nasıl hastalanmadım şaşırıyorum
azra2004 canım kendine iyi bak

Çok geçmiş olsun canım gerçekten sağlık gibisi yok rabbim herkese önce sağlık versin

Merhaba Herkese iyi haftalar diliyorum.

azra2004 gidiyor olmana üzüldüm. Bu sene ben geldim sen de geldin diye sevinmiştim. Hayırlısı olsun.

N-A-R alemsin. Mobilyaların maliyeti

@Papatya BUDALA az kalmış. Bence ara verme. (akıl vermek haddime değil ama )

Skosnob nice güzel yaşlar dilerim. Doğum günün kutlu olsun , ömrün hep mutlu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…