- 4 Haziran 2014
- 402
- 347
- 103
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.261
Sahilde kafka 70 uykum olmada oluycam daha gözlerim kapaniyo baua iyi sardi:)
Sputnik sevgilim 70. Sayfa
Cehenneme Övgü-Gündüz Vassaf bitti.
Zemberekkuşu'nun Güncesi devammm
Ben sadece İmkansızın Şarkısını okudum. Çok beğendim. Diğer kitaplarını da bu yüzden okumak istiyorum.Haruki Murakami'ciler. Öneriyor musunuz? Tarzı nasıl? Hiç okumadım.
Her yaşın bir güzelliği var tabiiiayyy ne güzel 17 yaşşimdi 17 olmak için neler vermezdim ama şu an ki aklım olacak
Evet benim galibaSanırım en küçüğümüz sensin canım
Sahilde Kafkas öneririmHaruki Murakami'ciler. Öneriyor musunuz? Tarzı nasıl? Hiç okumadım.
Burada olmak inanılmaz mutlu ediyor benii, sizlerle sohbet etmekDaha sık uğra buralara olur mu:) MOMO kitabı tavsiye ederim sana da
Yaa inan seniin güzel enerjin de bana ayrıı bir iyi geliyorseni ayrı seviyorum ben nedenseen gencimizsin, mutlu oluyorum seni görünce
Teşekkür ederimMerhaba
Pek tembelim bu aralar.
Hala Kızıl Nehirler i okuyorum
Ay çok güzel. Lise zamanlarını kitapla değerlendiriyorsun. Tebrikler
Hoşgeldin.
Haruki Murakami'ciler. Öneriyor musunuz? Tarzı nasıl? Hiç okumadım.
Teşekkür ederimOkumayı öğrendiğim andan berii sürekli kitaplarla birlikteydim.. 1.sınıfta annem yemek yaparken mutfakta oturur kitap okurdum mesela .. Alışkanlık çok önemli
Nsil begendin mi? Akici mi ☺Cengiz Aytmatov - Gun Olur Asra Bedel bitti.
Devami olan Cengizhana Kusen Bulutu da okuyup yorumlarim.
Henüz bitirmedim o yüzden yorum yapmak için erken. Ancak şimdilik izlenimlerim olumluHaruki Murakami'ciler. Öneriyor musunuz? Tarzı nasıl? Hiç okumadım.
Cok begendim. akici evetNsil begendin mi? Akici mi ☺
Ne zaman okuyoruz canım bende sizi bekliyordum okumak içinİyi akşamlar..
Yorgun savaşçı gibi hissediyorum kendimi. Hafta sonu hem sınavlar hemde koşuşturma doluydu. Mobilya baktık. Sınavı olan derslerimden biri Maliyet Yönetimiydi. Sınavda ki soruları çözerken hep seçtiğimiz mobilyaların maliyetini hesaplar buldum kendimi
Sınavlar ne verimli geçti siz anlayın artık
Momo da elimde kaldı yeniden başlayacağım ama ondan önce_meLinDa_ ve @cesmi_naz cığım ile Bİlinmeyen Bir Kadının Günlüğünü okuyacağım. @_Cassandra_ Sen de oku bizimle. Olmaz mı?
Yarın başlayalım dedikNe zaman okuyoruz canım bende sizi bekliyordum okumak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?