Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınlar. Kızlar siz kitabı okuduktan sonra aradan zaman geçince kitabı hatirlayangillerden misiniz unutan gillerden mi :)

Çoğu zaman adından başka bisi hatırlamıyorum kitapla ilgili
Bazılarını unutuyorum. Misal; EMPATİ
Ben de okuyamıyom bugün hastalıktan
Kös kös oturasım var
Ama boş oturunca da vicdan yapıyorum
Biraz okuma teşebbüsünde bulunayım bari
Başkan geçmiş olsun

merhaba kızlar
ben yine hastaydım 2017 bana para getirdi saglık götürdü.anlamadım bi türlü .maddiyat çok sükür akmaya başladı.ama yeni yıla girdiğimizden beri hiç iyileşemedim. bu arada sadece Huzuru biterebildim tarzını sevenlere tavsiye ederim.ben okurken mest oldum .Satırların altını çizmekten vazgectim en sonunda paragrafları yıldızladım.çok zeki gelecegi gören dialoglar bide istanbul sokakları keyifle geziliyor.günden diğer Tanpınar kitabımda geldi kızlar sagolsun umarım onuda böyle keyifle okurum

Kızıl Nehirler bitti. Tam bir Grange kitabı. Ama şimdiye kadar okuduklarımdab favorim Siyah Kan.

Stefan Zweig- Mürebbiye kitabına başladım. Kısa bir kitap. İçinde 4 hikaye var. Birisini okudum bile.

Geçmiş olsun. İyileş bir an önce.
Huzur u ben de okumak istedim ama hep sıkıcı gibi yorumlar aldığım için hep erteledim

kızlar uzulerek yazıyorum kendi zamansızlığın yüzünden kkdan ayrılıyrum.Bu sene dönmek için gerçekten çok emek harcadım ama olmadı çok kalabalıgız ve muhabbetlere yetisemiyorum ve arada okumayıp uğrayınca da çok sacma bir durum oluyor .
kitap gününde uzun uzun yazdım kusura bakmayın burada da sıkmayım sizi.kendinize iyi bakın.

Korkma ben varım da çok güzel ama garanti karantinayı okumadım şiir kitabı sanırım

Garanti Karantina siir kitabi okudum ama cok cok iyi diyemem.
Benim favorim Dublorun Dilemmasi ..Korkma Ben Varim ve
Ruhi Mucerret de cok iyi.

@The Black Pearl en sevdiğim dublorün dilemması
Sonra ruhi mücerret
Sonra korkma ben varım

Tesekkurler canimlar

Günaydınlar kizceler
@The Black Pearl en sevdiğim dublorün dilemması
Sonra ruhi mücerret
Sonra korkma ben varım
Ya meLinDa korkma ben varım kitabım kayıp okuyordum sonra yok oldu o sıra taşınma vs işlerim vardı aklıma geldi yine alsam mı tekrar

azra2004 hoşcakal tatlım
Valla haklısın. Bu kızlar çok konuşuyor. Bazen ben de yeşitemiyorum muhabbete
Ayyyyy bu Budala bitmiyor.
Sayfa 540 a geldim ancak. Sanırım biraz ara vereceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…