- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.221
Bazılarını unutuyorum. Misal; EMPATİGünaydınlar. Kızlar siz kitabı okuduktan sonra aradan zaman geçince kitabı hatirlayangillerden misiniz unutan gillerden mi :)
Çoğu zaman adından başka bisi hatırlamıyorum kitapla ilgili
Başkan geçmiş olsunBen de okuyamıyom bugün hastalıktan
Kös kös oturasım var
Ama boş oturunca da vicdan yapıyorum
Biraz okuma teşebbüsünde bulunayım bari
merhaba kızlar
ben yine hastaydım 2017 bana para getirdi saglık götürdü.anlamadım bi türlü .maddiyat çok sükür akmaya başladı.ama yeni yıla girdiğimizden beri hiç iyileşemedim. bu arada sadece Huzuru biterebildim tarzını sevenlere tavsiye ederim.ben okurken mest oldum .Satırların altını çizmekten vazgectim en sonunda paragrafları yıldızladım.çok zeki gelecegi gören dialoglar bide istanbul sokakları keyifle geziliyor.günden diğer Tanpınar kitabımda geldi kızlar sagolsun umarım onuda böyle keyifle okurum
Korkma Ben Varim ve Garanti Karantina nasil peki?COLIN _meLinDa_ azra2004 geçmiş olsun
@The Black Pearl ben çooooook seviyom Murat Menteş Ruhi Mücerret favori kitabım
Korkma ben varım da çok güzel ama garanti karantinayı okumadım şiir kitabı sanırımKorkma Ben Varim ve Garanti Karantina nasil peki?
BeeeeennnnnnnSelam. Sinavlarim var malesef gelemiyorum kac gundur. Okuyamiyorum da.
Bir sey soracagim. Murat Mentes'i kimler seviyor ve tavisye ediyor?
Garanti Karantina siir kitabi okudum ama cok cok iyi diyemem.Korkma Ben Varim ve Garanti Karantina nasil peki?
Korkma ben varım da çok güzel ama garanti karantinayı okumadım şiir kitabı sanırım
Beeeeennnnnnn
Garanti Karantina siir kitabi okudum ama cok cok iyi diyemem.
Benim favorim Dublorun Dilemmasi ..Korkma Ben Varim ve
Ruhi Mucerret de cok iyi.
Ya meLinDa korkma ben varım kitabım kayıp okuyordum sonra yok oldu o sıra taşınma vs işlerim vardı aklıma geldi yine
Tamam canim pazartesi insallah bende başlarım bi aksilik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?