- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.301
Günaydın...
Yeni gelen arkadaşlarımız var ne güzel hepiniz hoşgeldiniz.
Artık sahalara döndüm çok şükür.
_Cassandra_ xyzt-5544 ve _meLinDa_ cığımda Bilinmeyen Bir Kadının Mektubuna bügun başlıyorum. İşlerimi toparladım. Birazdan keyifle okumaya başlarım artık.
ay hemen bakayım alacağım bir şey var mıydı kiKızlar DR kargo bedava bugün
MerhabaHerkese iyi haftalar diliyorum.
@azra2004 gidiyor olmana üzüldüm. Bu sene ben geldim sen de geldin diye sevinmiştim. Hayırlısı olsun.
N-A-R alemsin. Mobilyaların maliyeti
M maviduvar1 BUDALA az kalmış. Bence ara verme. (akıl vermek haddime değil ama)
Skosnob nice güzel yaşlar dilerim. Doğum günün kutlu olsun , ömrün hep mutlu olsun.
Skosnob Canım sözde aklıma tutmuştum doğum tarihini arayacaktım seni. Unuttum Hafta sonu karmaşasında.
İyi ki tanımışım seni. Nice mutlu yaşların,yılların olsun sevdiklerinle. İyi ki doğdun.
Şu anda ona bakıyorum. Sanırım bir şey almayacağım. Elimde yüzlerce kitap var.Merhabalar hayirli haftalar
D&r bugune ozel kargo bedava
Geç kaldın bebişimMerhabalar hayirli haftalar
D&r bugune ozel kargo bedava
Papatya sen de mi?K KenyaliZehra vazgeçtim bırakmaktan. kasıp elimden geldiğince okumaya çalışacağım.
zaten hasta olmuşum. başım ağrıyor. nezle grip hepsi bir arada.
_meLinDa_ çok geçmiş olsun.
Geçmiş olsun Papatya herkes hasta dökülüyoruz.
Acele etme okumak için
Ben akşama başlayabileceğim ancak, hatta gece 11den sonra eşim işe gidince okuyabilirim
Geçmiş olsun Papatya herkes hasta dökülüyoruz.
sağolun kızlarPapatya sen de mi?(( NAR'ın dediği gibi herkes hasta...
Ben de geçen hafta migrenden çektim.
Hepimize Allah şifa versin
Burada lak lak yapmayı bırakırsam başlayacağım aslında
Ben de çok rahat okuyamıyorum aslında. Yani kesintisiz olmadığı için pek tat vermiyor. Ama hiç okumamaktan iyidir.İşyerinde normal kitap okuyabilmeyi çok isterdim yaa.
İş yok şuan, boş boş durup ya da bilgisayar ekranımdan okumaya çalışacağıma ne keyifli olurdu öyle
Ben de çok rahat okuyamıyorum aslında. Yani kesintisiz olmadığı için pek tat vermiyor. Ama hiç okumamaktan iyidir.
en azından epub okuyabiliyorsun o da olmasa düşünsene .
Günaydın.
Dün anneme gittim ama doğumgünümdü :) Karmaşadan budalayı almayı unutmuşum. Yeşil de bitmedi gerçi ama son 100 küsür sayfam.
Geç kaldın bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?