Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

kızlar selam , ömür boyu aşk kitabını okuyordumve şuan hiç kafamın kaldırmadığını başka kitap okumak istediğimi söylemiştim arkadaşımdan istedim ona başladım başta çok dikkatimi çekmedi ama fena değil gibi.
sherlock holmes akıl oyunlarının gölgesinde
filmlerine az bişi bakmıştımda hatırlamıyorum bakalım

syf- 26

Benim İnce Memed im yok
Okuyan var mıydı? Kolay okunan bir kitap mı? Budala gibiyse hiç almayayım

@Filozof_Prenses vazgeçtim bırakmaktan. kasıp elimden geldiğince okumaya çalışacağım.
zaten hasta olmuşum. başım ağrıyor. nezle grip hepsi bir arada.
@_meLinDa_ çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun

mutlu yıllar

geçmişi okumadan yazdım

Skosnob canım doğum günün kutlu olsun

Skosnob nice mutlu yaşlara, mutlu yıllara

Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum

Teşekkür ederiiimmmm

Ben daha neye başlayacağımı seçmedim.

Günaydın.

Dün anneme gittim ama doğumgünümdü :) Karmaşadan budalayı almayı unutmuşum. Yeşil de bitmedi gerçi ama son 100 küsür sayfam.

Mutlu seneler. Bol kitaplı bir yıl olsun. Mutlu huzurlu sağlıklı ol

İlk dört hariç hepsini okudum. Hangisinin daha güzel olduğuna karar veremedim

şimdik biz yıllık kitap hedeflerimizi belirliyoruz ya. ona ulaşmak istiyoruz incecik kitaplarla dolduruyoruz falan. şimdi ben mesela suç ve ceza'yı okudum, iki haftadan fazla süremi ayırdım, nerdeyse 700 sayfa, sonuç: 1 kitap. bu yüzden kalın kitap okumaya korkar oldum, hani burda gaza geliyoruz falan ya o açıdan. yoksa haset fesat durumlarından değil yani.

benim önerim yıllık hedeflerimizi sayfa şeklinde belirlesek. mesela ben ayda ortalama 1500 sayfa okuyorsam yıllık 18000 sayfa hedef koyarım. günde 100 sayfa okuyan biri 36500 sayfa hedef koyar. nasılsa kitapların puntoları ortalama aynı büyüklükte. daha gaza getirici olur kalın ince istediğimiz kitabı okuruz he? ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…