Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

_meLinDa_ xyzt-5544 hatunlar absürt komedi seviyorsunuz ya uskudara giderken ı izlediniz mi ? Hayırsa izleyin 13 bölüm bisi çok eğlenceliydi

İzlemedim, hatta duymamışım da
Aklımda olsun, haftaya akşamları eşim işteyken puzzle yapacağım, puzzle ıma eşlik edecek bir dizi olabilir sanırım

Nazlı Eray__Ayışığı Sofrası bitti.

Dün yolda başlamıştım, bu sabah da kahvaltıdan sonra bitirdim. Eray'ın fantastik dünyasını özlemişim.
Okuyunca çok saçma şeyler olduğunu biliyorsun ama onların verdiği anlam o kadar hoşunuza gidiyor ki, en azından benim gidiyor.
Onun geçmişiyle yüzleştiği satırlarda ben de kendi mezarlığıma gömdüğüm kişileri düşündüm, kimisine haksızlık etmişim günah çıkardım kimisine ise çok şans vermişim kendime üzüldüm.
Diğer kitabını ise ağır okuduğum kitaplar arasına sıkıştırmak istiyorum ki az da olsa nefes alayım.
Bu tarzı sevenlere tavsiye ederim.

Insallah hayirdir diyelim, evlilik oncesi bir suru puruz cikiyo ben de biraz hassasimdir da...
_meLinDa_ filmi mi vardi hic duymamistim. Lizbon guzel bi yer mi?
Düğün mü var hadi hayırlısı. Genelde herkes gergin oluyor bu dönemde inşallah kırılmadan kırmadan atlatirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…