- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.921
absürd komedi seviyorsan izlemelisinHiç izlemedim ama sonunu biliyorum.Nasıl sence
ben daha 77. sayfadayımkızlar kızlar kızlar
ben geldim :)) sevdiceğime kavuştum çok şükür (askerdeydi)
Semerkant elimde sürünecek diye korktum ama devam ediyorum sayfa 245 e geldim. şimdiden favori kitaplarımdan diyebilirim. ileride tekrar okumak istiyorum.
Bu arada leyla ile mecnunben :)
gözün aydın canımkızlar kızlar kızlar
Semerkant elimde sürünecek diye korktum ama devam ediyorum sayfa 245 e geldim. şimdiden favori kitaplarımdan diyebilirim. ileride tekrar okumak istiyorum.
gözün aydın canım. hayırlı olsun inşallahkızlar kızlar kızlar
Hiç izlemedim ama sonunu biliyorum.Nasıl sence
siz okuyun diğer arkadaşlarla daha ayrıntılı yorum yapacağım okuyorsunuz diye yazmıyorum :)ben daha 77. sayfadayım
uzun uzun okuyabilmek istiyorum çok ilgi çekici cidden
teşekkür ederim canımgözün aydın canımeşimi 15 ay beklemiştim asker yolu gözlemenin ne olduğu çok iyi bilirim
teşekkür ederim inşallahgözün aydın canım. hayırlı olsun inşallah
Gozun aydinteşekkür ederim inşallah
Ahaha ama çok güzel diil mi en sevdiklerimize en sevdiğimiz şeyi alıyoruz:)
Alma kuzuKızlar otomatik portakal 16 yaş için uygundur değil mi. Beğendiniz mi? Başka hangi kitap olabilir ? Karne hediye alayım kuzenlerime.
Ya orda ki kırmızı beresini takma sahnesi var ya Ergenken feci romantik gelmistiGünaydın kızlar.
Ayşe Kulin Sevdalinkada 80. sayfadayım. Dün puzzlemizi bitirdikten sonra Asmalı konak izlemeye başladık. 1. bölümden itibaren izlicez. İlk bölümden ağlamaya başladım
Herkes Sherlock izler, Game Of Thrones izler, Teen Wolf izlerBiz Asmalı Konak izleriz. Napalım memleketimizin dizisi (Anadolu çocuğu Dalida)
Pucca ya laf yok :)) ben seviyorum yeni kitabında çıkınca alacağım:)ayy bende de var buna benzer kitaplar. belki benimki daha fena. puccahemde 3 kitabı var. ama yalan yok o kitaplar sayesinde kitap okuma alışkanlığım baya ilerledi kitaplıktan çıkarmak istiyorum bazen ama diyorum alıp okumuşum dursun bari diyorum ama biri görecek diye de utanıyorum
Sana pucca mi alsak ki :))Puccanın hiçbir kitabını okumadım ama instagramdan takip ediyorum, seviyorum onu
çatlak hatun severim
bende seviyorum ama daha almam kitabını. orası da tercih meselesi tabi. ben onu ilk o yazarken takip ediyordum. şu anda da takipteyim zaten. eşiyle acayip eğlenceli çiftlerPucca ya laf yok :)) ben seviyorum yeni kitabında çıkınca alacağım:)
5. Bolumdeyim yine basalmıştım pc olduCanım kızlara katııyorum.Çok şiddet var içinde.Bence Çalıkuşu tarzı bir şeyler alabilirsin.
Ben de Leyla ile Mecnun'a niyetliyim:)
Yeni kitapta eşiyle tanismasini vs anlatacak ya ayrı bi yeri var bende aşk acısı yaşarken söve söve kitaplarını okumuştum:)) acayip rahatlatmistibende seviyorum ama daha almam kitabını. orası da tercih meselesi tabi. ben onu ilk o yazarken takip ediyordum. şu anda da takipteyim zaten. eşiyle acayip eğlenceli çiftler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?