Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Anlaşıldı canım, doğru heryerde geziyor, Mor diye bir kitabını gördüm kitapçıda dün.
Kapağı dikkatimi çekti :)
aslında sarah jio jojo moyes'le karşılaştırılır mı bilmem ama bunlarda aşk temalı çiçekli böcekli ve gençlere hitap eden romanlar yazıyorlar ve ben ikisinin kitaplarını çok seviyorum kitapları kalın ama çabuk bitiyor ve beni dinlendiriyorlar

hmmm sarah jio :))
böğürtlen kışını okumuştum yine her yerde kitabı görüm bu neymiş bilgim olsun diye alıp okuduklarımdan
yani kitapsız kalırsam ancak okurum :))
aşk sevgi de olsa konunun ana teması, böğürtlen kışı gibi değil de kürk mantolu madonna gibi olmasını tercih ederim :)
mesafeliyim şimdilik öyle çiçeğe böceğe

Ergen olunca bi isyanlarda oluyor ya insan bütün dünya ona karşı hep haksız olarak görünüyor kimse onu sevmiyor ya sanırım ondan tercih ediyorlar bu kitabı. kendilerini görüyorlar.
ergen iken ilk okuduğum kitap geldi aklıma (Oğuzhan Akay-Müsaitseniz Size Aşık Olabilir miyim ?) aman Allah'ım ne beğenmiştim.. geçen gün yaptıracağım kitaplık için kitaplarımı ayarlarken gördüm baktım sevdim okşadım sonraaaaa arkasına bir baktım ne göreyim boş sayfalarına neler neler yazmışım tarihte atmışımhemen kaldırdım.. eşim görmesin diyebir şey demez ama ne kadar salakça şeyler yazdığımı okuyupta şantaj yapar

Ergen olunca bi isyanlarda oluyor ya insan bütün dünya ona karşı hep haksız olarak görünüyor kimse onu sevmiyor ya sanırım ondan tercih ediyorlar bu kitabı. kendilerini görüyorlar.

Evet Ahmet Batman vs öyle bir tarzda yazıyor. Sürekli melankoli, alt tarafı komşunun kızını uzaktan seviyorsun sanırsın dünyanın en ölümcül aşkını yaşıyorlar falan. Yine bi titreme geldi bana bak bu kitaplar yüzünden

bende meraktan okudum zaten 2 günde bitiyor tam kafa dinlemelik çerez kitaplar. sarahtan böğürtlen kışını, jojo dan senden önce ben ve sevgilimden son mektubu okudum... ama bak kardeşime sevdiremedim onları oku dedim sarmamış kitaplar çok ilginç

ayy ergenlik anılarımın olduğu kutum var. bir ajanda yapmışım içinde boy boy Gökhan Özen fotoğrafları hemde bebekliğine kadar , röportajları var. gazeteden kesip kesip yapıştırmışım. hala severim kendisini orası ayrı ama 30 yaşını geçtim hala o anılarla hatırlayanlar var beni yaaa. marifet gibi ajandamı bi de millete göstermişim.

efsane aşklar yaşıyorduk yaa

benimde lise ve orta okul arkadaşlarım hala sorarlar justinle aranız nasıl diye öyle böyle aşk yaşamadık kendisiyle

Kızlar otomatik portakal 16 yaş için uygundur değil mi. Beğendiniz mi? Başka hangi kitap olabilir ? Karne hediye alayım kuzenlerime.
Canım kızlara katııyorum.Çok şiddet var içinde.Bence Çalıkuşu tarzı bir şeyler alabilirsin.

Ben de Leyla ile Mecnun'a niyetliyim:)

bir garip oblomov Gün Olur Asra Bedel den sonra Cengiz Han'a Küsen Bulut'u mu okuyacaksın. bende o kitap yok ve beraber okumak gerekiyormuş. o zamanki siyasi karışıklıktan dolayı kitaptan çıkarılmış o bölüm. ayrı olarak sonradan basılmış sen ne güzel almışın :/

ben 3 kitabını da aldım canım bu aya yetiştirirsem okuyacağım zaten cengizhana küsen bulut az sayfalı bir kitap birde toprak ana var.. şubata sarkarsa okuyamam çünkü şubatta ince memed serisi okuncakalabilirsin canım pek pahalı değil kitapları hatta gördüğüm en ucuz kitaplar diyebilirim4,90 dı sanırım cengizhan la toprak ana

içine giremedim hala kitabın sf 150
ben sonuna kadar ha gayret simdi kitapla butunlesecegim diye geldim ama yok olmadi, okuyan herkes begendigini soyledigi icin oyle bi zorlamayla bitti gitti ama sevememistim kitabi.
Herkese gunaydin , masallah iki uc kitap birden okuyanlar var ben hayatta yapamiyorum. Kafam karisiyo kitaplarin konulari karakteeleri birbirine giriyo. Tek kitap gidiyorum o yuzden.
Dorian Gray syf 80 hic okuyamadim aksam bu saate kadar da isim pek yoktu ama okumafim. Keyfim yok biraz.

Hayırdır

ben kitabı okudum, filmini izledim sonra da Lizbon'a gittim
belki de bu yüzden çok sevdim ben kitabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…