- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #2.901
aslında sarah jio jojo moyes'le karşılaştırılır mı bilmem ama bunlarda aşk temalı çiçekli böcekli ve gençlere hitap eden romanlar yazıyorlar ve ben ikisinin kitaplarını çok seviyorumAnlaşıldı canım, doğru heryerde geziyor, Mor diye bir kitabını gördüm kitapçıda dün.
Kapağı dikkatimi çekti :)
hmmm sarah jio :))aslında sarah jio jojo moyes'le karşılaştırılır mı bilmem ama bunlarda aşk temalı çiçekli böcekli ve gençlere hitap eden romanlar yazıyorlar ve ben ikisinin kitaplarını çok seviyorumkitapları kalın ama çabuk bitiyor ve beni dinlendiriyorlar
ergen iken ilk okuduğum kitap geldi aklıma (Oğuzhan Akay-Müsaitseniz Size Aşık Olabilir miyim ?) aman Allah'ım ne beğenmiştim.. geçen gün yaptıracağım kitaplık için kitaplarımı ayarlarken gördüm baktım sevdim okşadım sonraaaaa arkasına bir baktım ne göreyim boş sayfalarına neler neler yazmışım tarihte atmışımErgen olunca bi isyanlarda oluyor ya insan bütün dünya ona karşı hep haksız olarak görünüyor kimse onu sevmiyor ya sanırım ondan tercih ediyorlar bu kitabı. kendilerini görüyorlar.
Ergen olunca bi isyanlarda oluyor ya insan bütün dünya ona karşı hep haksız olarak görünüyor kimse onu sevmiyor ya sanırım ondan tercih ediyorlar bu kitabı. kendilerini görüyorlar.
hmmm sarah jio :))
böğürtlen kışını okumuştum yine her yerde kitabı görüm bu neymiş bilgim olsun diye alıp okuduklarımdan
yani kitapsız kalırsam ancak okurum :))
aşk sevgi de olsa konunun ana teması, böğürtlen kışı gibi değil de kürk mantolu madonna gibi olmasını tercih ederim :)
mesafeliyim şimdilik öyle çiçeğe böceğe
ayy ergenlik anılarımın olduğu kutum var. bir ajanda yapmışım içinde boy boy Gökhan Özen fotoğrafları hemde bebekliğine kadar , röportajları var. gazeteden kesip kesip yapıştırmışım. hala severim kendisini orası ayrı ama 30 yaşını geçtim hala o anılarla hatırlayanlar var beni yaaa. marifet gibi ajandamı bi de millete göstermişim.ergen iken ilk okuduğum kitap geldi aklıma (Oğuzhan Akay-Size Aşık Olabilir miyim ?) aman Allah'ım ne beğenmiştim.. geçen gün yaptıracağım kitaplık için kitaplarımı ayarlarken gördüm baktım sevdim okşadım sonraaaaa arkasına bir baktım ne göreyim boş sayfalarına neler neler yazmışım tarihte atmışımhemen kaldırdım.. eşim görmesin diye bir şey demez ama ne kadar salakça şeyler yazdığımı okuyupta şantaj yapar
Evet Ahmet Batman vs öyle bir tarzda yazıyor. Sürekli melankoli, alt tarafı komşunun kızını uzaktan seviyorsun sanırsın dünyanın en ölümcül aşkını yaşıyorlar falan. Yine bi titreme geldi bana bak bu kitaplar yüzünden
benimde lise ve orta okul arkadaşlarım hala sorarlar justinle aranız nasıl diyeayy ergenlik anılarımın olduğu kutum var. bir ajanda yapmışım içinde boy boy Gökhan Özen fotoğrafları hemde bebekliğine kadar , röportajları var. gazeteden kesip kesip yapıştırmışım. hala severim kendisini orası ayrı ama 30 yaşını geçtim hala o anılarla hatırlayanlar var beni yaaa. marifet gibi ajandamı bi de millete göstermişim.
Canım kızlara katııyorum.Çok şiddet var içinde.Bence Çalıkuşu tarzı bir şeyler alabilirsin.Kızlar otomatik portakal 16 yaş için uygundur değil mi. Beğendiniz mi? Başka hangi kitap olabilir ? Karne hediye alayım kuzenlerime.
Günaydın kızlar.
Ayşe Kulin Sevdalinkada 80. sayfadayım. Dün puzzlemizi bitirdikten sonra Asmalı konak izlemeye başladık. 1. bölümden itibaren izlicez. İlk bölümden ağlamaya başladım
Herkes Sherlock izler, Game Of Thrones izler, Teen Wolf izlerBiz Asmalı Konak izleriz. Napalım memleketimizin dizisi (Anadolu çocuğu Dalida)
Ben de Leyla ile Mecnun'a niyetliyim:)
En sevdiğim dizi
Rastgele bölümlerini veya youtube videolarını açıp açıp izlemeye bayılıyorum
ben 3 kitabını da aldım canım bu aya yetiştirirsem okuyacağım zaten cengizhana küsen bulut az sayfalı bir kitap birde toprak ana var.. şubata sarkarsa okuyamam çünkü şubatta ince memed serisi okuncakbir garip oblomov Gün Olur Asra Bedel den sonra Cengiz Han'a Küsen Bulut'u mu okuyacaksın. bende o kitap yok ve beraber okumak gerekiyormuş. o zamanki siyasi karışıklıktan dolayı kitaptan çıkarılmış o bölüm. ayrı olarak sonradan basılmış sen ne güzel almışın :/
O kadar çok kişiden güzel şeyler duydum ki mutlaka izlemeliyim
Hiç mi izlemedin şimdiye kadar yoksa
Çok şey kaçırmışsın, bence hemen başlamalısın
ben sonuna kadar ha gayret simdi kitapla butunlesecegim diye geldim ama yok olmadi, okuyan herkes begendigini soyledigi icin oyle bi zorlamayla bitti gitti ama sevememistim kitabi.içine giremedim hala kitabınsf 150
ben sonuna kadar ha gayret simdi kitapla butunlesecegim diye geldim ama yok olmadi, okuyan herkes begendigini soyledigi icin oyle bi zorlamayla bitti gitti ama sevememistim kitabi.
Herkese gunaydin , masallah iki uc kitap birden okuyanlar var ben hayatta yapamiyorum. Kafam karisiyo kitaplarin konulari karakteeleri birbirine giriyo. Tek kitap gidiyorum o yuzden.
Dorian Gray syf 80 hic okuyamadim aksam bu saate kadar da isim pek yoktu ama okumafim. Keyfim yok biraz.
ben kitabı okudum, filmini izledim sonra da Lizbon'a gittimben sonuna kadar ha gayret simdi kitapla butunlesecegim diye geldim ama yok olmadi, okuyan herkes begendigini soyledigi icin oyle bi zorlamayla bitti gitti ama sevememistim kitabi.
Herkese gunaydin , masallah iki uc kitap birden okuyanlar var ben hayatta yapamiyorum. Kafam karisiyo kitaplarin konulari karakteeleri birbirine giriyo. Tek kitap gidiyorum o yuzden.
Dorian Gray syf 80 hic okuyamadim aksam bu saate kadar da isim pek yoktu ama okumafim. Keyfim yok biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?