- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.061
Okuyan arkadaşlarım çok iyi demişlerdi. Murakami nin tarzı biraz farklı o nedenle size hitap etmemiş olabilir mi ?1q84 e hiç bulaşmayın. Vaktinizi ziyan edersiniz.
Okuyan arkadaşlarım çok iyi demişlerdi. Murakami nin tarzı biraz farklı o nedenle size hitap etmemiş olabilir mi ?
günaydın kızlar
momo bitti çok güzeldi çok beğendim özellikle ölümcül can sıkıntısı hastalığı tam beni anlatıyordu, bazı zamanlar yakalanıyorum ben bu hastalığa. bir tek sanki vermek istediği mesajı çok ulu orta vermişti, bu kadar bariz olmasa da alttan alta verse daha iyi olurmuş gibi geldi bana.
yeni kitabım Hüseyin Rahmi Gürpınar - Gulyabani okuyan arkadaşlarım çok beğendi hemen bunu oku dediler bende severim gibi geliyor, gün içinde başlayacağım.
nickelanjelo geçmiş olsun canım
1q84 benimde çok okumak istediğim bir kitap bende katılabilirim ortak okumaya
geçmiş olsun canım sana ver oğluşunaGünaydın Kızlar İyi Haftalar
Ben hiç kitap okuyamadım haftasonu
Misafirim vardı yemekli temizlik ve yemek vs uğraştım çocukla olunca uğraş iki katına çıkıyor malesef birde ikimizde hasta gibiyiz
Günaydın Kızlar İyi Haftalar
Ben hiç kitap okuyamadım haftasonu
Misafirim vardı yemekli temizlik ve yemek vs uğraştım çocukla olunca uğraş iki katına çıkıyor malesef birde ikimizde hasta gibiyiz
Benim gibi dusunen biri varmis.1q84 e hiç bulaşmayın. Vaktinizi ziyan edersiniz.
Gunaydin.
Araf 23. Syf baya okumusum yav. Kitabin eski olmasina oyle takmisim ki okurken elime kapaktaki kirisikliklar geliyor. Sanki mikrop yuvasi gibi geliyor bir de. Bu obsesyonumu yenme mucadelemde kendime basarilar dilerim.
O sariligi gormezden gelebiliyorum da kapak ve kenarlardaki milyarlarca mikrobu dusunmeden edemiyorum cok titiz bir tip de degilim oysa benimkisi sirf giciklik herhaldeÇok zıttız, ben de eski kitap aşığıyım resmen. Sahaflara gidince kendimi kaybediyorum. O sarı yaprak kokusu beni benden alıyor. Sanırım manyağım.
Kolay kolay kitap kötülemem. 1q84 büyük hevesle başladım. Hatta keyifle okuyordum. Merak unsuru, duyguları güzel kullanmış fakat olay örgüsü o kadar kopuk ki kitap sonunda bağlanır diye bekliyorsun ama yok bağlanmıyor. Her şey havada kalıyor. Kitap bitiminde "eeeee ne oldu" şimdi diye kalakaldım. "Sputnik Sevgilim" de de böyle oldu. Murakami bu konuda bana pek hitap etmiyor. Sırf bir iki felsefik cümle içinde okunmaya değmediğini düşünüyorum.Okuyan arkadaşlarım çok iyi demişlerdi. Murakami nin tarzı biraz farklı o nedenle size hitap etmemiş olabilir mi ?
Kolay kolay kitap kötülemem. 1q84 büyük hevesle başladım. Hatta keyifle okuyordum. Merak unsuru, duyguları güzel kullanmış fakat olay örgüsü o kadar kopuk ki kitap sonunda bağlanır diye bekliyorsun ama yok bağlanmıyor. Her şey havada kalıyor. Kitap bitiminde "eeeee ne oldu" şimdi diye kalakaldım. "Sputnik Sevgilim" de de böyle oldu. Murakami bu konuda bana pek hitap etmiyor. Sırf bir iki felsefik cümle içinde okunmaya değmediğini düşünüyorum.
o tarz kitapları okumayı sevmiyorum diyemem de sonunda hayal kırıklığım oluyor."Düğümlere Üfleye Kadınlar" onu okuduğumda öyle hissetmiştim. kitap öyle bir noktaya getiriyor ki sizi meraklanıyorsunuz e olacak diyorsunuz büyük beklentilere giriyorsunuz ama çok basit şekilde bazılarının ucu açık kalarak bitiyor. 1q84 okumadım ama yine de okumayı isterim :)Kolay kolay kitap kötülemem. 1q84 büyük hevesle başladım. Hatta keyifle okuyordum. Merak unsuru, duyguları güzel kullanmış fakat olay örgüsü o kadar kopuk ki kitap sonunda bağlanır diye bekliyorsun ama yok bağlanmıyor. Her şey havada kalıyor. Kitap bitiminde "eeeee ne oldu" şimdi diye kalakaldım. "Sputnik Sevgilim" de de böyle oldu. Murakami bu konuda bana pek hitap etmiyor. Sırf bir iki felsefik cümle içinde okunmaya değmediğini düşünüyorum.
Burada herkes istediğini okur ve kimsenin kitabını kötülümeyiz. Ben beğenmemiş olsamda. Sadece " Ben Beğenmedim.Birde sen oku bakalım beğencen mi " der geçeriz. "Vaktini ziyan edersin" diyen ilk kişisin. Herkes istediği tarzı/kitabı/yazarı okuyabilir. Bize sadece saygı duymak düşer. Ki sen sonu bağlanmıyor,olay örgüsü kopuk diyerek kötülemeye devam ediyorsun. "Beğenmediğini" söylemen yeterliydi.
Dedim ya maksadım kitap kötülemek değil ama gerçekten çok vakit alıyor kitabı okumak. Sadece şahsi görüşümü dile getirdim. Onun yerine okunabilecek çok güzel kitaplar var. Tabi ki herkesin kişisel tercihi. Okumak isteyen tabi ki alıp okur. Benim sevmediğimi siz sevebilirsiniz. Yaptığım yorum artniyet içerikli değildir.Burada herkes istediğini okur ve kimsenin kitabını kötülümeyiz. Ben beğenmemiş olsamda. Sadece " Ben Beğenmedim.Birde sen oku bakalım beğencen mi " der geçeriz. "Vaktini ziyan edersin" diyen ilk kişisin. Herkes istediği tarzı/kitabı/yazarı okuyabilir. Bize sadece saygı duymak düşer. Ki sen sonu bağlanmıyor,olay örgüsü kopuk diyerek kötülemeye devam ediyorsun. "Beğenmediğini" söylemen yeterliydi.
olmadı amaKızlar İyi akşamlar iyi tatiller
Pazartesi görüşmek üzereBol okumalı bir haftasonu olur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?