- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.141
Evet ben de bugün baslamama rağmen baya ilerledim. Akıcı bir kitap :)Kelebek Adasını ben çok sevdim su gibi okudum hemen :))
Korku' yu okumuştum.Digeri neydi?
İmkansızın şarkısı1q84 okumasında bende varım. Budala da yan çizip okumadım ama 1q84 bambaşka
Geçen sene ortak okuduğum kitabı neydi yazarın:S Bugün algılarım hepten zayıf. Neyse işte o kitabın adını hatırlamasam da
konu ve karakterler aklımda. Yazarın tarzı bu sanırım ucu açık bir son. Benim en sevdiğim son
1q84 e hiç bulaşmayın. Vaktinizi ziyan edersiniz.
günaydın bu arada, iyi haftalar
Semerkant 220, bugün bitireceğim kısmetse
Olağanüstü Bir Gece bitti.
Yazarın okuduğum ikinci kitabıydı. İlki gibi çok akıcı, bir solukta okunan,merak uyandıran bir kitaptı. Psikolojik tahliller,bastirilmis duyguların açığa çıkışı vs güzel anlatılmış. Beğendim.
Sarah Jio Kelebek Adası'na başlıyorum.
Zweig ne yazsa okurum ben. Zweig sevdiysen Yakici Sir'i da tavsiye ederim.Korku' yu okumuştum.
ben Alamut u Semerkant'tan önce okudumMerhaba hanımlar
Dediğim gibi 1q84 e katılamayabilirim muhtemelen ama söz vermiyorum.
Sahilde Kafka yı okudum ve çok beğenmiştim.
Hoş geldiniz. Bu konudaki ilk mesajlarınızdan birisi galiba. Daha önce görmedim sizi.
Bir kitap sever daha yani. Çok sevindim.
Adınıza kötü bir giriş olmaması için ben de bir hoş geldin demek istedim sadece.
Semerkant benim favori kitaplarımdan. 4 sene kadar oldu okuyalı. Herkes söylemiştir ama arkasından okumadı ise Alamut u okumanı öneririm.
Ocak ayı için okumayı planladığın diğer kitabın nedir?
Merak ediyordum o kitabı. Yorumun iyi oldu.
En sevdiğim kitaptir nerdeyse . yıllar yıllar önce okumuştum tekrar okumaya cesaret edemiyorum. Okursam ya sevmezsem diye korkuyorumEvet canim Elif Safak
Aynen ya :) bir kaç tane Araf kitabı var da :)kitapların karışmasından korkar olduk
Haftasonu her iki gün de bir gram uyumuş değilim, algılarım kapalıAy canim ya ben de kendimd3n suphe ediyordum ben niye boyle bir mesaj almadim kitaptan diye :))))))
Watpadd ı seviyorum para verip almadım ama ordan çok kitap okudum. Mesela Sonat isimli kitabı çok sevmiştim yazan kız 20 li yaşlarda bir de yarım kalan fahiseyle dans var uygulamada hala beni acayip etkilemişti dört gözle bekliyorum bitmesini .Bide 15-16 yaşinda kitap yazan özellikle watpad yazarlari için çik karisik düşüncelerim var
Bi yandan diyorum ki 15 yaşinda ne gördüde ne yazdi .... Sonra diyorym ki selin böyle düşünme herşey bir anda mükemmel olmaz yazmış üretmiş düşünmüş emek vermiş... Almayı düşündüğümde destek olmak lazim diyorum sonra ya bunu alacağina ikumak istedikelrinden al diyorum kafam çok karışık bu ergen yazarlar için
yorumlarını heyecanla beklediğim hatunEdmondo de Amicis__Çocuk Kalbi bitti.
Bu ayki İtalyan Edebiyatı kitabımı da az önce bitirdim. O kadar güzeldi ki hiç bitmeseydi dedim.
3. sınıf öğrencisi Enrico'nun tuttuğu günlük. Okullar Ekim'de açıldı , son sınavları Temmuz'a kadar belli günlerde yaşadıkları, arkadaşlarıyla, ailesiyle ilişkilerini yazdığı satırlar size özel dünyasının kapısını aralıyor.
Kendi ilişkilerini yazarken aslında arkadaşlarının her birinin kendine özel dokunaklı hikayelerini de okumuş oluyorsunuz. Bir de öğretmenlerinin verdiği her aya özel bir hikaye ödevi var ki o da ahlaki değerleri içeren yer yer gülümsemenizi çoğu zaman da duygularınızı doruklarda yaşamanıza olanak sağlıyor.
Her öğrenciyi o kadar benimsedim ki sınav sonuçlarını öğretmeni okuduğunda onların aileleri gibi ben de heyecanlandım. :)
Bu ayki İtalyan Edebiyatı kitabımı da az önce bitirdim. O kadar güzeldi ki hiç bitmeseydi dedim.
3. sınıf öğrencisi Enrico'nun tuttuğu günlük. Okullar Ekim'de açıldı , son sınavları Temmuz'a kadar belli günlerde yaşadıkları, arkadaşlarıyla, ailesiyle ilişkilerini yazdığı satırlar size özel dünyasının kapısını aralıyor.
Kendi ilişkilerini yazarken aslında arkadaşlarının her birinin kendine özel dokunaklı hikayelerini de okumuş oluyorsunuz. Bir de öğretmenlerinin verdiği her aya özel bir hikaye ödevi var ki o da ahlaki değerleri içeren yer yer gülümsemenizi çoğu zaman da duygularınızı doruklarda yaşamanıza olanak sağlıyor.
Her öğrenciyi o kadar benimsedim ki sınav sonuçlarını öğretmeni okuduğunda onların aileleri gibi ben de heyecanlandım. :)
bende de baya eski bir basımı var.. kim bilir kim verdi hatırlamıyorum bile bu ay okuyayım diyordum ama Cengiz Aymatov'un kitaplarını bitireceğim ayı böyle kapatırım. inşallah martta okurum şubatta baya dolu
1q84 ün bi de cilt cilt olanı var galiba değil mi?
Bir de 1984, Sapiens, Yüzüncü Ad, Taş Meclisi, Kurtlar İmparataorluğu, Sineklerin Tanrısı okumayı planlayanlarınız var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?