Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Mutlu haftalar..
Bugün yeni dinlenebilecek vakit bulabildim.
Hafta sonu Momo bitmişti bildirim yaptım mı hatırlamıyorum. Bugün de Sherlock Holmes- Kızıl Takip kitabına başlayacağım. Henüz fırsat bulamadım gerçi. Baya sayfa birikmiş geçmişi okuyayım birazcık

1q84 okumasında bende varım. Budala da yan çizip okumadım ama 1q84 bambaşka
Geçen sene ortak okuduğum kitabı neydi yazarın:S Bugün algılarım hepten zayıf. Neyse işte o kitabın adını hatırlamasam da
konu ve karakterler aklımda. Yazarın tarzı bu sanırım ucu açık bir son. Benim en sevdiğim son

Şili'de Gizlice - Miguel Littin'in Serüveni bitti :) Serenad'a başlıyorum

İmkansızın şarkısı

Merhaba hanımlar
Dediğim gibi 1q84 e katılamayabilirim muhtemelen ama söz vermiyorum.
Sahilde Kafka yı okudum ve çok beğenmiştim.

1q84 e hiç bulaşmayın. Vaktinizi ziyan edersiniz.

Hoş geldiniz. Bu konudaki ilk mesajlarınızdan birisi galiba. Daha önce görmedim sizi.
Bir kitap sever daha yani. Çok sevindim.

Adınıza kötü bir giriş olmaması için ben de bir hoş geldin demek istedim sadece.

günaydın bu arada, iyi haftalar
Semerkant 220, bugün bitireceğim kısmetse

Semerkant benim favori kitaplarımdan. 4 sene kadar oldu okuyalı. Herkes söylemiştir ama arkasından okumadı ise Alamut u okumanı öneririm.

Ocak ayı için okumayı planladığın diğer kitabın nedir?

Merak ediyordum o kitabı. Yorumun iyi oldu.

İnci Aral'ın kitaplarını okuyan var mı ??

ben Alamut u Semerkant'tan önce okudum
ama sonra okunması daha mantıklıymış cidden

diğer kitap Pessoa- Bulmaca meraklısı Qaresma

Ay canim ya ben de kendimd3n suphe ediyordum ben niye boyle bir mesaj almadim kitaptan diye :))))))
Haftasonu her iki gün de bir gram uyumuş değilim, algılarım kapalı
İdrak yolları enfeksiyonu kapmış durumdayım olaylara vakıf olamadım
Okadar yorgun ve bitiğim ki, anlayamadım hangi kitaptan bahsedildiğini :))))
benim hatam

Watpadd ı seviyorum para verip almadım ama ordan çok kitap okudum. Mesela Sonat isimli kitabı çok sevmiştim yazan kız 20 li yaşlarda bir de yarım kalan fahiseyle dans var uygulamada hala beni acayip etkilemişti dört gözle bekliyorum bitmesini .

Edmondo de Amicis__Çocuk Kalbi bitti.

Bu ayki İtalyan Edebiyatı kitabımı da az önce bitirdim. O kadar güzeldi ki hiç bitmeseydi dedim.
3. sınıf öğrencisi Enrico'nun tuttuğu günlük. Okullar Ekim'de açıldı , son sınavları Temmuz'a kadar belli günlerde yaşadıkları, arkadaşlarıyla, ailesiyle ilişkilerini yazdığı satırlar size özel dünyasının kapısını aralıyor.
Kendi ilişkilerini yazarken aslında arkadaşlarının her birinin kendine özel dokunaklı hikayelerini de okumuş oluyorsunuz. Bir de öğretmenlerinin verdiği her aya özel bir hikaye ödevi var ki o da ahlaki değerleri içeren yer yer gülümsemenizi çoğu zaman da duygularınızı doruklarda yaşamanıza olanak sağlıyor.
Her öğrenciyi o kadar benimsedim ki sınav sonuçlarını öğretmeni okuduğunda onların aileleri gibi ben de heyecanlandım. :)

Yeni kitabım;
Sedef Kabaş__Muazzam Muazzez, 193 syf.

yorumlarını heyecanla beklediğim hatun

bende de baya eski bir basımı var.. kim bilir kim verdi hatırlamıyorum bile bu ay okuyayım diyordum ama Cengiz Aymatov'un kitaplarını bitireceğim ayı böyle kapatırım. inşallah martta okurum şubatta baya dolu

yorumlarını heyecanla beklediğim hatun

Severimm seni.
Kitap tavsiyelerine hasta olduğum kızılım.

bende de baya eski bir basımı var.. kim bilir kim verdi hatırlamıyorum bile bu ay okuyayım diyordum ama Cengiz Aymatov'un kitaplarını bitireceğim ayı böyle kapatırım. inşallah martta okurum şubatta baya dolu

Kısaltılmamış olanıdır umarım, okumuşken tam olanı okumanı tavsiye ederim.

1q84 ün bi de cilt cilt olanı var galiba değil mi?

Bir de 1984, Sapiens, Yüzüncü Ad, Taş Meclisi, Kurtlar İmparataorluğu, Sineklerin Tanrısı okumayı planlayanlarınız var mı?

1q84 ün bi de cilt cilt olanı var galiba değil mi?

Bir de 1984, Sapiens, Yüzüncü Ad, Taş Meclisi, Kurtlar İmparataorluğu, Sineklerin Tanrısı okumayı planlayanlarınız var mı?

1984 ve Sapiens var ama ne zaman okurum bilemiyorum. Bir sürü kitabım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…