- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.161
sapiens var1q84 ün bi de cilt cilt olanı var galiba değil mi?
Bir de 1984, Sapiens, Yüzüncü Ad, Taş Meclisi, Kurtlar İmparataorluğu, Sineklerin Tanrısı okumayı planlayanlarınız var mı?
İmkansızın şarkısı
Okumayın
Bende YEŞİL - MOR - SAFRAN SARI üçlüsü var. Birkaç sene önce almıştım.İnci Aral'ın kitaplarını okuyan var mı ??
Severimm seni.
Kitap tavsiyelerine hasta olduğum kızılım.
Kısaltılmamış olanıdır umarım, okumuşken tam olanı okumanı tavsiye ederim.
1984 ve Sapiens var ama ne zaman okurum bilemiyorum. Bir sürü kitabım oldu
Evet benim de. Kitap degerlendirmeleri gercekten cok guzel. Bi de çok şeker biri galiba. Taa burdan hissediyorum ben bunu. Avatarindaki şirin gibiyorumlarını heyecanla beklediğim hatun
inşallah bir ara ona da sıra gelebilirse tabikiOrtak okursanız bana da deyiverin.
Fedailerin Kalesi Alamut / Vladimir Bartol önerildi bana hep.Kızlar merhaba
Semerkantdan sonra okunmasını tavsiye ettiğiniz Alamutun yazarı kim. Kitap yurdundan arattım ama sadece Alamut adında bir kitap bulamadım.
Bu arada eğer müsaadeniz olursa ben bugün ince memede başlamak istiyorum.
Kızlar merhaba
Semerkantdan sonra okunmasını tavsiye ettiğiniz Alamutun yazarı kim. Kitap yurdundan arattım ama sadece Alamut adında bir kitap bulamadım.
Bu arada eğer müsaadeniz olursa ben bugün ince memede başlamak istiyorum.
Teşekkürler canım. Bu kitap alışveriş listemde var.Fedailerin Kalesi Alamut / Vladimir Bartol önerildi bana hep.
Çok teşekkürler. Ben günde en fazla 50 sayfa okuyabiliyorum. Sonradan başlayan arkadaşlar beni sollayıp geçerViladimir Bartol yazarı
Başla tabiki de İnce Memed e
Ekle tabi memnun olurum. Ben de takip edeyimTeşekkürler canım. Bu kitap alışveriş listemde var.
Bu arada instagramda eklemek istiyorum seni. Buradaki arkadaşlardan biri seni bir kitapta etiketlemişti instagramda. Yani sordum. Senmişsin.
Tekrar teşekkürler.
Ekledim canım. Memnun oldum tanıştığımızaEkle tabi memnun olurum. Ben de takip edeyim
Ben de memnun oldum.Ekledim canım. Memnun oldum tanıştığımıza
Bazen ben de karıştırıyorum ama seninle birbirimizi eklemedik onu biliyorumBen de instagramda burdan bi kac kisiyi ekledim ama kim kimdir bilmiyorum.
Ortak kisilerden ve kutaplardan bizim topikden birileri oldugunu anladim sadece o kadar.
Kırmızı Pazartesi 4 gunun sonunda bitti. 100 sayfalik kitabi 4 gunde okuyarak tembellik rekoru kirmis durumdayim.Olaylarin garipliginu hissettigim anda "Boyle bir kitabi ancak Marquez yazar." dedim hemen. Garip bir kurgusu var adamin. Kitaplari da hemen ayirt ediliyor.
Ote taraftan kitapta surekli " dedi bana, demisti bana" kelimeri yer aliyor. Cok canimi sıktı. "Öff tamam tamam." dedirtiyor insana. Son 20 sayfa da bir aksiyonla olay orgusunu anlatiyor. Olağandısı bir kurguyla, toplumun yanliş deger yargilarina elestirisini cok guzel yapmiş bence. Ben genel olarak kitabi begendim. Ama keske şu "dedi bana"lar olmasaydi.
Evet benim de. Kitap degerlendirmeleri gercekten cok guzel. Bi de çok şeker biri galiba. Taa burdan hissediyorum ben bunu. Avatarindaki şirin gibi
Ben de instagramda burdan bi kac kisiyi ekledim ama kim kimdir bilmiyorum.
Ortak kisilerden ve kitaplardan bizim topikden birileri oldugunu anladim sadece o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?