Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kırmızı Pazartesi 4 gunun sonunda bitti. 100 sayfalik kitabi 4 gunde okuyarak tembellik rekoru kirmis durumdayim. Olaylarin garipliginu hissettigim anda "Boyle bir kitabi ancak Marquez yazar." dedim hemen. Garip bir kurgusu var adamin. Kitaplari da hemen ayirt ediliyor.
Ote taraftan kitapta surekli " dedi bana, demisti bana" kelimeri yer aliyor. Cok canimi sıktı. "Öff tamam tamam." dedirtiyor insana. Son 20 sayfa da bir aksiyonla olay orgusunu anlatiyor. Olağandısı bir kurguyla, toplumun yanliş deger yargilarina elestirisini cok guzel yapmiş bence. Ben genel olarak kitabi begendim. Ama keske şu "dedi bana"lar olmasaydi.
yorumlarını heyecanla beklediğim hatun
Evet benim de. Kitap degerlendirmeleri gercekten cok guzel. Bi de çok şeker biri galiba. Taa burdan hissediyorum ben bunu. Avatarindaki şirin gibi

Fedailerin Kalesi Alamut / Vladimir Bartol önerildi bana hep.

Viladimir Bartol yazarı

Başla tabiki de İnce Memed e

Bende Fedailerin Kalesi Alamut' Vladimir Bartol okudum. herkesin aksine ben kitabın içine giremedim. sanırım yanlış zamanda okudum. bir de çok ara verdim ziyan oldu kitap

Fedailerin Kalesi Alamut / Vladimir Bartol önerildi bana hep.
Teşekkürler canım. Bu kitap alışveriş listemde var.
Bu arada instagramda eklemek istiyorum seni. Buradaki arkadaşlardan biri seni bir kitapta etiketlemişti instagramda. Yani sordum. Senmişsin.
Tekrar teşekkürler.

Teşekkürler canım. Bu kitap alışveriş listemde var.
Bu arada instagramda eklemek istiyorum seni. Buradaki arkadaşlardan biri seni bir kitapta etiketlemişti instagramda. Yani sordum. Senmişsin.
Tekrar teşekkürler.
Ekle tabi memnun olurum. Ben de takip edeyim

Ben de instagramda burdan bi kac kisiyi ekledim ama kim kimdir bilmiyorum.
Ortak kisilerden ve kutaplardan bizim topikden birileri oldugunu anladim sadece o kadar.
Bazen ben de karıştırıyorum ama seninle birbirimizi eklemedik onu biliyorum
Acaba sen kimsin ki...

kırmızı pazartesiyi ben de aldım bakalım beğenecek miyim?

Ben de instagramda burdan bi kac kisiyi ekledim ama kim kimdir bilmiyorum.
Ortak kisilerden ve kitaplardan bizim topikden birileri oldugunu anladim sadece o kadar.

bende mi instagram açsam acaba kitap paylaşımı falan yaparımsırf burdan tanıdıklarımın olduğu akrabalar işin içine girince olay içinden çıkılmaz hal alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…