- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.121
kitapların karışmasından korkar oldukElif safak in arafi mi bu ?
Evet canim Elif SafakElif safak in arafi mi bu ?
geçmiş olsun ikinize de canım
günaydın kızlar
momo bitti çok güzeldi çok beğendim özellikle ölümcül can sıkıntısı hastalığı tam beni anlatıyordu, bazı zamanlar yakalanıyorum ben bu hastalığa. bir tek sanki vermek istediği mesajı çok ulu orta vermişti, bu kadar bariz olmasa da alttan alta verse daha iyi olurmuş gibi geldi bana.
yeni kitabım Hüseyin Rahmi Gürpınar - Gulyabani okuyan arkadaşlarım çok beğendi hemen bunu oku dediler bende severim gibi geliyor, gün içinde başlayacağım.
nickelanjelo geçmiş olsun canım
1q84 benimde çok okumak istediğim bir kitap bende katılabilirim ortak okumaya
geçmiş olsun canım sana ver oğluşuna
Günaydın herkese
olmadı amamisafir vardı. hafta sonu feci yoğun geçti. kitabın kapağını kaldıramadım.
nickelanjelo geçmiş olsun.
Olağanüstü Bir Gece bitti.
Yazarın okuduğum ikinci kitabıydı. İlki gibi çok akıcı, bir solukta okunan,merak uyandıran bir kitaptı. Psikolojik tahliller,bastirilmis duyguların açığa çıkışı vs güzel anlatılmış. Beğendim.
Sarah Jio Kelebek Adası'na başlıyorum.
Ay yaşasın 1q84 cüler olarak bissürü kişi olduk:)
Martta hepbirlikte okuyalim bakalim bu kitaba da:) ben eğer yazardan negatif enerji almişsam yada ciddi anlamda bi kusuru yoksa auirt etmem okurun ama ama ama
Örneğin sinan yağmur .... Bir yazdiğinin digeriyle alakasi olmayan bi kişi tamamen yazayim para kaznayim en kolay nasil yazarim insanlarin manevi duyvularina oynarak diyen bi insan ona ne para kazandiririm nede yazdiklarini okurum
dostoyevski kazandigi parayi kumara yatirdi mi yatirdi ama yazdiklarinin hepsi klasik oldu adam hakkini vererek yazmış kazandigi parayi da ister kumar oynar ister yatirim yapar ister bağışlar o onun bileceği iş bence önemli olan yazdiklarinin kalitesi.
Sirf para içn yazilmamiş eserlerden hiç birinin okumayacak kadar kötü olduğunu vakit yediğini düşünmüyorum...
Asla almam dediğim ahmet batman, kahraman taze oğlu, sinan yağmur
sinan yağmur için dediklerine katılmıyorum (kendi şahsi görüşüm polemik olarak algılanmasın).. aşkın gözyaşları serisini okudum sadece ve bayılmıştım mevlananın hayatını çok güzel en sade biçimiyle anlatmıştı.. sems ve kimya hatunda da aynı..diğer kitaplarını okumadım okuduklarımda manevi duyguları sömürecek bir şey yazmamıştı... bir yazdığının diğeriyle alakası nasıl olucak onuda anlamış değilim kendini mi tekrar etmeliydi?Ay yaşasın 1q84 cüler olarak bissürü kişi olduk:)
Martta hepbirlikte okuyalim bakalim bu kitaba da:) ben eğer yazardan negatif enerji almişsam yada ciddi anlamda bi kusuru yoksa auirt etmem okurun ama ama ama
Örneğin sinan yağmur .... Bir yazdiğinin digeriyle alakasi olmayan bi kişi tamamen yazayim para kaznayim en kolay nasil yazarim insanlarin manevi duyvularina oynarak diyen bi insan ona ne para kazandiririm nede yazdiklarini okurum
dostoyevski kazandigi parayi kumara yatirdi mi yatirdi ama yazdiklarinin hepsi klasik oldu adam hakkini vererek yazmış kazandigi parayi da ister kumar oynar ister yatirim yapar ister bağışlar o onun bileceği iş bence önemli olan yazdiklarinin kalitesi.
Sirf para içn yazilmamiş eserlerden hiç birinin okumayacak kadar kötü olduğunu vakit yediğini düşünmüyorum...
Asla almam dediğim ahmet batman, kahraman taze oğlu, sinan yağmur
ben de sanaYeni işyeri kitabıma karar verdim.
Helen Fielding - Deliriyorum Bu Çocuğa. Başlıyorum
GEORGE ORWELL İN 1984 KİTABI DEĞİL Mİ BAHSİ GEÇEN :)))))))))))
çeşmi senin okuduğun kitap isimlerine bayılıyorum
Ay canim ya ben de kendimd3n suphe ediyordum ben niye boyle bir mesaj almadim kitaptan diye :))))))GEORGE ORWELL İN 1984 KİTABI DEĞİL Mİ BAHSİ GEÇEN :)))))))))))
Digeri neydi?Olağanüstü Bir Gece bitti.
Yazarın okuduğum ikinci kitabıydı. İlki gibi çok akıcı, bir solukta okunan,merak uyandıran bir kitaptı. Psikolojik tahliller,bastirilmis duyguların açığa çıkışı vs güzel anlatılmış. Beğendim.
Sarah Jio Kelebek Adası'na başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?