Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Olağanüstü Bir Gece bitti.

Yazarın okuduğum ikinci kitabıydı. İlki gibi çok akıcı, bir solukta okunan,merak uyandıran bir kitaptı. Psikolojik tahliller,bastirilmis duyguların açığa çıkışı vs güzel anlatılmış. Beğendim.

Sarah Jio Kelebek Adası'na başlıyorum.

Ay yaşasın 1q84 cüler olarak bissürü kişi olduk:)
Martta hepbirlikte okuyalim bakalim bu kitaba da:) ben eğer yazardan negatif enerji almişsam yada ciddi anlamda bi kusuru yoksa auirt etmem okurun ama ama ama

Örneğin sinan yağmur .... Bir yazdiğinin digeriyle alakasi olmayan bi kişi tamamen yazayim para kaznayim en kolay nasil yazarim insanlarin manevi duyvularina oynarak diyen bi insan ona ne para kazandiririm nede yazdiklarini okurum

dostoyevski kazandigi parayi kumara yatirdi mi yatirdi ama yazdiklarinin hepsi klasik oldu adam hakkini vererek yazmış kazandigi parayi da ister kumar oynar ister yatirim yapar ister bağışlar o onun bileceği iş bence önemli olan yazdiklarinin kalitesi.

Sirf para içn yazilmamiş eserlerden hiç birinin okumayacak kadar kötü olduğunu vakit yediğini düşünmüyorum...
Asla almam dediğim ahmet batman, kahraman taze oğlu, sinan yağmur

Bide 15-16 yaşinda kitap yazan özellikle watpad yazarlari için çik karisik düşüncelerim var

Bi yandan diyorum ki 15 yaşinda ne gördüde ne yazdi .... Sonra diyorym ki selin böyle düşünme herşey bir anda mükemmel olmaz yazmış üretmiş düşünmüş emek vermiş... Almayı düşündüğümde destek olmak lazim diyorum sonra ya bunu alacağina ikumak istedikelrinden al diyorum kafam çok karışık bu ergen yazarlar için

geçmiş olsun ikinize de canım

geçmiş olsun canım sana ver oğluşuna

Günaydın bilgeler

hayırlı haftalar

kalinkaselin 1q84 ben de varım

geçmiş olsun

Günaydın herkese

olmadı ama misafir vardı. hafta sonu feci yoğun geçti. kitabın kapağını kaldıramadım.

nickelanjelo geçmiş olsun.

Hepinize çok çok teşekkür ediyorum

Kelebek Adasını ben çok sevdim su gibi okudum hemen :))

Bir de belki umulan etki olmayacak ama 1Q84 le Harukiyi infaz edersek Sahilde Kafka yada diger güzelim kitaplarına acımasızlık olur..

Ya da yakın zaman örneği Dostoyevskiyi Budala ile infaz edersek kült eseri Suç Ve Ceza'ya yazık edilmiş olunur...

sinan yağmur için dediklerine katılmıyorum (kendi şahsi görüşüm polemik olarak algılanmasın).. aşkın gözyaşları serisini okudum sadece ve bayılmıştım mevlananın hayatını çok güzel en sade biçimiyle anlatmıştı.. sems ve kimya hatunda da aynı..diğer kitaplarını okumadım okuduklarımda manevi duyguları sömürecek bir şey yazmamıştı... bir yazdığının diğeriyle alakası nasıl olucak onuda anlamış değilim kendini mi tekrar etmeliydi?

Isabelle Filliozat- Denemediğim Yol Kalmadı bitti..

çok ama çok beğendim... ebeveynlik adına piyasada o kadar çok kitap var ki... insan kargaşaya ve bilgi kirliliğine maruz kalıyor.
ve o kadar çok teknik-yöntem var ki.
bu kitapta aradığımı buldum ;
basit ve net dille anlatılmak istenen anlatılmış.
görsel sunum ile hafızada kalıcı olurken yoğunlukla sıkmamış...

öneririm..

Digeri neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…