Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Oww o daha da tehlikeliymis. Şahsen ben tasiyamam korkarim. Ya linc girisimi olur ya tecavuz tovbeler olsun. Grinin elli tonunu bile e kitap okumustum. Biyle kitaplari en guvenlisii e kitap okumak olur
Aman aman dışarda gezdirmeyin. Şort giydi diye tekme yiyen insanların olduğu yerde.. Mazallah.

İnce memede başladım. Çok güzel gidiyor. Sayfa 25.
Önce namaz kılmam sonra da sporumu yapmam lazım. Belki bütün bu işler bitince biraz daha okuyabilirim.

@kalinkaselin ben o yazarı hiç okumadım. Okumayı da düşünmedim. Millet pek ayıla bayıla anlatıyor. Bana göre düşünceleri çok çok saçma. Çalışan kadın için bunları düşünen bir insanın kitabını almam da okumam da. Çalışan bir kadınım. Hem de eşek gibi çalışıyorum. Hem kariyerim hem de pırlanta gibi bir evladım var. Asla ve asla eksik olduğumu, evimi ihmal ettiğimi, çocuğumu yetiştiremediğimi düşünmüyorum. Evladımı yanımda götüremeyeceğim eğitim vermem için yapılan davetleri dünyanın en güzel yeri de olsa kabul etmiyorum. Her zaman önce evladım ve ailem sonra işim.
Ay bunları neden yazdım bilmiyorum. Sanırım çok çok sinir oldum. Atatürk Türkiye'sinde hala böyle düşünen insanların olması gerçekten çok üzücü

Hayırlı akşamlar kızlar

Bol akumali ,huzur dolu aksamınız olsun inşallah ..Sizi takibe yetişemiyorum affola bayanlar
Gündüz hiç okuyamadım ,bütün gün cayimi alıp okuyacağım bu anı bekledim ama büyük kızımda bu anı benimle ayraç yapmak için beklemiş:)))
Uykuma yenik düşmezsem gece okuyacağım

Ay canim usenmemis yazmissin valla polemik yaratsan bile altinda ezilirim inan bu kadar soylediklerini bilmiyordum ben kitaplari din icerikli oldugu icin manevi duygulari soyledin sandim.. Tabi bende calisan bir kadinim ve nerde calisan kadinlarin eslerini cocuklarini evlerini ihmal ettiklerini soylemeyi birak ima etseler dahi agizlarinin payini veriyorum... Hatta bir cok ev hanimi akrabamla ciddi kavgalarim olmustur... Yazdiklarini tekrar tekrar okudum.. Yazdiklarina dusuncelerine saygi duyuyorum

canlarım selamlar sineklerin tanrısı bitti enfes bir kitaptı mina urgan'ın son sözü kafamdaki taşların yerli yerine oturmasını sağladı. tavsiye ederim. ne yazsam spoiler olacak yazamıyorum. yazarın diğer kitaplarını da almayı düşünüyorum.
sıradaki kitabım bir kadının yaşamından 24 saat. bu gece ufaktan başlayacağım sanırım yarına biter minnak bir kitap zaten. hepinize iyi okumalar

Buranin en sevdigim tarafı bilmediğim binlerce şey öğrenmem :) bende bu yazdiklarini o linkini verdiğim topikten öğrendim :) bi kadin olarak bu söylediklerini kabule etmemiz zaten mümkün değil böyle düşüneceğini biliyodum:)

Selincim paylaşımın için teşekkür ederim. Oldukça utanç verici bir yazıya sahipmiş yazar.
Mevlana ve şemse merakım yüzünden kitaplarını almıştım. Paylaştığın yazıyı okuyunca üzüldüm aldığım için.
Sanırım okumak içimden gelmeyecek.

Kelebek Adasi'ndan sonra Kırmızı Pazartesi'yi okuyacaktim. Sirada o vardı. Ertelesem mi acaba dedim şimdi :/ Çünkü Yüzyıllık Yalnızlık bile bana vaav dedirtmemisti.
Olumsuz bir yorum yazmamistim aslinda Yuzyillik yalnizligi ben 9 yil evvel okumustum sanirim. O yillarda cok sevmistim. Gercekten iyi bir eser bence. Kirmizi Pazartesi de iyi. Sadece icinde surekli "demisti bana" diye tekrar etmesine biraz sinir oldum o kadar. Etkilenme lutfen. Kitap iyi. Sevecegini dusunuyorum.

Calisan bir kadinim ne evimi ne de cocuklarimi hic ihmal etmedim herzaman yemegim asim duzenli bir evim ve cocuklarimla ilgilendigim saatler oldu. Sadece cok yoruldum. Ve sizlere katiliyorum.

1q84 ün bi de cilt cilt olanı var galiba değil mi?

Bir de 1984, Sapiens, Yüzüncü Ad, Taş Meclisi, Kurtlar İmparataorluğu, Sineklerin Tanrısı okumayı planlayanlarınız var mı?
sapiensi ilk fırsatta alıcam hatta elimdeki bitince
sonra aynı adamın ikinci kitabını okuyacağım

Okumamak icin bahane mi arıyorum ne :)

kalinkaselin yazarın aşkın gözyaşlarını okumuştum. Birkaç kere de tv de dinlemiştim rahatlatmıştı beni, mavevi yönüne dokunuyordu insanın, intihar eden bir genç üzerine yorum yapmıştı ender saraç ın programında ve ender saraç dahi ağlamıştı.
Amaaaa...
Çalışan kadınlar üzerine düşüncelerinden sonra daha bir şey düşünemiyorum hissedemiyorum kendisi için.
ben de çalışan annenin çocuğuydum, kreşte, bakıcılarla ya da anneanne babaanne müsaitse öylece pata küte büyüdüm.
fahat hiçbir zaman annem, sıçak aşımızı eksik etmedi evimizden.
tertemizdi yuvamız sıcacıktı ocağımız

çok kızdım çokkkkk, erkek erkek olsun muhtaç etmesin kadını, dayakla tehtidle adam edeceğini sanmasın ozaman, kadın da kendi ayakları üzerinde durmaya çalışmasın, bundan da bahsetseymiş ya, çalışan kadına dil uzatırken.
acayippppp öfkelendim.....

Cahit Zarifoğlu'nun kitaplarını okumayanlara şiddetle tavsiye ediyorum. Tüm kitaplarından zariflik akıyor...Özellikle Yürekdede ile Padişah kitabı masalımsı ve çocuklara okutulan bir kitap, ama bence yetişkinler de okumalı. Kısa bir yolculukta içinizi huzurla dolduracak sımsıcak bir kitap.. :)

Günaydın millet
Semerkant bitti çok çok güzeldi
Alamutu önce okuduğum için hassan sabbah hakkında bilgi sahibi olarak okudum, bazen daha iyi olmuş gibi geldi ama genel olarak alamutun daha sonra okunması daha iyi olur
Ben ömer hayyamlı bölümleri daha çok sevdim, yakın gelecekti Amerikalı bölümlerinden daha çok
Sonu da çok ilginçti Titanik'e bağlanması falan
Cihan karakterini hiç sevmemiştim en sonunda şirin karakterine de sinir oldum

Bende katılmak isterim 1q84 okumaya. Birde shantaram var. 2 yıldır alipta okumaya cesaret edemediğim 800 sayfalik bir kitap. Oldukça beğeniliyor. Keşke birlikte okuyabilsek.
Ah Shantaram dedin ruhumun ince tellerine degdin o kadar guzeldi ki o kitabi okudugumdan beri Hindistana gitmek istiyorum. Okurken bazi karakterler arkadasin haline geliyor. Seni guldurup aglatabilen kitaplardan biridir. Ben de cekinerek baslamistim biter mi bu diye ama kitap bitince uzulebilirsin bittigine. Siddetle okunmasini tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…