- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.241
dostoyevskiye olan saygımdanBudala mesela çok sıktı. Ama sen bunu inat ettiğin için mi bitirdin yoksa ebebiyat değeri olduğu için mi?
Ey sevgili okur! Eğer bir kitap kendini okutamıyorsa, ilerlemiyorsa, o zaman derhal o kitabı kaldırıp atmak ve dünyada okunmayı bekleyen nitelikli eserlere yönelmek en iyisi.
Kapitalizmin kafa karıştırıcı ürün pazarlama tekniklerinden kurtulmanın tek yolu, kendi okuma zevkinize güvenmektir.
ben pişman değilim onu okuduğuma ama okunmasa da olur diyebiliyorum, diğer eserlerine şans verilebilir
budala herifBende böyle düşünüyorum.
Ama iyi ki okudum. Neden beğenmedin diye sorduklarında çok uzatılmış diyebiliyoruz en azından..
Muşkini tanımış olduk.
Ey sevgili okur! Eğer bir kitap kendini okutamıyorsa, ilerlemiyorsa, o zaman derhal o kitabı kaldırıp atmak ve dünyada okunmayı bekleyen nitelikli eserlere yönelmek en iyisi.
Kapitalizmin kafa karıştırıcı ürün pazarlama tekniklerinden kurtulmanın tek yolu, kendi okuma zevkinize güvenmektir.
Sanırım katılıyorum kitap ve yazar ayırd etmeden hemde.Ey sevgili okur! Eğer bir kitap kendini okutamıyorsa, ilerlemiyorsa, o zaman derhal o kitabı kaldırıp atmak ve dünyada okunmayı bekleyen nitelikli eserlere yönelmek en iyisi.
yarım bırakmıyorum çünkü birisi sorduğunda kitap nasıl diye genel olarak yorum yapabiliyorumEy sevgili okur! Eğer bir kitap kendini okutamıyorsa, ilerlemiyorsa, o zaman derhal o kitabı kaldırıp atmak ve dünyada okunmayı bekleyen nitelikli eserlere yönelmek en iyisi.
Yarım bıraktığım bazı kitaplar var mesela, ama yarım kalması benle alakalı. İleride tekrar okumak üzere yarım bıraktım onları. He böyle söylememin sebebi de tamamen benimle alakalı, çünkü uzun yıllardır kitap okuyorum, artık kendi tarzımı çözdüm. Çok dramatik, sürekli aşktan bahseden, kendini duvardan duvara vurmalı kitaplar bana göre değil. Maalesef birkaç tanesini okumaya çalışarak kendimi tanıdım, bunları okumuyorum artık. Onun dışında Tutunamayanlar'ı yarım bıraktım, çünkü uygun ruh hali içerisinde değildim. İskender Pala - Aşka Dair'i yarım bıraktım, çünkü kitabın tarzı beklediğim gibi değildi. Ama tekrar şans vermek üzere yarım bıraktım kitapları. Çünkü inandığım yazarlar.
Fakat es kaza yeniden bir Ahmet Batman kitabı okuyacak olsam veya bir yazar vardı "seni seviyorum deme hissettir, evlen, sev vs" adında kitapları olan. Onları yarım bırakmaktan çekinmem çünkü deneyimledim, biliyorum, sevmiyorum.
Sanırım kararsız değilmişim, katılıyormuşum bu düşünceye
Ahmet Batman'a haksızlık ediyorsun
elimde sadakat var. Serenad bitince okusam mı diye düşünüyorumSevginin Essiz Kışı ve Sadakat 'i okumuştum. İlkini hatırlamıyorum baya oldu. Sadakat'i beğenerek okumuştum.
benim eskiden kitap bırakamama zorla tamamlama hastalığım vardı ama şimdi artık bende bırakıyorum sevemediysem zorla okuyorsam, bazen bırakmasam da ne kadar gereksiz keşke okumasaymışım moduna giriyorum, bir süre sonra da elden çıkartıyorum arkadaşlarıma veriyorum, hava alanında kitap bırakmışlığım da var bulan okusun diyeEy sevgili okur! Eğer bir kitap kendini okutamıyorsa, ilerlemiyorsa, o zaman derhal o kitabı kaldırıp atmak ve dünyada okunmayı bekleyen nitelikli eserlere yönelmek en iyisi.
Kullanıcı adım:
kitapokurruhimucerret
Sadece Ruhi Mücerret alamadım
bende dün açtım kızlar beklerimekledim seni canım en son ekleyen benim
Efsaneyi duymadın mıBinbir Gece Masalları Kutulu 2 Ciltgörüş ve önerileriniz
Efsaneyi duymadın mı
Binbir Gece Masallarını okuyup bitiren ölüyormuş.
Ben de çok merak ediyorum yky mı kolektif mi kararsızım. Kolektif çok sempatik duruyor.4 kitap. yky kaç kitap bilmiyorum. 2 kitap olan hangi yayın evi.
Günümde bana alın noooooooolur
Yky almak mantıklı sanırım. Ama D&R de kolektif bakmıştım, sevimliydi.cesareti olanları bir adım öne alalımyky buda
Sayfa Sayısı 3263
ay benim kullandığım sayfa vallabende dün açtım kızlar beklerimkitap paylaşımı yaparım sanırım
_gamzeliokur_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?