Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Mesajlari okuyamadim erken yatmam gerek kizlar Elif SAFAK ARAF bitti. Cok guzeldi. Elif Safak'in anlatimini seviyorum. Dort bir koldan anlattigi hikayelerin paralel ilerledigini sanarken hop kesistiriveriyor. Birkac kucuk nokta cok barizdi ama yine de seviyorum. Ve son .. kitabi bitiris tarzini da seviyorum. Birkac sayfada cozuluveren pus ve bam! darbe iniyor. Mahrem kitabinda bunu daha yogun hissetmistim ama Araf' i da yabana atamam. Tavsiye ederim. Okumayanlariniz var ise. Iyi geceler. Sevgiler.

Gunaydin
Ortak okumacilarim bugun isyerine Ince Memedimi de getirdim.kalin-ince memedimi
Eger firsatim olursa giris yapmak istiyorum. Cunku hergun okuyamiyorum.
Bir de 2142 sayfa. Umarim 1 ayda bitiririm.
Pdf kitap okumayi denedim ama gozlerim acayip yoruldu bana gore degilmis.
Iste ince memedimmmm

Eklentiler

• IMG-20170125-WA0000.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 64
Ben çok merak ediyorum sade yi yanlış bilgi olmasın sadizm terimi o adamdan çıktı diye biliyorum . Erdal besikcioglu tüy kalemler diye oyununu bu sene sahnelemeye başladı.
ben sadist cinselliği sevmiyorum, tecavüz vs
sodomun 120 günü de öyle öğelerle dolu diye biliyorum
hele filmi korkunçmuş

Oku oku

Bir çılgınlık yapıp bende mi alsam acep başka ne zaman okucam ki

hele filmi korkunçmuş
Ben o kafa yapısını merak ediyorum insan neden nasıl bu hale gelir sınırlarımız neler vs. Belki bi ara okumayı denerim . Senin yorumlarına güveniyorum

Kızlar size bir sorum olacak. D&R' da hediye çeki gibi bir olay var değil mi?
Haftasonu kuzenlerimin doğum günü de, liseye gidiyorlar. İstedikleri kitabı bilemem diye düşündüm, acaba hediye çeki mi alsam dedim direk aklıma D&R geldi. Lütfen öyle bir uygulamasının olduğunu söyleyin

Günaydın.
Yatak Odasında Felsefe yi bırakmamaya karar verdim.

hele filmi korkunçmuş

Ben o kafa yapısını merak ediyorum insan neden nasıl bu hale gelir sınırlarımız neler vs. Belki bi ara okumayı denerim . Senin yorumlarına güveniyorum

Normalde yetişkin insanlarız, kitaplardaki erotik hikayeler beni rahatsız etmezdi de bu biraz fazla geldi bana. Ama gene de bitireceğim. Chuck Palahniuk okudum bir kaç kitabını. O mesela çok güzel dozunda yazıyor, rahatsız etmiyor.

günaydınlar
bugün Bulmaca Meraklısı Quaresma'yı bitireceğim kısmetse
sonrasında ben de ya İnce Memedlere başlarım ya da araya bir kitap daha alırım
henüz karar vermedim

Yaaa ben de başlasam?

Gunaydin kizlar
Allah kurtarsin
elenaferrante kotu etkileneceksen okuma bence. Sonra insanin aklina geldikce midesi bulaniyor.
Ben de Kafir adli bi kitap okumustum lise yillarinda. Sapkin dusunceleri olan bir cocuk istismarcisini karisinin dilinden anlatiyor kitap. Bir de o yasta okuyunca bir ay boyunca surekli mide bulantisi yasamistim.

Günaydınlar...
Sonunda bülbülü öldürmek bitti.nezamandir kitapligimdaydi niye okumamistim ben bu kitapları ,geçen zamanıma acıdım .
Delifisek i sonunda buldum .Bugün başlıyorum.
Sonrada zamanın ötesindeki deha tesla var .Bu yorumlanmisti ve güzel denmişti degilmi kızlar ?Niye kitaplara başlamadan önce korkuyorum anlamıyorum.
Teslada bilimsel diye gözüm korktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…