- 11 Haziran 2008
- 1.794
- 4.576
- 683
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.381
Canım benim kolay gelsin ah ah aynı şehirde olaydık gelirdim yardıma :)Günaydın hanımlar.
Bugun misafirim var. Kimsecikler gelmeden okuyayim dedim sabah erkenden kalktim.
Kırmızı Pazartesi 87. sayfadayim.
DonukPudra çok güzel duruyor ama çok devasa ya nasıl goturup getireceksin kiyamam.
Günaydın hanımlar.
Bugun misafirim var. Kimsecikler gelmeden okuyayim dedim sabah erkenden kalktim.
Kırmızı Pazartesi 87. sayfadayim.
DonukPudra çok güzel duruyor ama çok devasa ya nasıl goturup getireceksin kiyamam.
Gizum ya sahane yorumluyorsun. Instada da yapsan burdaki yorumları insanlarda faydalanma. AA hakncigim okuyacaksın:)
Ben okudum gecenlerde guzel bir kitap ama bilimsel dili de var biraz. Teknik seyler fizigi hatirliyorsan bi kismi anlasiliyor. Hatirlamiyorsan oralari hizli gecersin. Kitabin ozunu kaybetmis olmuyorsun sonucta.Günaydınlar...
Sonunda bülbülü öldürmek bitti.nezamandir kitapligimdaydi niye okumamistim ben bu kitapları ,geçen zamanıma acıdım .
Delifisek i sonunda buldum .Bugün başlıyorum.
Sonrada zamanın ötesindeki deha tesla var .Bu yorumlanmisti ve güzel denmişti degilmi kızlar ?Niye kitaplara başlamadan önce korkuyorum anlamıyorum.
Teslada bilimsel diye gözüm korktu
Elinde varsa başla istersen. Hep beraber keyifli olur:)Günaydınlar
Momo sf 112 deyim çok güzel gidiyor.
İnce Memede başlayıp başlamamak da kararsızım daha hoş kitabı da almadım. On küçük zenciyi okuyalım da arkanızdan belki gelirim
hangisini canım :)Ay o kitabı ben okumuştum ve çok beğenmiştim.
hangisini canım :)
Gazi ve Fikriye yi okumaya başladım ama bilmiyorum daha başındayım ama bazı şeyler hoşuma gitmedi. ne bilim anlatım tarzı değilde taraflı mı desem bilemedim.
Saol canım korkmadan okuyayım ozaman:))Ben okudum gecenlerde guzel bir kitap ama bilimsel dili de var biraz. Teknik seyler fizigi hatirliyorsan bi kismi anlasiliyor. Hatirlamiyorsan oralari hizli gecersin. Kitabin ozunu kaybetmis olmuyorsun sonucta.
daha başındayım dediğim gibi başındaki bi kaç şey hoşuma gitmedi. onun dışında tarihle çok iç içe olduğu için ve sevdiğim tür olduğu için seveceğimi düşümüyorum :)Gazi ve Fikriye yi ben beğenmiştim
Neleri not aldin okumak icin.Edebiyat Mutluluktur bitti.
Zülfi Livaneli'nin kalemi basit ve yalın bir dil ile anlatılmış. Zaten bir deneme kitabı. Denemeleri seviyorum. Çünkü yazar açık açık kendini ele verdiğini, kendi düşünceleri tamamen yazdığı için.. Saklama gereği duymadan..Edebiyatla ilgili akla gelebilecek bir çok soruya cevap veriyor kitap. İçinden okumam gereken bir çok kitap seçtim.. Genel itibariyle beğendim. Yabancı ve türk yazarlardan, düşünce tarzlarından,nazım hikmetten, yaşar kemal den bol bol söz etmiş. Nedendir bilmem ama Sabahattin Ali'den , Oğuz Atay'dan bahsetsin isterdim..
Aslında biraz daha ilerlesen heveslendirecek yorumlara ihtiyacın kalmayacak :)Sağ ol kuzum.
Az'ı okudun mu ? Nasıl sence ? Daha çok başlardayım da heveslendirecek yorum duyarım belki.
Hay Allahım o kitabı ben de okumuştum :))Gazi ve Fikriye yi okumaya başladım ama bilmiyorum daha başındayım ama bazı şeyler hoşuma gitmedi. ne bilim anlatım tarzı değilde taraflı mı desem bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?