Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Canım benim kolay gelsin ah ah aynı şehirde olaydık gelirdim yardıma :)
Kırmızı pazartesiyi bende almayı istiyorum,kitap yurdu puanlarıyla:)

Kolay gelsin şimdiden sana.
valla taşınıyor bir şekilde arabaya kadar .
aslında minnak kalın... ilmihaller var ya onlar gibi...

Nutuk'u da YKY'dan bu boyut almıştım. güzel duruyor.

Ben okudum gecenlerde guzel bir kitap ama bilimsel dili de var biraz. Teknik seyler fizigi hatirliyorsan bi kismi anlasiliyor. Hatirlamiyorsan oralari hizli gecersin. Kitabin ozunu kaybetmis olmuyorsun sonucta.

Edebiyat Mutluluktur bitti.

Zülfi Livaneli'nin kalemi basit ve yalın bir dil ile anlatılmış. Zaten bir deneme kitabı. Denemeleri seviyorum. Çünkü yazar açık açık kendini ele verdiğini, kendi düşünceleri tamamen yazdığı için.. Saklama gereği duymadan..Edebiyatla ilgili akla gelebilecek bir çok soruya cevap veriyor kitap. İçinden okumam gereken bir çok kitap seçtim.. Genel itibariyle beğendim. Yabancı ve türk yazarlardan, düşünce tarzlarından,nazım hikmetten, yaşar kemal den bol bol söz etmiş. Nedendir bilmem ama Sabahattin Ali'den , Oğuz Atay'dan bahsetsin isterdim..

Gazi ve Fikriye yi okumaya başladım ama bilmiyorum daha başındayım ama bazı şeyler hoşuma gitmedi. ne bilim anlatım tarzı değilde taraflı mı desem bilemedim.

Ben okudum gecenlerde guzel bir kitap ama bilimsel dili de var biraz. Teknik seyler fizigi hatirliyorsan bi kismi anlasiliyor. Hatirlamiyorsan oralari hizli gecersin. Kitabin ozunu kaybetmis olmuyorsun sonucta.
Saol canım korkmadan okuyayım ozaman:))
Fiziği peek unuttuğumu sanmıyorum ,bakalım onunda görmüş oluruz hem :)

Gazi ve Fikriye yi ben beğenmiştim
daha başındayım dediğim gibi başındaki bi kaç şey hoşuma gitmedi. onun dışında tarihle çok iç içe olduğu için ve sevdiğim tür olduğu için seveceğimi düşümüyorum :)

Neleri not aldin okumak icin.
Kopya cekelim

Sağ ol kuzum.
Az'ı okudun mu ? Nasıl sence ? Daha çok başlardayım da heveslendirecek yorum duyarım belki.
Aslında biraz daha ilerlesen heveslendirecek yorumlara ihtiyacın kalmayacak :)
İki farklı karakter var ikisi de gerçekten hayatın sillesini yemiş insanlar
Fakat hayatta nekadar kötü şeyler gelirse gelsin başa, biryere kadar. Sonra düzeliyor işler.
Acı bir kitap, insanın içini burkuyor günümüz dilinde yazılmış istisnasız her okuyucuya hitab ediyor
ben beğeneceğini düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…