Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Şimdilik toplamda 1 kadın, 1 erkek, 1 de genç kız.
Şimdilik diyorum, çünkü bir erkek daha girdi.

Hoş şeyler yok valla kitapta. Rahatsız olunabilir.
Marques de sade kitabı di mi (ismi yanlış yazmış olabilirim)
O adam hakkında zaten hiç iyi şeyler okumadım, sodomun 120 günü mü ne isimli kitabında (kitap adı da yanlış olabilir) çok sadist psikopatça şeyler var imiş, filmi de varmış

Evet o. Bu kitabı da eşim almıştı. Demek ki erkeklere güven olmazmış

Maça kızına devam etmek istiyorum ama oğlum her yere leblebi ve fistik dokmüş süpüriyim çayimi da yapim bu arada.. ne bitmez işim varmiş :)
Okumak istiyorum oturmak istiyorum ama olmuyo hayat çik zalımsın
Bende okumak istiyorumm ,çay yaptım ,sözde oturcam kitap okuycam .totomu ne vakit sandalyeye koysam birşey çıkıyor:))
Bülbülü öldürmek bitmek üzere ,çokta keyifli...

Gercek mutluluk, yavas yavas, azar azar gelir ve bu bizim hayata bakis acimizla, cevremizle, cevremizdekilere karsi davranisimizla dogrudan dogruya ilgili ve orantidir. Mutluluk, birbirini tamamlayan ufak tefek seylerin birikmesinden doguyor (Toprak Ana)

Bir topik daha mi acsak acaba okudugumuz kitaplardaki sevdigimiz sozleri alintilasak

Yazar bu kitabı yazarken yarıya kadar yazdıktan sonra özel hayatı sebebiyle ara vermiş o yüzden kopukluk ve uyumsuzluk var.
Evet tam çerezlik :)

Alıntılar iyidir. Fena fikir değil hatta iyi bile olabilir. Aç sen aç.

Çok istiyosan açabilirsin ama o kadar topiğe nasıl yetişiriz bilemiyorum

Felsefe kılıf dimi

Yatak odasının felsefesi mi olurmuş hem?
Aslında okurdum da, ki yarısına kadar okudum.
Sonra düşündüm ki ben bu kitabı evimde tutmak istemiyorum. Aslında öyle cinsellik gibi tabularım yok ama benim kızım ilerde merak edip okumasın bu kitabı, yani tam bir yetişkin olmadan

Benidmde bir kitabi çope atmişligim var mehmet coşkundeniz yalan olmasın nasıl yakanlandim
Aldatan kadinlar nasil yakalandiklarini anlatiyo
Biri gelir alirk kardeşim kuzenim iyi bişey sanar birinin eline geçer diye saćma sapan bi kitap attim valla

Mehmet coşkundenizi lisede okumuştum sanırım. Ben de attım çöpe. Başkası da okumasın gerek yok

Mehmet coşkundenizi lisede okumuştum sanırım. Ben de attım çöpe. Başkası da okumasın gerek yok

Liselere bağış yaparım bazı kitapları da bunu napsam bilemedim

Ben çok merak ediyorum sade yi yanlış bilgi olmasın sadizm terimi o adamdan çıktı diye biliyorum . Erdal besikcioglu tüy kalemler diye oyununu bu sene sahnelemeye başladı.

Ben nefret ettim o kitaptan cinsellik tabusundan dolayi degil ama. Kotu kalpli bir kalemin eseri gibi hissettim. Hic sevmemistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…