- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 39
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.401
Aslında biraz daha ilerlesen heveslendirecek yorumlara ihtiyacın kalmayacak :)
İki farklı karakter var ikisi de gerçekten hayatın sillesini yemiş insanlar
Fakat hayatta nekadar kötü şeyler gelirse gelsin başa, biryere kadar. Sonra düzeliyor işler.
Acı bir kitap, insanın içini burkuyor günümüz dilinde yazılmış istisnasız her okuyucuya hitab ediyor
ben beğeneceğini düşünüyorum :)
Söylemem hep takip et beniNeleri not aldin okumak icin.
Kopya cekelim
Merhaba hoşgeldiniz.Merhaba kızlar, beni de listeye ekleyebilir misiniz? Bu yıl için hedefim 40
Tamamdır teşekkür ederim.Merhaba hoşgeldiniz.
Sayfanın birinci sayfasında kurallarımız mevcut.
Siz buralarda olun sonra hedefinizi alıp listeye ekleriz. Çünkü çok gelip sonra uğramayan oluyor.
Aramıza hoş geldiniz.Tamamdır teşekkür ederim.
Ben sevdim tanı şiddet vardı ama yorumlarım objektif olmayabilir . Hakancigima zaafım var o yazsın ben okurumSağ ol kuzum.
Az'ı okudun mu ? Nasıl sence ? Daha çok başlardayım da heveslendirecek yorum duyarım belki.
Hoş bulduk , teşekkür ederim. Düzenli olarak kitap okuyucusuyum, burada fikir alışverişi yapmak çok keyifli olacak eminim.Budala - Sayfa 387
Aramıza hoş geldiniz.Daimi olmanız dileğimle...
üç haftanın bitmesine 1hafta var
ay ne yaptın sennnnüç haftanın bitmesine 1hafta varbu üç hafta da 3 günde okumadım
Ama bekarım sorumluluğum yok bide öyle bak olaya
Acıya acıta okuyorum.psikopatlik var ruhumda galiba :)) çok yorum yapmak istemedim surpriz bozan vermek istemiyorum canım. Ama arkadaşın kocası okuyunca rüyasına girmiş baya etkilemişTeşekkür ederim yorum için. :)
Şu an başlardayım ama içimi acıtmaya başladı bile. Konu şekillenmeye başlıyor. Yazarın tarzını severim zaten ama çok ara verdim okumayalı çok oldu Günday'ı.
Az...Okumaya devam ettikçe saracaktır emin ol.Sağ ol kuzum.
Az'ı okudun mu ? Nasıl sence ? Daha çok başlardayım da heveslendirecek yorum duyarım belki.
Ama bekarım sorumluluğum yok bide öyle bak olaya
İnsanın okudukça cidden okuyası geliyor. 8 ocağa kadar hiç okumadım mesela. 8 gün boyunca. ama 2 3 günde budalayı bitirdim
Dili nasıl kuzum. Sende bana daha almıştın.Acıya acıta okuyorum.psikopatlik var ruhumda galiba :)) çok yorum yapmak istemedim surpriz bozan vermek istemiyorum canım. Ama arkadaşın kocası okuyunca rüyasına girmiş baya etkilemiş
Acıya acıta okuyorum.psikopatlik var ruhumda galiba :)) çok yorum yapmak istemedim surpriz bozan vermek istemiyorum canım. Ama arkadaşın kocası okuyunca rüyasına girmiş baya etkilemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?