Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Teşekkür ederim yorum için. :)
Şu an başlardayım ama içimi acıtmaya başladı bile. Konu şekillenmeye başlıyor. Yazarın tarzını severim zaten ama çok ara verdim okumayalı çok oldu Günday'ı.

Merhaba kızlar, beni de listeye ekleyebilir misiniz? Bu yıl için hedefim 40
Merhaba hoşgeldiniz.
Sayfanın birinci sayfasında kurallarımız mevcut.
Siz buralarda olun sonra hedefinizi alıp listeye ekleriz. Çünkü çok gelip sonra uğramayan oluyor.

Teşekkür ederim yorum için. :)
Şu an başlardayım ama içimi acıtmaya başladı bile. Konu şekillenmeye başlıyor. Yazarın tarzını severim zaten ama çok ara verdim okumayalı çok oldu Günday'ı.
Acıya acıta okuyorum.psikopatlik var ruhumda galiba :)) çok yorum yapmak istemedim surpriz bozan vermek istemiyorum canım. Ama arkadaşın kocası okuyunca rüyasına girmiş baya etkilemiş

Ama bekarım sorumluluğum yok bide öyle bak olaya
İnsanın okudukça cidden okuyası geliyor. 8 ocağa kadar hiç okumadım mesela. 8 gün boyunca. ama 2 3 günde budalayı bitirdim

Ben de bekarım ama tırtım :/ Sizi gördükçe gaza geliyorum. Kitabımı okuyayım.

Acıya acıta okuyorum.psikopatlik var ruhumda galiba :)) çok yorum yapmak istemedim surpriz bozan vermek istemiyorum canım. Ama arkadaşın kocası okuyunca rüyasına girmiş baya etkilemiş

Tamam kuzum. Senin Günday sevgini biliyorum. :) 30. Sayfadayım henüz. Bugün okurum diye düşünüyorum, heyecanla bekliyorum. Rüyalarıma girmez umarım, zaten deliksiz uyuyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…