Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Birdaha kütüphaneden kitap almayacağım
Altını çizmek istiyorum olmuyor...
Ne kötü, bırakıp, gidip kendime alıp tekrardan okuyasım var
daha önce bende kütüphaneden arkadaşlarımdan falana alıyordum. sonra okuyup vermek yetmemeye başladı bende almaya başladım. hatta bazı okuduğum kitapları bile tekrar aldım :)

Selaam. Nasilsiniz hatunlar?

Ben hala babaannemlerdeyim. Bildirim yapmaya geldim. Uzak kalmak istemiyorum ama firsatim olmuyor pek

John Steinbeck Arka Mahalle bitti. Ceviri igrencligi, kitap duzeni berbatligi dolayisiyla zorla okudum malesef. Hic paragraf, adam gibi noktalama isaret yok kitapta.
Simdi Johnun oglu Thomas Steinbeck'ten Selvinin Golgesinde'ye baslayacagim. Kitabin baslari beni hic icine almiyor kac kez yarim biraktim hatirlamiyorum bu kitabi. Ama inat ettim okunacak bu kitap.

Kızlar, İhsan Oktar Anar'ın kitaplarını okudunuz mu?Okuyanlar tavsiye eder misiniz, akıcı mı, dili nasıl ?
loliss in bu konuda söyleyecek bir şeyleri olmalı.

Az önce kitap yurdundan alışveriş yaptım. Gelecek ay da alışveriş yaparım, diye söz verip %5 indirim aldım. Alma hızım okuma hızımdan ileri

evet canım üç kitap
Yağmurcuk Kuşu
Kale Kapısı
Kanın Sesi
Okumadım ama en merak ettiğim seri bu sanırım, bana alın

Merhabalar,

Haftalardır takipçi olarak topikte takılmak da güzeldi. "Kim neler okumuş, neler okuyor ve okuyacak?" merak duygumu geliştirdi :) Sayenizde okuma listeme kitaplar ekledim. Okuduklarım için de içimden 'Güzeldi bu.. Ben de sevmemiştim..' diyeceğime ben de katılayım aranıza diye düşündüm. İlk sayfayı okudum, evet. :) Daimi olsun inşallah.

Not: Allah'ım inşallah Hakan Günday bu yıl 10 kitap yazar. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…