- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.421
Acıya acıta okuyorum.psikopatlik var ruhumda galiba :)) çok yorum yapmak istemedim surpriz bozan vermek istemiyorum canım. Ama arkadaşın kocası okuyunca rüyasına girmiş baya etkilemiş
daha önce bende kütüphaneden arkadaşlarımdan falana alıyordum. sonra okuyup vermek yetmemeye başladı bende almaya başladım. hatta bazı okuduğum kitapları bile tekrar aldım :)Birdaha kütüphaneden kitap almayacağım
Altını çizmek istiyorum olmuyor...
Ne kötü, bırakıp, gidip kendime alıp tekrardan okuyasım var
hoşgeldin. inşallah devamlı buralarda olursun. bir kitap dostumuz daha olması hepinizin hoşuna giderMerhaba kızlar, beni de listeye ekleyebilir misiniz? Bu yıl için hedefim 40
Hoş buldum, teşekkür ederim.Burada olacağım inşallah.hoşgeldin. inşallah devamlı buralarda olursun. bir kitap dostumuz daha olması hepinizin hoşuna gider
bende ve selinciğimde de varMurat Uyurkulak - Tol 'a başladım.
hoşgeldinHoş buldum, teşekkür ederim.Burada olacağım inşallah.
Hoş buldummmhoşgeldin
topiğimizin puslu kıtalar atlası uzmanı @loliss tirKızlar, İhsan Oktar Anar'ın kitaplarını okudunuz mu?Okuyanlar tavsiye eder misiniz, akıcı mı, dili nasıl ?
dedin ve gönlümü fethettinKızlarrr Kitapyurdu nda bugün ( 1984 George owell ) %50 indirimde.
Kızlar, İhsan Oktar Anar'ın kitaplarını okudunuz mu?Okuyanlar tavsiye eder misiniz, akıcı mı, dili nasıl ?
evet canım üç kitapBende bu akşam ince memed'e başlayacağım. geçen sene tam bu vakitlerde okumuştum 1.kitabını. Tekrar başa alacağım.
loliss ciğim sen bilirsin. Yaşar Kemal Kimsecikte üç kitap değil mi? Okudun mu=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?