- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.441
MerhabaMerhabalar,
Haftalardır takipçi olarak topikte takılmak da güzeldi. "Kim neler okumuş, neler okuyor ve okuyacak?" merak duygumu geliştirdi :) Sayenizde okuma listeme kitaplar ekledim. Okuduklarım için de içimden 'Güzeldi bu.. Ben de sevmemiştim..' diyeceğime ben de katılayım aranıza diye düşündüm. İlk sayfayı okudum, evet. :) Daimi olsun inşallah.
Not: Allah'ım inşallah Hakan Günday bu yıl 10 kitap yazar. Amin.
ne biçim baykuş olduk. hep bana alın modunda oldukevet canım üç kitap
Yağmurcuk Kuşu
Kale Kapısı
Kanın Sesi
Okumadım ama en merak ettiğim seri bu sanırım, bana alın
bende ve selinciğimde de var
ortak okuma yapaydık kız
Merhaba
Hoşgeldin aramıza.
hoş geldin aramıza, iyi ki geldin, hepimizi tanımışsındır topiğe gelmeden önceTeşekkür ederim, hoş buldum.
Bu arada şu sıralar Sineklerin Tanrısı'nı okuyorum fakat sayfa sayım için akşama tekrar bildirim yapacağım. ( Sineklerin Tanrısı'nı da yorumlarınızdan etkilenip almıştım. Çoook gezindim bu forumda çoook. :) )
Okuması kolay ama yer altı edebiyatı olduğu için cinsellik , şiddet ve argo var ve ben bu ucunu seviyorim .Dili nasıl kuzum. Sende bana daha almıştın.
Hoş buldum.teşekkür ederim loliss, bakıyorum o zaman hemen._meLinDa_ @Filozof_Prenses estağfurullah kuzular teveccühünüz
jane eyre_ hoşgeldin aramıza
Evet ihsan oktay dili son derece akıcı ve zengin betimlemeleri olan bir yazar
Özellikle Puslu Kıtalar ve kitabül hiyel i tavsiye ederim
Yes korkmalısın:)Korkayım mı
hoş geldin aramıza, iyi ki geldin, hepimizi tanımışsındır topiğe gelmeden önce
Merak ediyorum yorumunu bekliyorimMurat Uyurkulak - Tol 'a başladım.
Aminn nin diyorumMerhabalar,
Haftalardır takipçi olarak topikte takılmak da güzeldi. "Kim neler okumuş, neler okuyor ve okuyacak?" merak duygumu geliştirdi :) Sayenizde okuma listeme kitaplar ekledim. Okuduklarım için de içimden 'Güzeldi bu.. Ben de sevmemiştim..' diyeceğime ben de katılayım aranıza diye düşündüm. İlk sayfayı okudum, evet. :) Daimi olsun inşallah.
Not: Allah'ım inşallah Hakan Günday bu yıl 10 kitap yazar. Amin.
hoşgeldin
Hoş buldum. Kendimi şu an sinsi biri gibi hissediyorum. Ortama bakıp çıkmak yerine uzun uzun baktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?