- 2 Ocak 2017
- 1.377
- 3.559
- 53
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.541
Budaladan sonra tuğla kitaplara bakış açısını değiştirtecek bir kitapBak şimdi yaaa
Budaladan sonra nasıl okurum o tuğla gibi kitabı demiştim,
Hayır yani neden özendiriyorsunuz ben planımı yapmıştım ama
Napim şimdi hmmm napimmm gidim alim mii
Olmaz ama yani olmaz bukadar canım bu nedir,
hayret bişiiiii kardeşim
Bak hele yaa :))))Günaydın.
Baktım herkes İnce Memed ci olacak bende epub okuyayım madem kitabım yok dedim. Dün gece indirdim. Tabi şu an Sherlock okuduğum için amacım bitince başlamaktı. Baya geç yattım, kitap okumak istemedim çok uykusuz kalırım diye. Uyuyamadım tabi bende telefonda İnce Memed in dili nasıl bir göz atayım dedim. Ki siz okuyacak olmasanız hiç aklımdan geçireceğim bir kitap değil, sempati duyamıyordum. Sırf kıskançlıktan yani okuma sebebim
Ama beni öyle içine aldı ki.. Bir sayfa daha diye diye baya okudum. Sayfa sayımı bilemiyorum % 15 ini okumuşum.
Fazlasıyla duygulandığım anda yeter bu kadar diye gözyaşlarıyla bıraktım okumayı.
Sonuç olarak bende İnce Memed ciyim.
Öyle ki tutkun olduğum Sherlocktan daha çekici geliyor şu an.
Okurken aklıma giz sever bu kitabı diye geldi, hatta sana önerecektim
Ama bi bölümde çok sıkıldım bu ne biçim kitap dersin diye önermedim
Ama sen akademik hatunsun seversin bence
Hayatta başka dertlerin yok mu canını sıkacak?kızlar size bir şey soracağımokuduğumuz kitapların kapakları illaki havaya kalkıyor onun olmaması için bir çözümünüz var mı en sinir olduğum şey kitabı tam açmadan bile okumaya çalıştım ama olmadı
kızlar size bir şey soracağımokuduğumuz kitapların kapakları illaki havaya kalkıyor onun olmaması için bir çözümünüz var mı en sinir olduğum şey kitabı tam açmadan bile okumaya çalıştım ama olmadı
neler aldınGünaydınlar
Momo bitti çok güzel sıcacık bir kitaptı teşekkürler tavsiyeleriniz için kızlarhemen biter bitmez oğluma verdim beğeneceğini düşünüyorum.
Dün akşam kitap seçeyim dedim benim kitaplık baya azalmış okunmamış 2-3 tane kitap kalmış gerçi dün 3 tane sipariş verdim ama yinede biraz almam lazım.
Yeni kitabım 1984
Algernon'a çiçekler, kamelyalı kadın , gurur ve önyargı , Cengiz hana küsen bulut 4 taneymişneler aldın
O zaman deli gibi dinlediğim gönül yarası şarkısı da sana gelsin :) çok pis gaza geldim şu anda :) teşekkürler yorumun için
Günaydın.
Baktım herkes İnce Memed ci olacak bende epub okuyayım madem kitabım yok dedim. Dün gece indirdim. Tabi şu an Sherlock okuduğum için amacım bitince başlamaktı. Baya geç yattım, kitap okumak istemedim çok uykusuz kalırım diye. Uyuyamadım tabi bende telefonda İnce Memed in dili nasıl bir göz atayım dedim. Ki siz okuyacak olmasanız hiç aklımdan geçireceğim bir kitap değil, sempati duyamıyordum. Sırf kıskançlıktan yani okuma sebebim
Ama beni öyle içine aldı ki.. Bir sayfa daha diye diye baya okudum. Sayfa sayımı bilemiyorum % 15 ini okumuşum.
Fazlasıyla duygulandığım anda yeter bu kadar diye gözyaşlarıyla bıraktım okumayı.
Sonuç olarak bende İnce Memed ciyim.
Öyle ki tutkun olduğum Sherlocktan daha çekici geliyor şu an.
algernon bende de varAlgernon'a çiçekler, kamelyalı kadın , gurur ve önyargı , Cengiz hana küsen bulut 4 taneymiş
Hayatta başka dertlerin yok mu canını sıkacak?
Gerçi sorduğun şekilde hiçbir kitabımın kapağı şaha kalkmıyor ama.. Kullanış tarzında bir sıkıntı var demek ki..
bende öyle koyuyorum eski koyduklarıma bakayım olmadı düzelmişler mi?Gunaydin.
Ben kitapliga yatay sekilde koyuyorum kitaplari ust uste. Oyle koymak daha saglikliymis. Bir sure sonra okuma izi duzeliyor.
Duymamistim bileMino nun siyah gülünü okuyan oldu mu ? Hüsnü arkanin kitabı ona başlayacağım. Adamın müziğini çok seviyorum
Okuyalım hep beraberalgernon bende de var
Allahım yine bir ortak okuma
Keyifli okumalar olsunGünaydın Kızlar
Yağmur sonrası sayfa 105 oğlum 11 de uyuyor erken uyusa keşke daha rahat okurum.
Bir umut vardı sayfa 50 deyim
Keyifli okumalar. Kamelyalı Kadını bende merak ediyorum.Algernon'a çiçekler, kamelyalı kadın , gurur ve önyargı , Cengiz hana küsen bulut 4 taneymiş
Göndereyim kuzum rahat okunuyor. Mailin vardı bende ama bi daha bi yazsanaUmarım keyifle okursun canım benim
Acaba bana da mı göndersen ki o kitapları
Gerçi okuyamam sanırım zira işler acayip yoğunlaşacak, beraber çalıştığım kız doğum iznine çıkıyor 2 güne. Tüm işler bana bakacakAma belki de okuyabilirim, bilemiyırum
Ne ortak okuma mıalgernon bende de var
Allahım yine bir ortak okuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?