Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın.
Baktım herkes İnce Memed ci olacak bende epub okuyayım madem kitabım yok dedim. Dün gece indirdim. Tabi şu an Sherlock okuduğum için amacım bitince başlamaktı. Baya geç yattım, kitap okumak istemedim çok uykusuz kalırım diye. Uyuyamadım tabi bende telefonda İnce Memed in dili nasıl bir göz atayım dedim. Ki siz okuyacak olmasanız hiç aklımdan geçireceğim bir kitap değil, sempati duyamıyordum. Sırf kıskançlıktan yani okuma sebebim
Ama beni öyle içine aldı ki.. Bir sayfa daha diye diye baya okudum. Sayfa sayımı bilemiyorum % 15 ini okumuşum.
Fazlasıyla duygulandığım anda yeter bu kadar diye gözyaşlarıyla bıraktım okumayı.
Sonuç olarak bende İnce Memed ciyim.
Öyle ki tutkun olduğum Sherlocktan daha çekici geliyor şu an.

Budaladan sonra tuğla kitaplara bakış açısını değiştirtecek bir kitapgerçi 4 serisini ayrı ayrı alırsan pek tuğla görünümünde değil1. kitabı 436 sayfacıkbence al mutlaka okunması gereken bir kitap.. orta okulda okumuştum ama dili ağır geldiği için yarım bırakmıştım(anlamını bilmediğim bir sürü kelime yüzünden) ve sanırım o kitaplar daha inceydi kısaltılmışıydı

Bak hele yaa :))))
@her03sey01 al birtane daha

başıma bela mısınız :)))))))))))))
yoldan mı çıkaracaksınız beni

Okurken aklıma giz sever bu kitabı diye geldi, hatta sana önerecektim
Ama bi bölümde çok sıkıldım bu ne biçim kitap dersin diye önermedim
Ama sen akademik hatunsun seversin bence

Sen hangi kitabı tavsiye ettin de ben sevmedim.
Hem seni hem de kitaplarını çok severim ben.

kızlar size bir şey soracağım okuduğumuz kitapların kapakları illaki havaya kalkıyor onun olmaması için bir çözümünüz var mıen sinir olduğum şey kitabı tam açmadan bile okumaya çalıştım ama olmadı

Hayatta başka dertlerin yok mu canını sıkacak?
Gerçi sorduğun şekilde hiçbir kitabımın kapağı şaha kalkmıyor ama.. Kullanış tarzında bir sıkıntı var demek ki..

Kızlar günaydın,Masalını Yitiren Dev'i dün akşam resmen soluksuz okuyarak bitirdim.Kitap, yazarının bir otobiyografisi aslında.Bu zamana kadar Şeker Portakalı dışında hiçbir kitabı okurken ağladığımı hatırlamıyorum.Yazarın çocukluğunda insanın hayal edemeyeceği acıları yaşadığını okuyorsunuz ama kitap sonunda karanlıkların aydınlığa dönüşebileceğini görüyorsunuz.Şiddetle tavsiye ederim.

Gunaydin.
Ben kitapliga yatay sekilde koyuyorum kitaplari ust uste. Oyle koymak daha saglikliymis. Bir sure sonra okuma izi duzeliyor.

Günaydınlar
Momo bitti çok güzel sıcacık bir kitaptı teşekkürler tavsiyeleriniz için kızlar hemen biter bitmez oğluma verdim beğeneceğini düşünüyorum.
Dün akşam kitap seçeyim dedim benim kitaplık baya azalmış okunmamış 2-3 tane kitap kalmış gerçi dün 3 tane sipariş verdim ama yinede biraz almam lazım.
Yeni kitabım 1984

neler aldın

O zaman deli gibi dinlediğim gönül yarası şarkısı da sana gelsin :) çok pis gaza geldim şu anda :) teşekkürler yorumun için

Umarım keyifle okursun canım benim

Acaba bana da mı göndersen ki o kitapları
Gerçi okuyamam sanırım zira işler acayip yoğunlaşacak, beraber çalıştığım kız doğum iznine çıkıyor 2 güne. Tüm işler bana bakacak Ama belki de okuyabilirim, bilemiyırum

Hayatta başka dertlerin yok mu canını sıkacak?
Gerçi sorduğun şekilde hiçbir kitabımın kapağı şaha kalkmıyor ama.. Kullanış tarzında bir sıkıntı var demek ki..

ondan başka bir sürü derdim var ama.. bu dert değil takıntı sadece.. kullanış tarzında nasıl sıkıntı olacak ki normal açıp okuyorum.. kimi kapağı arkaya doğru kıvırır onada sinir olurum o kadar dikkat ediyorum yine şahlanıyor

Gunaydin.
Ben kitapliga yatay sekilde koyuyorum kitaplari ust uste. Oyle koymak daha saglikliymis. Bir sure sonra okuma izi duzeliyor.
bende öyle koyuyorum eski koyduklarıma bakayım olmadı düzelmişler mi?

Günaydın Kızlar

Yağmur sonrası sayfa 105 oğlum 11 de uyuyor erken uyusa keşke daha rahat okurum.

Bir umut vardı sayfa 50 deyim
Keyifli okumalar olsun
Algernon'a çiçekler, kamelyalı kadın , gurur ve önyargı , Cengiz hana küsen bulut 4 taneymiş
Keyifli okumalar. Kamelyalı Kadını bende merak ediyorum.

Göndereyim kuzum rahat okunuyor. Mailin vardı bende ama bi daha bi yazsana

algernon bende de var
Allahım yine bir ortak okuma
Ne ortak okuma mı
Peki olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…