Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ya ne guzel bana da lazim oyle bir kayinpeder. Aldigi kitabi geri getiren insanlar da varmis demek :)

4 ciltli olani tavsiye ederim. Ve az cok dogru tahmin ediyorsam kesinlikle cok seveceksin Ince Memed'i.

Listeme ekliyorum hemen

Algernon'a çiçekler, kamelyalı kadın , gurur ve önyargı , Cengiz hana küsen bulut 4 taneymiş
Keyifli okumalar

Ustune Budala'yi koy kesinlikle duzelir

Takıntı yaptıkça mutsuz olmaman imkansız. Bu kadar kendini yorma nacizane fikrim.

Günaydın
Mutluluk'a devam ediyorum hâlâ, yazık huysuz bebekle okumak zor biraz
Bugün bitirmeye çalışacağım inşallah
güle güle oku kuzum, kuşlar yasına gider'e içim gidiyor ama söz verdim elimdekiler bitmeden kitap almayacağım
ince memed tuğla gibi değil ki, hatırladığım kadarıyla en kalını 3.kitap o da 500 küsür sayfa

Hee tek ciltte toplananı diyorsan bilemem

Günaydın herkese
OKYANUSYAA göndersene hakikaten
Hay hay :))
4 kitap ortalama 450 sayfadan 1800 sayfa degil mi. Başlayinca bitirmek gerekmiyor mu ki :) tuğla gibi demem bundan

almaaaa gününde alalım
günün ne zaman

Eşim almıştı bana Casus'u akıcıydı ama daha derinlemesine işlenebilirdi. konu itibariyle dikkat çekici. kitap bitine tekrar Mata Hari hakkında araştırma yapmaya teşvik etmişti beni

Eşim almıştı bana Casus'u akıcıydı ama daha derinlemesine işlenebilirdi. konu itibariyle dikkat çekici. kitap bitine tekrar Mata Hari hakkında araştırma yapmaya teşvik etmişti beni

benim daha önce mata hari hakkında pek bilgim yoktu ön bilgi açısından iyi oldu ama evet derin bir kitap değildi kuzum
zaten sadece avukatıyla yazışmalarından yola çıkarak kurgulamış paulo coelho
ben şimdiden mata hariyle ilgili kitapları filmleri araştırmaya başladım

Bulduğunda beni de bilgilendirirsen çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk ama çoooooookkkkk mutlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…