- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.561
Ya ne guzel bana da lazim oyle bir kayinpeder. Aldigi kitabi geri getiren insanlar da varmis demek :)Günaydınlar.
Dün akşam kitaplığımda kalan okumadığım tek kitabı almak için bakınırken 7 başka kitap daha buldum. Kayınpederim bize geldiğinde kitaplarımdan seçer ve okuyunca geri getirir. Sanırım geri getirirken kitaplar doğuruyor :) Çok sevindim, farketmemiştim şimdiye kadar. Tıpkı benim gibi yazar adına göre sıraya koymuş kitapları. Ben de içlerinden Aleksandr Puşkin- Yüzbaşının Kızı'na başladım.
4 ciltli olani tavsiye ederim. Ve az cok dogru tahmin ediyorsam kesinlikle cok seveceksin Ince Memed'i.Bak şimdi yaaa
Budaladan sonra nasıl okurum o tuğla gibi kitabı demiştim,
Hayır yani neden özendiriyorsunuz ben planımı yapmıştım ama
Napim şimdi hmmm napimmm gidim alim mii
Olmaz ama yani olmaz bukadar canım bu nedir,
hayret bişiiiii kardeşim
Listeme ekliyorum hemenKızlar günaydın,Masalını Yitiren Dev'i dün akşam resmen soluksuz okuyarak bitirdim.Kitap, yazarının bir otobiyografisi aslında.Bu zamana kadar Şeker Portakalı dışında hiçbir kitabı okurken ağladığımı hatırlamıyorum.Yazarın çocukluğunda insanın hayal edemeyeceği acıları yaşadığını okuyorsunuz ama kitap sonunda karanlıkların aydınlığa dönüşebileceğini görüyorsunuz.Şiddetle tavsiye ederim.
Göndereyim kuzum rahat okunuyor. Mailin vardı bende ama bi daha bi yazsana
Keyifli okumalarAlgernon'a çiçekler, kamelyalı kadın , gurur ve önyargı , Cengiz hana küsen bulut 4 taneymiş
Ustune Budala'yi koy kesinlikle duzelirondan başka bir sürü derdim var ama.. bu dert değil takıntı sadece.. kullanış tarzında nasıl sıkıntı olacak ki normal açıp okuyorum.. kimi kapağı arkaya doğru kıvırır onada sinir olurum o kadar dikkat ediyorum yine şahlanıyor
bende öyle koyuyorum eski koyduklarıma bakayım olmadı düzelmişler mi?
Takıntı yaptıkça mutsuz olmaman imkansız. Bu kadar kendini yorma nacizane fikrim.ondan başka bir sürü derdim var ama.. bu dert değil takıntı sadece.. kullanış tarzında nasıl sıkıntı olacak ki normal açıp okuyorum.. kimi kapağı arkaya doğru kıvırır onada sinir olurum o kadar dikkat ediyorum yine şahlanıyor
bende öyle koyuyorum eski koyduklarıma bakayım olmadı düzelmişler mi?
mail adresin neydi ki Canım. Çok kalabalık mail kutum bulamıyorum
güle güle oku kuzum, kuşlar yasına gider'e içim gidiyor ama söz verdim elimdekiler bitmeden kitap almayacağımböyle kıskançlık görmedim ben:)
ve tabiki okunmamış 1346515464 tane kitabım olmasına rağmen 1984 ü ben de aldım almasaydım kusur kalırdım:)
yanına
jose saramago-kopyalanmış adam
jose saramago-ölüm bir varmış bir yokmuş
hasan ali toptaş-kuşlar yasına gider (lolışcıiğimin tavsiyesi)
ve tabiki 1984 ü aldım :)
bir zamanlar kendime söz vermiştim kitap almıycam diye ama sözümü tutmuş sayılırım ucuz olursa demedim ki kitap almıycam dedim :) ay neyse alamadığım günlerimin acısını çıkarıyorum:) bişe olmaz fazla kitap göz çıkarmaz:)
ince memed tuğla gibi değil ki, hatırladığım kadarıyla en kalını 3.kitap o da 500 küsür sayfaBak şimdi yaaa
Budaladan sonra nasıl okurum o tuğla gibi kitabı demiştim,
Hayır yani neden özendiriyorsunuz ben planımı yapmıştım ama
Napim şimdi hmmm napimmm gidim alim mii
Olmaz ama yani olmaz bukadar canım bu nedir,
hayret bişiiiii kardeşim
Hay hay :))
4 kitap ortalama 450 sayfadan 1800 sayfa degil mi. Başlayinca bitirmek gerekmiyor mu ki :) tuğla gibi demem bundanGünaydın
Mutluluk'a devam ediyorum hâlâ, yazık huysuz bebekle okumak zor biraz
Bugün bitirmeye çalışacağım inşallah
güle güle oku kuzum, kuşlar yasına gider'e içim gidiyor ama söz verdim elimdekiler bitmeden kitap almayacağım
ince memed tuğla gibi değil ki, hatırladığım kadarıyla en kalını 3.kitap o da 500 küsür sayfa
Hee tek ciltte toplananı diyorsan bilemem
Keyifli okumalar
Ustune Budala'yi koy kesinlikle duzelir
20 sayfa oldu ama şimdiden acayip aktı bi göz at derim :) bitirince yine fikrimi söylerim:)Duymamistim bile
almaaaa gününde alalımGünaydın
Mutluluk'a devam ediyorum hâlâ, yazık huysuz bebekle okumak zor biraz
Bugün bitirmeye çalışacağım inşallah
güle güle oku kuzum, kuşlar yasına gider'e içim gidiyor ama söz verdim elimdekiler bitmeden kitap almayacağım
ince memed tuğla gibi değil ki, hatırladığım kadarıyla en kalını 3.kitap o da 500 küsür sayfa
Hee tek ciltte toplananı diyorsan bilemem
Eşim almıştı bana Casus'u akıcıydı ama daha derinlemesine işlenebilirdi. konu itibariyle dikkat çekici. kitap bitine tekrar Mata Hari hakkında araştırma yapmaya teşvik etmişti benigünaydın
bir kadının yaşamından 24 saat bitti sonrasında paulo coelho-casus yavaştan başlayayım dedim kitap o kadar akıcı ve güzel ki zaten kısaydı o da bitti sıradaki kitabıma karar vermedim akşam vericem, herkese iyi okumalar
Eşim almıştı bana Casus'u akıcıydı ama daha derinlemesine işlenebilirdi. konu itibariyle dikkat çekici. kitap bitine tekrar Mata Hari hakkında araştırma yapmaya teşvik etmişti beni
Bulduğunda beni de bilgilendirirsen çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk ama çoooooookkkkk mutlu olurumbenim daha önce mata hari hakkında pek bilgim yoktu ön bilgi açısından iyi oldu ama evet derin bir kitap değildi kuzum
zaten sadece avukatıyla yazışmalarından yola çıkarak kurgulamış paulo coelho
ben şimdiden mata hariyle ilgili kitapları filmleri araştırmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?