Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bulmaca Meraklısı Quaresma bitti
Pessoa pek severim
Bu kitabı sherlock gibiydi, sherlock gibi zekice çıkarımlar yapan bir dedektifimiz var, Quaresma ( aslında kendisi dedektif değil doktor ve hobi olaral böyle problemler çözmeye bayılıyor)
Kitapta yine Lizbondan sokak adları vardı bol bol, ben yine hasret çektim

3 ayrı hikaye vardı, suça yönelik çok derin psikolojik çıkarımlar, değerlendirmeler vardı, doktor zihniyle yapıldığı için özellikle ilk öyküde Quaresmanın yaptığı upuzun teknik çözümleme sıktı beni biraz, çünkü cidden çok uzun ve şemalı, sınıflandırmalı falandı
Onun dışında çok keyif aldım, zaten Pessoa'nın anlatımını çok seviyorum ben

_meLinDa_ fuarda 5tl'ydi, kampanya vardı ama son kuruşa kadar harcamıştım, ertesi gün alırım dedim, onda da hastalandım, gidemedim, aklımda kaldı, buradaki fuara sakladım.
Okurken aklıma giz sever bu kitabı diye geldi, hatta sana önerecektim
Ama bi bölümde çok sıkıldım bu ne biçim kitap dersin diye önermedim
Ama sen akademik hatunsun seversin bence

Mino nun siyah gülünü okuyan oldu mu ? Hüsnü arkanin kitabı ona başlayacağım. Adamın müziğini çok seviyorum

Ben okudum
Hüsnü Arkan'ın üç kitabını okudum toplam. En çok Mino'nun Siyah Gülü'nü sevdim. Hüsnü Arkan'ı ben de çok severim. Bu kitabı gerçekten hakkını vererek yazmış canım Hüsnü Arkan

Günaydın
İsimle Ateş Arasında 169. sf.
Umarım yarına bitirebilirim
Çünkü bugün yeni ve dört gözle beklediğim cicilerim geliyor.

@Ruhimucerret ben yarına Sapiens e başlarım bilgine canım.
Birlikte okuyalım demiştin ama sen İnce Memed e başladın bende de seni bekleyecek sabır yok hele ki bu kitaba karşı

Son düzenleme:
O zaman deli gibi dinlediğim gönül yarası şarkısı da sana gelsin :) çok pis gaza geldim şu anda :) teşekkürler yorumun için

Günaydınlar.

Dün akşam kitaplığımda kalan okumadığım tek kitabı almak için bakınırken 7 başka kitap daha buldum. Kayınpederim bize geldiğinde kitaplarımdan seçer ve okuyunca geri getirir. Sanırım geri getirirken kitaplar doğuruyor :) Çok sevindim, farketmemiştim şimdiye kadar. Tıpkı benim gibi yazar adına göre sıraya koymuş kitapları. Ben de içlerinden Aleksandr Puşkin- Yüzbaşının Kızı'na başladım.

günaydın dün gulyabaniyi bitirdim çok eğleneceli bir kitaptı. minik bir kaç alıntı yapayım
- insanın dişlerini ağzından söküp başka bir yerine koymak gerekirse neresi uygundur?
- gözleri efendim.
- neden?
- çünkü bazı kötü yürekli kimseler kendi cinslerinden olanları gözleriyle de yerler.
Garibim Şahsenem
kara gözlü muhsinem
sade öpüp dişlerim
billahi seni yemem
sen bize hoş bakmadın
tütsümüzü yakmadın
hani ya şerbetimiz
bizden niye korkmadın
zım zım da zım zım
zım zım da zım zım
bugün vaktim olursa ince memed'e başlayacağım, pazar günü bir haftalığına şehir dışına çıkıyoruz o bir hafta zaten okuyamam hiç

günaydın kızlar
sabah serviste İnce Memed'e ufak bir giriş yaptım. Diline bayıldım çok hızlı ilerliyor syf 50
Bak şimdi yaaa
Budaladan sonra nasıl okurum o tuğla gibi kitabı demiştim,
Hayır yani neden özendiriyorsunuz ben planımı yapmıştım ama
Napim şimdi hmmm napimmm gidim alim mii
Olmaz ama yani olmaz bukadar canım bu nedir,
hayret bişiiiii kardeşim

günaydın kızlarr,
annem gelecek bugün o yüzden dün evde temizlik yaptım. zaten yılda 3 gün geliyor evin halini görüp geri kaçmasın kadın diye kendimi temizliğe verdim gün içerisinde zarganaya başlarım. hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…