- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #3.501
Hayırlı olsun kuzummsadece 1984 ü alıp kargo parası mı ödeseydim ha? söyleyin öyle mi yapsaydım???
Amok Koşucusu
Beyaz Gemi
Dokuz Öykü
Dedektif Auguste Dupin Öyküleri
1984
bunları aldım
Merak ettiğim yazarlardan ve kitaplardan biri. Beğenirsen günde bana alırsınMurat Uyurkulak - Tol 'a başladım.
Hepinizi şikayet edicem patronlariniza kitap okuyo bunlar iş yapmiyo bunlar dicem :)))Toprak Ana bitti.. şükür bugün pek iş olmadı patronda yoktu oturdum okudumakşam ince memed'e başlıyayım bende
Aaa evet şu maratondan sonna başliycaktim ben ya neyse özge birlikte okuruz artikbende ve selinciğimde de var
ortak okuma yapaydık kız
Ne zaman başlıcan canımAaa evet şu maratondan sonna başliycaktim ben ya neyse özge birlikte okuruz artik
böyle kıskançlık görmedim ben:)
ve tabiki okunmamış 1346515464 tane kitabım olmasına rağmen 1984 ü ben de aldım almasaydım kusur kalırdım:)
yanına
jose saramago-kopyalanmış adam
jose saramago-ölüm bir varmış bir yokmuş
hasan ali toptaş-kuşlar yasına gider (lolışcıiğimin tavsiyesi)
ve tabiki 1984 ü aldım :)
bir zamanlar kendime söz vermiştim kitap almıycam diye ama sözümü tutmuş sayılırım ucuz olursa demedim ki kitap almıycam dedim :) ay neyse alamadığım günlerimin acısını çıkarıyorum:) bişe olmaz fazla kitap göz çıkarmaz:)
Subat dendi ama ben bugun giris yaptim.İnce Memed'i ben de okumak istiyorum arkadaşlar. Mümkün mudur?
SevgiliDonukPudra m davet etmişti. Çokça öperim onu.
Ne zaman başlanıyor???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?