- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.461
Ah canım keşke..hangi şehirdesin canım
maşallah topiğimizde yurdun dört bir köşesinden kitap kurtları mevcut
Gebze-Kartal arasında bir yerdeysen yamacıma gel şöyle
hayırlı olsun canım inşallah kucağına almayı nasip etsin Allah
Gittim gittim emin olduk. Test pozitifti kan testi de kesinleştirdiay çok heyecanlı , bize yaz olur mu?
Tebrik ederim cnm..Gittim gittim emin olduk. Test pozitifti kan testi de kesinleştirdi
Evet sonuçları aldımbeta hgc 801. Kese daha oluşmamış 10 gün sonra bakıcaz tekrar
Aminn ben de hep öyle dua ederimHayırlı olsun. Çok çok sevindim. Darısı isteyenlerin başına. Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın.
Oyy minnak mi geliyor:)Kızlarr, az önce test yaptım pozitif. Sanırım hamileyimöğleden sonra doktora gidicem. sizinle paylaşmak istedim
Ay cok sevindim canim masallah masallahEvet sonuçları aldımbeta hgc 801. Kese daha oluşmamış 10 gün sonra bakıcaz tekrar
çıkmadın tabi ki canımSelam iyi geceler herkese. Ben hala sorunlarla ugrasiyorum. Ailemin yanina gittim geldim. Ailem geldi evime kaldi vs. Eve geleli bir iki gun kadar oldu. Ne kitap okuyabildim ne buralara gelebildim malesefyarindan itibaren arayi kapatip hem basligi hem kitabimi okumaya basliyorum artik kafami dagitmam gerek. Insallah cikmamisimdir listeden
Gittim gittim emin olduk. Test pozitifti kan testi de kesinleştirdi
Selam iyi geceler herkese. Ben hala sorunlarla ugrasiyorum. Ailemin yanina gittim geldim. Ailem geldi evime kaldi vs. Eve geleli bir iki gun kadar oldu. Ne kitap okuyabildim ne buralara gelebildim malesefyarindan itibaren arayi kapatip hem basligi hem kitabimi okumaya basliyorum artik kafami dagitmam gerek. Insallah cikmamisimdir listeden
ALLAH kolaylık versin canım.Selam iyi geceler herkese. Ben hala sorunlarla ugrasiyorum. Ailemin yanina gittim geldim. Ailem geldi evime kaldi vs. Eve geleli bir iki gun kadar oldu. Ne kitap okuyabildim ne buralara gelebildim malesefyarindan itibaren arayi kapatip hem basligi hem kitabimi okumaya basliyorum artik kafami dagitmam gerek. Insallah cikmamisimdir listeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?