Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

ilk defa iş yerinde bu kadar çok kitap okudum uykum geldi70 sayfa okumuşum sefam olsun
ince memede 2 syf 340 yarına bitirmeye çalışacağım bir an önce 3 e geçeyim ayın 20 sinde kursum başlıyacak inşallah boşlamam buralarışubat sonuna yetişir inşallah bir hafta 1 kitap

Bugün de okuyamadım doğru düzgün. Tam işleri toparladım okuyabilirim dedim tükürdüğümün telefonu hiç susmadı
Ve yarın için toplam 10 kalem işim birikmiş durumda. Bazıları da uzun sürecek işler üstelik Bu hafta hayır gelmiyor benden. İnce Memed e-kitap olduğu için evde de okuyamıyorum. Çok yavaş ilerliyor.
Keşke işlerim yoğun olmasa veya kitap elimde olsa da evde okusam, çok merak ediyorum da hikayenin nasıl ilerleyeceğini

Ah canım keşke..
Ama oralara çok uzagim malesef :/

Selam iyi geceler herkese. Ben hala sorunlarla ugrasiyorum. Ailemin yanina gittim geldim. Ailem geldi evime kaldi vs. Eve geleli bir iki gun kadar oldu. Ne kitap okuyabildim ne buralara gelebildim malesef yarindan itibaren arayi kapatip hem basligi hem kitabimi okumaya basliyorum artik kafami dagitmam gerek. Insallah cikmamisimdir listeden

çıkmadın tabi ki canım
hayrola anlatmak ister misin?
inşallah kısa sürede hallolur tüm sıkıntıların

Gittim gittim emin olduk. Test pozitifti kan testi de kesinleştirdi

Hayırlı uğurlu olsun inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Umarım sorun halledilemeyecek bişey değildir canım. İyi ol sen, anlatmak istersen de anlat mutlaka, dinleriz

Günaydınnn kızlar..
İnce Memed 2 sf 200. Dün iyi okudum

ALLAH kolaylık versin canım.
Kitap okunur sonra sen moralini iyi tutmaya çalış.
Yapabileceğimiz bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…