Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın.

Bendeniz aynı yoğunluğun içinde debeleniyorum. Ve evet tembelim kitaplarım yarım yarım kalmış yüzüme bakıyor.
Dün bir de kızımın antremanını beklerken Kafka - Dönüşüm kitabını buldum salonda. 45 sayfa kadar onu okudum. Unutmuşum bu arada kitabı.

@herse03sey01 ne güzel haber. sağlıklı, keyifli, ağrısız sızısız, bulantısız kanamasız prensesler gibi geçireceğin bir hamilelik dilerim. Minnakına da barış dolu huzurlu mutlu bir hayat...

Sevgiler,

C Calcifer canim Allah tamamina erdirsin, cok sevindim herkes gibi.

Gunter GRASS Teneke Trampet sonunda bitti. Kitap 727 sayfa ama okurken bana cok daha uzun geldi. Gunter Grass'in okudugum ilk kitabi ve sunu soyleyebilirim cok titizlikle yazilmis. Anlatimi biraz karisik gelebilir zira hikaye uzun bir donemi kapsiyor ve bir cok koldan ilerleyerek kah geri donuslerle kah ileride ayrintiya girecegi konularin anlatimiyla ilerliyor. Baslarda bu anlatim sekli ve sokak isimleri detayi ekleyerek verdigi adres tariflerinin uzunlugu beni bogdu. Karakteri ve olaylari icsellestiremedogim icin kitabi da ayila bayila okumadim. Ama bitirince daha net farkettigim sey suydu Grass cok iyi bir yazar.
Yayinevine gelince AKILCELEN kitaplar yayinevi o kadar ozensiz ve laubali basmis ki kitabi bu saygisizliga cok kizdim. Bir daha bu yayinevini tercih etmeyi dusunmuyorum acikcasi kitap yanlis yazilmis kelimelerle doluydu. Ama yazim hatasi disinda cumleler cok duzgun cevrilmisti. Fikret Calislar'in eline saglik.
Sirada Super Iyi Gunler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…