- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.501
günaydın dün yine hiç okuyamadım bu ara bir okuyamama hali var üzerimde
@_Cassandra_ bazen öyle oluyor. Bu halin tez vakitte geçmesini diliyorum.
bende geçen hafta nerdeyse hiç okuyamamıştımO okuyamama hali bende de vad
O okuyamama hali bende de vad
havalardan mı acaba. bende de aynı durum var. 3. gün ve daha 120 sayfadayımO okuyamama hali bende de vad
sen dur daha hamileliğin ilerleyince uykunda gelecekhavalardan mı acaba. bende de aynı durum var. 3. gün ve daha 120 sayfadayım
kafam ağrıyo
deli gibi işim var
uykum var
memedimi özledim
çok güzel şarkılar çalıyo fonda, ne olurdu dilekçe yazmak yerine kitap okuyaydım
kıskanmadım kisırf Sefilleri alacam diye girdim yine bir sürü kitap aldımhepsi de merak ettiğim kitaplar
Eki Görüntüle 1950944
hiç kıskanma zaten ben nasıl ödeyeceğimi düşünüyomkıskanmadım ki
Ben de elimdeki kitaplar bitene kadar her ay 2 kitap parasi koyacagim kenara sonra biriktirdigim paranin kesin 3-4 misli kitap alacagimhiç kıskanma zaten ben nasıl ödeyeceğimi düşünüyombirde bunları eve nasıl sokacağımı
ben artık kolay kolay alamam galiba baya aştım limiti kendi harcamam da varBen de elimdeki kitaplar bitene kadar her ay 2 kitap parasi koyacagim kenara sonra biriktirdigim paranin kesin 3-4 misli kitap alacagim
bir garip oblomov Harika seçimler. Güle güle oku hepsini. Oku ama. oku cidden :) senin de _meLinDa_ gibi kitaplıkta bekleyen 7346832643256 kitaplarından bir kaçı olmasın.
Haklısın okumak önemli yoksa kitap koleksiyonculuğundan başka bir iş yapmış olmuyoruzbir garip oblomov Harika seçimler. Güle güle oku hepsini. Oku ama. oku cidden :) senin de _meLinDa_ gibi kitaplıkta bekleyen 7346832643256 kitaplarından bir kaçı olmasın.
Anlamadım
Ben alıp alıp okumuyor muyum
Haklısın okumak önemli yoksa kitap koleksiyonculuğundan başka bir iş yapmış olmuyoruzne diyeyim Allah okuma kolaylığı versin okuma konusunda nirvanaya ulaşmışların arasındayım okurum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?