- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.521
iş bankası canımSefiller çok güzel bir seçim. Hangi yayınevi. 2 cilt
iş bankası canım
Çok aşırı bekleyen kitabım yoktu, zaten mütemadiyen okuduğum için düzenli alışveriş yapsam da sıkıntı yokYok kız. Sıra gelmiyor senin kitaplarına. Okumuyorsun demek istemedim. Çok seviyorsun ya, çok kitabın var ya okunmayı bekleyen ondan dedim
Yüzümü güldürdüğünüz ve mutlu edebildiğiniz içi çooook teşekkür ederim.DonukPudra @__Dalida__ İyiki varsınız en birinci kankilerim ortak okumaya katılmayacaktım 1q84 kitabım Yok diye. Çok teşekkür ederim pudra. 1250 sayfa boyunca hep seni hatırlayacağım
Eki Görüntüle 1951029 Eki Görüntüle 1951030
Çok aşırı bekleyen kitabım yoktu, zaten mütemadiyen okuduğum için düzenli alışveriş yapsam da sıkıntı yok
Sağolsun çok güzel arkadaşlarım var, sevip yolladılar da 9481737 tane oldu
Ama ilk yazdığın öyle anlaşılmadı üzüldüm.. ama oku cidden, melinda gibi kitaplıkta beklemesin demişsin çünkü
Ne de güzel dostluklar kurduk böyle maşallah bize
Hepsini keyifli günlerde oku kuzu, hatta hepsini hep birlikte okuyalım en keyifli zamanlarımızda inşallah
Yüzümü güldürdüğünüz ve mutlu edebildiğiniz içi çooook teşekkür ederim.DonukPudra @__Dalida__ İyiki varsınız en birinci kankilerim ortak okumaya katılmayacaktım 1q84 kitabım Yok diye. Çok teşekkür ederim pudra. 1250 sayfa boyunca hep seni hatırlayacağım
bende 5 ciltliğini aradım ama bulamadım bakmadığım yer kalmadı en sonunda 2 cilt alayım dedim kalın ama evde okurum artıkBenimki de iş bankası ama 5 cilt. Yani yayınevi hem 5 hem 2 ciltlik mi çıkarmış
Ne güzel arkadaşlıklarınız var sizin öyle. Maşallah
Sana 391049181 tane yollamamışlar nihahahahaYüzümü güldürdüğünüz ve mutlu edebildiğiniz içi çooook teşekkür ederim.DonukPudra @__Dalida__ İyiki varsınız en birinci kankilerim ortak okumaya katılmayacaktım 1q84 kitabım Yok diye. Çok teşekkür ederim pudra. 1250 sayfa boyunca hep seni hatırlayacağım
Listacibaşi olarak sölim tabiki çikmadin giderken haber verdin çünkü:)Selam iyi geceler herkese. Ben hala sorunlarla ugrasiyorum. Ailemin yanina gittim geldim. Ailem geldi evime kaldi vs. Eve geleli bir iki gun kadar oldu. Ne kitap okuyabildim ne buralara gelebildim malesefyarindan itibaren arayi kapatip hem basligi hem kitabimi okumaya basliyorum artik kafami dagitmam gerek. Insallah cikmamisimdir listeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?