Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Canım ben klasiklerde ve çevirilerde özellikle iş bankası tercih ediyorum. Kısaltılmamış hali oluyor.
okumadım ama iş bankasını şiddetle tavsiye ederim.

Fark ettim ben onu

Güle güle oku Kuzum. Başgan seni çok seviyor.
Bizi de sev Başgan
Gizem senin gününü kesin karıştırdılar

Fark ettim. Kapımı çalan kargocu yok, kaldım bir başıma, bir sen yolladın da teselli oldu kuzum. Mutlu ettin beni.

_asmunikal_ keyifle oku kuzum.

_meLinDa_ kesene bereket tatlişim.
Çok kıskandınız dımı? Keşke sizin olmsa dımı

Fark ettim. Ben de dahil olmak istedim. Tam bir kitap kurduyum ayrıca evimde şahsi kütüphanem var. Yaklaşık 3000 adet kitabım var :)
hoşgeldin
3000 ad kitap varsa eşsiz hazineye sahipsin bence. ne tarz kitaplar var neler okuyorsun? foto paylaşır mısın bizimle. kütüphane yapmak isteyenlere fikir olur

3000 ad kitap diyince ağzımın suyu aktı resmen ve hemen aklıma Harry Potter'daki Hogwarts kütüphanesi geldi.düşünsene öyle bir evde yaşadığını

Zaten benim Harry Potter zaafım var. Kaç gündür filmlerini başa sardım izliyorum.
Hogwarts kütüphanesi muazzam. Keşke bizim olsa. Ama oradaki gibi yasaklı kitaplar bölümü olursa ben de kuralları çğneyen birisi gibi oraya izinsiz geçebilirim

3000 mi?
aman allahım. fotoğrafını paylaşabilir misin? çok merak ettim.

aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz aslında

Vallabu biraz kuşaktan kuşağa büyüyen bir kütüphane oldu. Babam bilim kurgu okumayı severdi ben de klasikleri ve biyografi okumayı seviyorum. Ama her şey en az bir kitap okuma gibi bir alışknalığım var. Fotğraflar bulanık olabilir. Bir gün kahveye gelirsiniz canlı canlı görürsünüz.

Not resimlerle can çekiştiğim için geç cevap yazdım Resimler büyük geliyor ekleyemiyorum beceremedim nasıl yapalım

Ben telefonla fotoğraf çekince ekleyebiliyorum. Neden olmadı ki? Bilemedim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…