- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.661
Canım ben klasiklerde ve çevirilerde özellikle iş bankası tercih ediyorum. Kısaltılmamış hali oluyor.Harika. Güzelce oku hepsini. Sefillerben
Savaş ve Barış 5-6 sene okumuştum. Ama böyle kalın değildi. Acaba hangi yayıneviydi ki? Eksik miydi ki?
Ben de 1967 basım var bir tane. Sayfaları sararmış, kokulu.
Güle güle oku sen de. Güzel bir seçim.
_meLinDa_ kesene bereket.
Fark ettim ben onu
Güle güle oku Kuzum. Başgan seni çok seviyor.
Bizi de sev Başgan
Gizem senin gününü kesin karıştırdılar
Fark ettim. Kapımı çalan kargocu yok, kaldım bir başıma, bir sen yolladın da teselli oldu kuzum. Mutlu ettin beni.
Çok kıskandınız dımı? Keşke sizin olmsa dımı
bkz. şakire çay yok_asmunikal_ ödüm koptu @__Dalida__ ile @DonukPudra yolladı da ben yollayamıcam, onlardan kusur kalıcam diye
sevgililer günün kutlu olsun o zaman canımın içi
xyzt-5544 sana yok
Çok kıskandınız dımı? Keşke sizin olmsa dımı
Yuffi en çok beni seveceksin mecburFark ettim. Kapımı çalan kargocu yok, kaldım bir başıma, bir sen yolladın da teselli oldu kuzum. Mutlu ettin beni.
bence bu olmalı
Seni sevdiğim için azıcık kıskandım, ne de olsa senin mutluluğun beni de mutlu eder, o yüzden keyifle oku beybisi.
Beni de aranıza alın ben de geldim .. Herkese kocaman merhabalar <3
Hoşgeldin.
Burada güzel arkadaşlıklar var.
hoşgeldinFark ettim. Ben de dahil olmak istedim. Tam bir kitap kurduyum ayrıca evimde şahsi kütüphanem var. Yaklaşık 3000 adet kitabım var :)
Fark ettim. Ben de dahil olmak istedim. Tam bir kitap kurduyum ayrıca evimde şahsi kütüphanem var. Yaklaşık 3000 adet kitabım var :)
hoşgeldin
3000 ad kitap varsa eşsiz hazineye sahipsin bence. ne tarz kitaplar var neler okuyorsun? foto paylaşır mısın bizimle. kütüphane yapmak isteyenlere fikir olur
Sizi aramıza alabilirdik ama çok kitabınız varmış. Olmaz kıskanırım benBeni de aranıza alın ben de geldim .. Herkese kocaman merhabalar <3
3000 ad kitap diyince ağzımın suyu aktı resmen ve hemen aklıma Harry Potter'daki Hogwarts kütüphanesi geldi.aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz aslında
3000 ad kitap diyince ağzımın suyu aktı resmen ve hemen aklıma Harry Potter'daki Hogwarts kütüphanesi geldi.düşünsene öyle bir evde yaşadığını
3000 mi?
aman allahım. fotoğrafını paylaşabilir misin? çok merak ettim.
aynı anda aynı şeyi düşünmüşüz aslında
Vallabu biraz kuşaktan kuşağa büyüyen bir kütüphane oldu. Babam bilim kurgu okumayı severdi ben de klasikleri ve biyografi okumayı seviyorum. Ama her şey en az bir kitap okuma gibi bir alışknalığım var. Fotğraflar bulanık olabilir. Bir gün kahveye gelirsiniz canlı canlı görürsünüz.
Not resimlerle can çekiştiğim için geç cevap yazdımResimler büyük geliyor ekleyemiyorum beceremedim nasıl yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?