- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.681
3000 ad kitap diyince ağzımın suyu aktı resmen ve hemen aklıma Harry Potter'daki Hogwarts kütüphanesi geldi.düşünsene öyle bir evde yaşadığını
Zaten benim Harry Potter zaafım var. Kaç gündür filmlerini başa sardım izliyorum.
Hogwarts kütüphanesi muazzam. Keşke bizim olsa. Ama oradaki gibi yasaklı kitaplar bölümü olursa ben de kuralları çğneyen birisi gibi oraya izinsiz geçebilirim
Ben telefonla fotoğraf çekince ekleyebiliyorum. Neden olmadı ki? Bilemedim valla
Tam 3000 deği belki 2650 dir belki 2800 babam vefat ettikten sonra sayamadım elim varmadı. Allah hepinizin kalbine göre versin kızlar
Telefonla gçetim göndermedim :'( Beceriksizim. Özelden denesem ayıp olur mu sana
Sizi aramıza alabilirdik ama çok kitabınız varmış. Olmaz kıskanırım ben
İlk sayfada belli kurallar var. Müsait olunca okursunuz
Fark ettim. Ben de dahil olmak istedim. Tam bir kitap kurduyum ayrıca evimde şahsi kütüphanem var. Yaklaşık 3000 adet kitabım var :)
Böyle oldu valla.
Ayrıca hiç kıskanmadık ki.
Benim de eklenmiyor hic dosya boyutu buyuk diyip hata veriyor :/Ben telefonla fotoğraf çekince ekleyebiliyorum. Neden olmadı ki? Bilemedim valla
Hoşgeldin.
Resim eklerken boyuttan dolayı ekleyemiyorsanız resmi telefonunuzda acıkken ekran goruntusu alıp onu siteye yükleyebilirsiniz.
Onu da denedim gene olmamisti.Hoşgeldin.
Resim eklerken boyuttan dolayı ekleyemiyorsanız resmi telefonunuzda acıkken ekran goruntusu alıp onu siteye yükleyebilirsiniz.
canlarına tak ettiğinde ağa üstüne çullanıp meydan da öldürmeyi de, vay vay köyündekiler gibi hiçbir işkenceye baş eğmemeyi de bilirler...Eki Görüntüle 1953303
Ne kadar ibretlik degil mi?
Birseylerin hala ayni oldugu gercegi.
Ne kadar aci!
MerhabaŞimdi okuyorum hatırlatma için teşekkür ederim.
Merhaba
Hosgeldiniz
Bayildimmmm?
Kc tane kitabiniz var acaba
Aramıza hoş geldin3000 'e yakın ama tam sayı veremiyorum :/ Hatta arakdaşlar kütüphanemm resmini de paylaştılar. Hoşbuldum bu arada hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :))) Çok sıcak karşıladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?