- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.701
Kıskanmadım kiiiiBaşkanımmmCansın sen Sevgililer günü hediyesi olarak kabul ediyorum
Çok teşekkür ederim, çok istediğim bir kitaptı. Bide İş Bankası, sarılıp uyurum ben bunlara
Sayenizde mng kargocu ile kanka oldum. Umarım bekardır_meLinDa_
Eki Görüntüle 1953233 Eki Görüntüle 1953235
Hoşgeldinnnn. Hem de bilim-kurgu kitaplarının olduğu süper bi küytüphnen varmış. Şimdi baskısı olmayan ne hazineler vardır orda. Çok şanslısın umarım ben de çocuklarıma böyle bir kütüphane bırakabilirim.Vallabu biraz kuşaktan kuşağa büyüyen bir kütüphane oldu. Babam bilim kurgu okumayı severdi ben de klasikleri ve biyografi okumayı seviyorum. Ama her şey en az bir kitap okuma gibi bir alışknalığım var. Fotğraflar bulanık olabilir. Bir gün kahveye gelirsiniz canlı canlı görürsünüz.
Not resimlerle can çekiştiğim için geç cevap yazdımResimler büyük geliyor ekleyemiyorum beceremedim nasıl yapalım
Hoşgeldinnnn. Hem de bilim-kurgu kitaplarının olduğu süper bi küytüphnen varmış. Şimdi baskısı olmayan ne hazineler vardır orda. Çok şanslısın umarım ben de çocuklarıma böyle bir kütüphane bırakabilirim.
Yok listeden çıkmazsın tabi ki canımİyi akşamlar kızlar
Hepiniz İyisinizdir insallah
Ben bu aralar bildirim yapamıyorum çünkü hiç okuyamıyorum ..Bazı dertlerim var ve kafamı toplayıp mümkün değil okuyamıyorum ..Birkaç gün daha okuyamam ,listeden çıkmam inşallah ..
Huzurlumu huzurlu bir geceniz olsun
HoşgeldinBeni de aranıza alın ben de geldim .. Herkese kocaman merhabalar <3
Ama ben bunları kıskanmadım ki
İyi akşamlar kızlar
Ben bu aralar bildirim yapamıyorum çünkü hiç okuyamıyorum ..Bazı dertlerim var ve kafamı toplayıp mümkün değil okuyamıyorum ..Birkaç gün daha okuyamam ,listeden çıkmam inşallah ..
Yüzyıllar geçse de degismiyor, değişmeyecek de galiba...Eki Görüntüle 1953303
Ne kadar ibretlik degil mi?
Birseylerin hala ayni oldugu gercegi.
Ne kadar aci!
Hoş geldiniz.Fark ettim. Ben de dahil olmak istedim. Tam bir kitap kurduyum ayrıca evimde şahsi kütüphanem var. Yaklaşık 3000 adet kitabım var :)
Güle güle oku cnm aramizda kalsin savaş ve barış içnde en çok roman kahramani bulunan kitap :) bana çok korkunç geliyo:)BaşkanımmmCansın sen Sevgililer günü hediyesi olarak kabul ediyorum
Çok teşekkür ederim, çok istediğim bir kitaptı. Bide İş Bankası, sarılıp uyurum ben bunlara
Sayenizde mng kargocu ile kanka oldum. Umarım bekardır_meLinDa_
Eki Görüntüle 1953233 Eki Görüntüle 1953235
Vay canina:) ben 400 küsür kitabin tozunu alirken zor geliyo 3000 kitap aman tanrim dedim:)Fark ettim. Ben de dahil olmak istedim. Tam bir kitap kurduyum ayrıca evimde şahsi kütüphanem var. Yaklaşık 3000 adet kitabım var :)
Canim inanir misin mesajlari acmadan evvel aklima gelmistin. Mambur'un sesi cikmiyor diyordum. Hayatta hepimiz kah agir kah hafif sorunlar yasiyoruz. Canini sıkan, kafani meshul eden herneyse umarim cozulur ve ustesinden gelirsin. Dinleyici istersen burdayim. Burdayiz.İyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?