Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hoşgeldinnnn. Hem de bilim-kurgu kitaplarının olduğu süper bi küytüphnen varmış. Şimdi baskısı olmayan ne hazineler vardır orda. Çok şanslısın umarım ben de çocuklarıma böyle bir kütüphane bırakabilirim.

İyi akşamlar kızlar
Hepiniz İyisinizdir insallah
Ben bu aralar bildirim yapamıyorum çünkü hiç okuyamıyorum ..Bazı dertlerim var ve kafamı toplayıp mümkün değil okuyamıyorum ..Birkaç gün daha okuyamam ,listeden çıkmam inşallah ..
Huzurlumu huzurlu bir geceniz olsun

Yok listeden çıkmazsın tabi ki canım
Dilerim tez zamanda tüm dertlerin çözülür, feraha erersin

İnşallah kötü bir anı kalmadan çözülebilir şeylerdir dertleriniz

kedicaniniyesin hoşgeldiniz. Kitapliginiz bir harika. Hepimizin hayali resmen. Insallah birgun bizlere de nasip olur.
Sizden cokca tavsiye alacagiz sanirim. :)
M mambur tatlim umarim bir an once sorunlarini halledersin. Allah gönlune ferahlik versin.
Bu arada yeni kitabim On Kucuk Zenci.
Ortak okumaya yetisemedim ama olsun. Simdilik cok heyecanli gidiyor kitap.

Günaydın kızlar
Kocaman bir kütüphane gördüm geçmişi okurken, maşallah diyorum kedicaniniyesin
M mambur umarım sıkıntılarınız çözülebilecek sıkıntılardır, tez zamanda feraha erersiniz.
Ben her iki kitabımda da psikolojik 100 barajını geçtim şükür.
İnce Memed sayfa 133. Bu ay bitmeden ikinci cildi bitirsem bari
Notre Dame'ın Kamburu sayfa 100. Çok fazla insan var, olaylar çok yavaş ilerliyor. Klasiklerin kaderi bu sanırım. Aynı serzenişleri Budala okurken sizlerden de duyduydum. Bu ay bitmeden kitap biter inşallah.
Şimdilik benden bu kadar, gün içerisinde görüşürüz. Sevgi günümüz kutlu olsun

Herkese gunaydin. Bugun David Whitehouse'un YATAK adli kitabina baslayacagim boyle pek bilinmedik yeni yazarlari denemeyi seviyorum. Bunlardan biri de Ned Beauman, Boksor Bocek diye bir kitabini okumustum. Sonra cikacak kitaplarini beklemeye basladim. Isinlanma Kazasi da beni hayal kirikligina ugratmadi. Bu yilki fuardan da Glow adli romanini aldim umarim yukselen beklentilerimi karsilar.
Yatak 25. yas gununde yataktan cikmamaya karar veren bir adami kardesinin agzindan anlatiyormus. Umarim severim
Canim inanir misin mesajlari acmadan evvel aklima gelmistin. Mambur'un sesi cikmiyor diyordum. Hayatta hepimiz kah agir kah hafif sorunlar yasiyoruz. Canini sıkan, kafani meshul eden herneyse umarim cozulur ve ustesinden gelirsin. Dinleyici istersen burdayim. Burdayiz.

Buarada hepinizin sevgililer gununu kutlarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…