- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.721
canım geçen haftada bende aynıydım iç sıkıntım kişisel sorunlarım yakamı bırakmıcak gibi gelmişti ama çok şükür atlattım inşallah sende bir an önce sıkıntını atlatırsınİyi akşamlar kızlar
Hepiniz İyisinizdir insallah
Ben bu aralar bildirim yapamıyorum çünkü hiç okuyamıyorum ..Bazı dertlerim var ve kafamı toplayıp mümkün değil okuyamıyorum ..Birkaç gün daha okuyamam ,listeden çıkmam inşallah ..
Huzurlumu huzurlu bir geceniz olsun
Hepsini oku kitaplarinin. Adam hic fire vermiyor ya cok cok iyi Zweig. Allah'im ZWEIG sevgimi anlatacagim insanlari burda buldum sukurler olsun.kızlar günaydın
beni hiç şaşırtmıyorsunuz valla bravo diyorum sizlereStefan Zweig nasıl bir yazardır aman Allah'ım dili çok güzel anlaşılır. Amok Koşucusuna bayıldım iyi ki 2 kitabını daha almışım onları da okumak için sabırsızlanıyorum
kızlar günaydın
beni hiç şaşırtmıyorsunuz valla bravo diyorum sizlereStefan Zweig nasıl bir yazardır aman Allah'ım dili çok güzel anlaşılır. Amok Koşucusuna bayıldım iyi ki 2 kitabını daha almışım onları da okumak için sabırsızlanıyorum
Hepsini oku kitaplarinin. Adam hic fire vermiyor ya cok cok iyi Zweig. Allah'im ZWEIG sevgimi anlatacagim insanlari burda buldum sukurler olsun.
Günaydınlar.. Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu bitti.
Ben de çok sevdim anlatımını, dilinin zenginliğini. Elimde 6 kitabı daha var. Okumak için can atıyorum ama keşke biraz daha uzun olsalardı. Bitince hüzünlendim.
ortak okuma ayı içindeyiz hala ama sen neden ban yedin kikedicaniniyesin hoşgeldiniz. Kitapliginiz bir harika. Hepimizin hayali resmen. Insallah birgun bizlere de nasip olur.
Sizden cokca tavsiye alacagiz sanirim. :)
M mambur tatlim umarim bir an once sorunlarini halledersin. Allah gönlune ferahlik versin.
Bu arada yeni kitabim On Kucuk Zenci.
Ortak okumaya yetisemedim ama olsun. Simdilik cok heyecanli gidiyor kitap.
Günaydın..
epub olarak okumak beni kitaptan çok uzaklaştırıyor. İnce Memedleri almadığıma bin pişmanım. 2. kitaptayım henüz.
Günaydın..
epub olarak okumak beni kitaptan çok uzaklaştırıyor. İnce Memedleri almadığıma bin pişmanım. 2. kitaptayım henüz.
mng bana da aynısını yapıyor eylül ayından beriGünaydın
hafta sonundan beri hiç okuyamadım yorgunum, hasta gibiyim (bunlar hep bahane tabi) gurur ve önyargı sayfa 324 deyim.
mng kargo hiç evime gelmeden mesaj atmış yine "geldik evde bulamadık" diye ne saçmalıklarla uğraşıyorum.
kedicaniniyesin hoşgeldiniz, kütüphaneniz harika
M mambur sıkıntılarınız inşallah en kısa zamanda düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?