Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

canım geçen haftada bende aynıydım iç sıkıntım kişisel sorunlarım yakamı bırakmıcak gibi gelmişti ama çok şükür atlattım inşallah sende bir an önce sıkıntını atlatırsın

Hepsini oku kitaplarinin. Adam hic fire vermiyor ya cok cok iyi Zweig. Allah'im ZWEIG sevgimi anlatacagim insanlari burda buldum sukurler olsun.

Günaydınlar.. Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu bitti.

Ben de çok sevdim anlatımını, dilinin zenginliğini. Elimde 6 kitabı daha var. Okumak için can atıyorum ama keşke biraz daha uzun olsalardı. Bitince hüzünlendim.

Günaydın herkese
Kolera Günlerinde Aşk bitti
Marquez'in Yüzyıllık Yalnızlık'tan aşina olduğumuz kimi zaman anlaşılır kimi zaman içinden çıkılmaz anlatımı bu eserinde de yerini almış :)
yine bir ölümle başlıyor hikâye, geçmişe dönerek iki gencin ilk aşkı, ayrılıkları ve bir tarafın diğerinin tam 53 yıl 7 ay 11 gün boyunca dul kalmasını bekleyişini anlatıyor ...
Fonda iç savaşlar, kırıp geçiren kolera,görgüsüz zenginler, tek gecelik çılgın aşklar...
Ben severek okudum, pek vaktim olmadığından elimde süründü birazcık

Öyle işte

Hepsini oku kitaplarinin. Adam hic fire vermiyor ya cok cok iyi Zweig. Allah'im ZWEIG sevgimi anlatacagim insanlari burda buldum sukurler olsun.

bilmediğim yazarlardan bir Aytmatov bir de Zweig okudum şimdilik ve ikisine de bayıldım. Aytmatovun kitaplarının hepsini aldım sayılır Zweigin 3 kitabı var temkinli yaklaştım ya beğenmezsem diye ama yok harikaymış o da korkmadan alırım artık kitaplarını@melekeskisi evet kısa kitapları ama dolu dolu bitince Cicoretti valla bu kadar güzel yazarları tanıdığım için çok mutluyum

ortak okuma ayı içindeyiz hala ama sen neden ban yedin ki

Günaydın..
epub olarak okumak beni kitaptan çok uzaklaştırıyor. İnce Memedleri almadığıma bin pişmanım. 2. kitaptayım henüz.

Katılıyorum sana.
İş arasında okuyunca kitaba hak ettiği değeri veremiyor insan. Ama şuan almam da mümkün değil, hiç yoktan iyidir diyip mecbur devam edeceğim

Günaydın
hafta sonundan beri hiç okuyamadım yorgunum, hasta gibiyim (bunlar hep bahane tabi) gurur ve önyargı sayfa 324 deyim.
mng kargo hiç evime gelmeden mesaj atmış yine "geldik evde bulamadık" diye ne saçmalıklarla uğraşıyorum.
kedicaniniyesin hoşgeldiniz, kütüphaneniz harika

M mambur sıkıntılarınız inşallah en kısa zamanda düzelir

mng bana da aynısını yapıyor eylül ayından beri
Bize açıklamaları kuryeler sürekli işten çıkıyor o yüzden getiremiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…