- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #4.741
Dogru söylüyorsunuz yeni oldugumdan oldu , ilgin icin teşekkür ederimingenious_girl merhaba
bildirim topoiğine bildirimde bulunuyorsunuz ama buraya hiç yazmıyorsunuz
buraya da bekleriz
hoşgeldin2 kızımı uyutma cabalarinda beni uyutmalarini engelleyebilirsem sen ece ziyagilsin topla kendini ye baslayacagim inşallah tabi arada birde ders çalışmam gerek bunların hepsini nasil basaracagim bilmiyorum
canım çok teşekkür ederim
Benim yazacağim şeyi yazmişsin :) dün bildirim yaparken dikkatimi çekti benimdeingenious_girl merhaba
bildirim topoiğine bildirimde bulunuyorsunuz ama buraya hiç yazmıyorsunuz
buraya da bekleriz
testereyi diyorsun sanırımVeee on küçük zenciye dün başladim hizli bir şekilde bitti
Puntolari büyük kitap boyut olarak küçük ve akici... Uç dört saatlik işi var rahat rahat ben ara vererek okudum beş saatte falan
Olaylarin başinda hiç bir şey anlamadim , biraz belirsiz başliyor ben on küçük zenciyi zenci çocuklar sanmiştim okumadan önce insan kaçakliğiyla ilgili bişeyler bekliyodum niyeyse ama çok farkli çikti:)
Katili tabiki fark edemedim muhteşem diyemem ama keyifliydi agatha nin tarzini sevdim ilk okudiğum kitabiydi polisiye okumayi seviyorum zaten:)
Bi film var dilimin ucunda yüzünde maske game over diyodu minik bisiklete biniyodu seri bir film onu izliyomuş gibi hissettim kendimi:)
En sevdiğim yanı katili tahmin etmek cidden zor:)
Benim yazacağim şeyi yazmişsin :) dün bildirim yaparken dikkatimi çekti benimdeingenious_girl kurallarimiz ilk sayfada yazili periyodik olmasa da arada bir buraya uğtamalısın...
Birde M mambur bu ay izinlisin değil mi öyle yazmişsin yanlis anlamadim cnm???
Kafamı toplayıp ,şu sorunlarimi halledince hemen okumaya başlıyorum ..insallahta bu ay bitimini bulmaz .En azından bu ay dört kitap okuyabilsem çok sevinicem
Not: lisTecibaşı
Günaydın kızlar
Kocaman bir kütüphane gördüm geçmişi okurken, maşallah diyorumkedicaniniyesin
M mambur umarım sıkıntılarınız çözülebilecek sıkıntılardır, tez zamanda feraha erersiniz.
Ben her iki kitabımda da psikolojik 100 barajını geçtim şükür.
İnce Memed sayfa 133. Bu ay bitmeden ikinci cildi bitirsem bari
Notre Dame'ın Kamburu sayfa 100. Çok fazla insan var, olaylar çok yavaş ilerliyor. Klasiklerin kaderi bu sanırım. Aynı serzenişleri Budala okurken sizlerden de duyduydum. Bu ay bitmeden kitap biter inşallah.
Şimdilik benden bu kadar, gün içerisinde görüşürüz. Sevgi günümüz kutlu olsun
Çok çok teşekkür ederim kızlar .Burada çok aktif olup ,sizin kadar çok paylaşım yapamadım ama öyle sıcak kanlı ,ictensinizki sanki hep taniyormusum sizi gibi...
Sağolasın canım inan banada yakamı bu dertlerden kurtaramayacakmışım gibi geliyor ama uğraşıyorum inşallah düzelircanım geçen haftada bende aynıydım iç sıkıntım kişisel sorunlarım yakamı bırakmıcak gibi gelmişti ama çok şükür atlattım inşallah sende bir an önce sıkıntını atlatırsın
Teşekkür ederim sizin gibi arkadaşları kaybetmek istememYok listeden çıkmazsın tabi ki canım
Dilerim tez zamanda tüm dertlerin çözülür, feraha erersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?