Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

merhaba
dün akşam ince memed 2 bitti. çok acıklıydı, bire bir gerçek olmasa da benzer şeylerin yaşanmış olma ihtimali insanı çok üzüyor çok etkiliyor. İyi ki başlamışım sizinle okumaya, 3. ye bu akşam başlarım ama çok ilerleyemem muhtemelen
sevgiliye 50 büyü sayfa 122

ingenious_girl merhaba
bildirim topoiğine bildirimde bulunuyorsunuz ama buraya hiç yazmıyorsunuz
buraya da bekleriz
Benim yazacağim şeyi yazmişsin :) dün bildirim yaparken dikkatimi çekti benimde ingenious_girl kurallarimiz ilk sayfada yazili periyodik olmasa da arada bir buraya uğtamalısın...
Birde M mambur bu ay izinlisin değil mi öyle yazmişsin yanlis anlamadim cnm???

Not: lisTecibaşı

Veee on küçük zenciye dün başladim hizli bir şekilde bitti
Puntolari büyük kitap boyut olarak küçük ve akici... Uç dört saatlik işi var rahat rahat ben ara vererek okudum beş saatte falan

Olaylarin başinda hiç bir şey anlamadim , biraz belirsiz başliyor ben on küçük zenciyi zenci çocuklar sanmiştim okumadan önce insan kaçakliğiyla ilgili bişeyler bekliyodum niyeyse ama çok farkli çikti:)
Katili tabiki fark edemedim muhteşem diyemem ama keyifliydi agatha nin tarzini sevdim ilk okudiğum kitabiydi polisiye okumayi seviyorum zaten:)

Bi film var dilimin ucunda yüzünde maske game over diyodu minik bisiklete biniyodu seri bir film onu izliyomuş gibi hissettim kendimi:)

En sevdiğim yanı katili tahmin etmek cidden zor:)

testereyi diyorsun sanırım bende 10 küçük zenciyi ıssız bir adada zenci çocukların başına gelen ilginç olaylardır diye düşünmüştüm

bugün resmen oturdum hiç iş yok baya kesildi işler patron dışarı da olsaydı kitabımı okurdum aklım kitapta Amok Koşucusu nasıl bitecek merak ediyorum

QUOTE="yezdaasya, post: 50126330, member: 780553"]Günaydın
hafta sonundan beri hiç okuyamadım yorgunum, hasta gibiyim (bunlar hep bahane tabi) gurur ve önyargı sayfa 324 deyim.
mng kargo hiç evime gelmeden mesaj atmış yine "geldik evde bulamadık" diye ne saçmalıklarla uğraşıyorum.
kedicaniniyesin hoşgeldiniz, kütüphaneniz harika

M mambur sıkıntılarınız inşallah en kısa zamanda düzelir[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim inşallah düzelir

M mambur umarım sıkıntılarını çözersin ve aramıza çok güzel bir dönüş yaparsın.

M mambur inşallah atlatırsın bütün sıkıntılarını
Çok çok teşekkür ederim kızlar .Burada çok aktif olup ,sizin kadar çok paylaşım yapamadım ama öyle sıcak kanlı ,ictensinizki sanki hep taniyormusum sizi gibi...
İyi dilekleriniz için çok teşekkürler

canım geçen haftada bende aynıydım iç sıkıntım kişisel sorunlarım yakamı bırakmıcak gibi gelmişti ama çok şükür atlattım inşallah sende bir an önce sıkıntını atlatırsın
Sağolasın canım inan banada yakamı bu dertlerden kurtaramayacakmışım gibi geliyor ama uğraşıyorum inşallah düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…