Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İnşallah kötü bir anı kalmadan çözülebilir şeylerdir dertleriniz

Kızlar sizede çok teşekkür ederim ,çok duygulandım ..İyiki buraya gelip tanımışım sizi..

Bu arada sayfayı da Karman çorman yaptım sanki :))

M mambur canım arkadasım. Hep bi tık daha kotusu var her seyin.
İnşaallah sıkıntılarımız cabuk gecer ve bir daha da ugramaz.
Yeter ki ailemizle saglık ve huzur içinde olalım.

Yatak - David WHITEHOUSE bitti. Bi gunde bitiriverdim. Yataktan cikmayi reddeden Mal'in ailesi, en cok da kardesi uzerindeki etkisi anlatiliyor. Bagimli kisilik bozuklugu icin guzel ornekler var. Yorucu bir kitap degil. Dinlendirici olarak okunabilir.
Iyi geceler.

Günaydın arkadaşlar
sıkıntısı olan herkeslere ferahlıklar diliyorum
ben de bu aralar her şeyden çok sıkılmış hissediyorum, adım atmam gereken konular yaklaşıyor ve huysuzluğum artıyor
kadınsal rahatsızlıklarımdan da bıktım vallahi, yaşlanıyor muyum ne oluyor anlamıyorum

İnce Memed 3 sayfa 146

günaydın kızlar
hiç adetimiz değildir doğum günü sevgililer günü yılbaşı vs özel olarak kutlama yapmayız ama malum kış eve tıkıldık uzun oldu dışarı çıkmayalı diye çıktık güzel bir yemek yedik eğlendik. ama biraz pişman da olduk dün İzmir felaket soğuktu. şu an baş ağrısından duramıyorum kafamı üşüttüm resmen berem de yoktudün kitap okuyamadım bugün kaldığım yerden devam Amok Koşucusunu bitiririm heralde. Bu kitap bittikten sonra araya hiç kitap almayacağım İnce Memed 3-4 ard arda bitireyim diyorum

Gunaydinlar,
Dun gece Jeannette Winterson 'in Normal Olmak Varken Neden Mutlu Olasin' ina basladim. 10 syfcik okudum. Otobiyografiymis. Yazarin diger kitaplari da yine kendi hayatiyla ilgiliymis. Bunu sevmedim, zaten evlat edinilmis ve zor bir hayat gecirmis ama butun romanlarina bunu yansitmasi bana biraz 'baska konu bulamiyor mu? ' diye dusundurdu. Ilk 10 sayfadan aslinda gecmise karsi hala ofkesinin gecmedigini dusundurdu. Biraz antipatiyle basliyorum bakalim nasil ilerleyecek.

Günaydın
Gurur ve Önyargı bitti. dili sade, sürükleyici bir kitap. biraz pembe dizi havasında :) yıllar geçse de hatta yüz yıllar insan ilişkilerinde duygular hiç değişmiyor dedirtti bana. okumanızı tavsiye ederim.
yeni kitabım Stefan Zweig Santranç sayfa 20 deyim.
Sevgiler benden hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…