- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.001
Ooooğğğ noğw ben de yokum hızınıza yetişemiyorum ki benTehlikeli Oyunlar'da yokum ben
Sen de gel yamacımızaOoooğğğ noğw ben de yokum hızınıza yetişemiyorum ki ben
Bas gaza canım bas gaza diyorum sana:)Tehlikeli oyunlarda kalın birazcık çantalık zor kuzu . O zaman insAllah ince memedler biter benim de dicem ama zor görünüyor. Off stres yaptım:))
Başgan ya bir başgan nasıl olur onu görüyoruzBurda paylaşılan kitapları görüp de kıskançlıktan çatlayan benim daha fazla çatlamama izin vermeyen ve beni bugün havalara zıplatan sevgili başkanımız_meLinDa_ ya buradan kucak dolusu, hatta bana yolladığı kitapların sayısı kadar kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum Çünkü kendisi bana kocaman bir set göndermiş
Kendi mutevazi bir adet kitabımın gelmesi için kargonun yollarını gözlerken kargo görevlisi kucağıma önce koca bir kutu bıraktı şok oldumHemen açtım ve bununla karşılaştım
Eki Görüntüle 1955273
İçinden ne çıkacağını hemen anladım tabiki ve mecaz olarak değil gerçekten havalara uçtumAlmak için fırsat kolladığım, ayılıp bayıldığım, kafaya takıp sürekli bahsedip herkesi bıktırdığım seti yollamış bana bu muthiş insan
Eki Görüntüle 1955275
Ne desem az gerçekten, Rabbim yüzünün ve kalbinin güzelliğini hep önüne çıkarsın inşallah. Çoookkk mutlu ol inşallah Özgem çoookkkkk
can yayın evi benim tercih ettiklerim arasında neden güvenmiyorsun ki?
Papatya çok güzel bir tercoh keyifle oku başganımEki Görüntüle 1955321
Ben size bitmiyorrrr kızlar bitmiyorrrr demiştim di mi
Bu harika kitapları bana canım @Papatya cım göndermiş
Hiç beklemiyordum o sebeple çooook şaşırdım ve aşırı mutlu oldum
O kadar işinin gücünün arasında beni de unutmamışsın çok incesin
Notun da sıcacıktı çok teşekkür ederim
hala 3. kitaba başlayamadım canım ya . bünyem error verdiBas gaza canım bas gaza diyorum sana:)
bayıldım güzel günlerde oku.çok seviliyorsun başgan bonkör davranmış
Kazen bey kimin ikinci üyeliği acaba içimizde ki irlandali kim??çelişkiler çelişkiler çelişkiler ve 2. üyelikler ...
Çok yoğun geçiyor okuyamadım pek. İnce Memed 2 deyim hala.
1q84 te kimler olacak
ŞimcikSürekli soruyorum katılmaya çalışıyorum bişeylere ama :) ince memedi şubat için mi belirlediniz? 1q84 martta mı başlayacak? 1q84ü okumayı çok istiyodum. Olursa katılırım. Liste mi yaptınız göremedim ben bi yerlerde? :)
Şimcik
Şubat ayı ortak okuması on küçük zenci
Ama birkaç kişi biz ince memed de okuyalım dedik
Mart ortak okuması sevda sözleri cemal süreya
Ana biz yine bir grup 1q84 okuyacağız
Hatta minik bşr grup da tehlikeli oyunlar da okuyacağız
AynenMelindacığım teşekkürler aydınlattın. O zaman ben on küçük zenciyi şu an okuyorum. 1q84e de katılıyorum. Bir de bildirim topiğine ay sonunda okuduğunuz bitirdiğiniz kitapları mı yazıyosunuz?
Melinda herşeyi yazmışMelindacığım teşekkürler aydınlattın. O zaman ben on küçük zenciyi şu an okuyorum. 1q84e de katılıyorum. Bir de bildirim topiğine ay sonunda okuduğunuz bitirdiğiniz kitapları mı yazıyosunuz?
Kazen bey huuu huuuu kim acaba bu ikinci üyelik alan kişi???? Bi açiklama yapsaniz???pardon artık içinizde değil, üye de burada değil ...
Şimcik
Şubat ayı ortak okuması on küçük zenci
Ama birkaç kişi biz ince memed de okuyalım dedik
Mart ortak okuması sevda sözleri cemal süreya
Ana biz yine bir grup 1q84 okuyacağız
Hatta minik bşr grup da tehlikeli oyunlar da okuyacağız
Melinda herşeyi yazmışaz çok kimin elimde hangi kitap var biliyoruz artık. Bu yüzden o kitapları aynı anda okumaya çalışıyoruz. Üç aylık anket yapıldı kitaplar seçildi. Ortak okuma sayfasında bulabilirsiniz.
Hedefinizi söylerseniz sizi ansayfayada eklemiş olurum. (Bir sene içimde okumayı planladığınız kitap sayısı , zorunlu değil vermeyebilirsiniz de ) Birinci sayfayıda müsait olduğunuzda okuyun. Kalıcı olmamız dileğiyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?