Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Başgan ya bir başgan nasıl olur onu görüyoruz
Güle güle oku cnm:)

can yayın evi benim tercih ettiklerim arasında neden güvenmiyorsun ki?

Cicoretti hakikaten ne sorunu var Can Yayınlarının? Ben de bilmiyorum. Bir de iyi diye bilirdim.

´... Otuz yaşını geçmiş olsa da yirmi yaş daha genç gösteren Mr. Styver...´

Yani Mr. Styver 10-15 yaşlarında mı gösteriyordu bu durumda? Oysa cümlenin orijinali ilgili bölümde (Congratulary) şöyle:

´...Mr. Styver, a man of little more than thirty, but looking twenty years of older than he was...´
Simdi bu ceviri hatasini yapan ve bunun basilmasina gozyuman bir yayinevine ben guvenmiyorum. Acikcasi sasirtti beni. Ama cok onemli kitaplari var bastigi, her ceviri de boyle bariz hatalarla dolu degildir elbette.

Papatya çok güzel bir tercoh keyifle oku başganım
Ne çok başgan dedim ben yahu:)

Çok yoğun geçiyor okuyamadım pek. İnce Memed 2 deyim hala.

1q84 te kimler olacak

Sürekli soruyorum katılmaya çalışıyorum bişeylere ama :) ince memedi şubat için mi belirlediniz? 1q84 martta mı başlayacak? 1q84ü okumayı çok istiyodum. Olursa katılırım. Liste mi yaptınız göremedim ben bi yerlerde? :)

Şimcik
Şubat ayı ortak okuması on küçük zenci
Ama birkaç kişi biz ince memed de okuyalım dedik

Mart ortak okuması sevda sözleri cemal süreya
Ana biz yine bir grup 1q84 okuyacağız
Hatta minik bşr grup da tehlikeli oyunlar da okuyacağız

Melindacığım teşekkürler aydınlattın. O zaman ben on küçük zenciyi şu an okuyorum. 1q84e de katılıyorum. Bir de bildirim topiğine ay sonunda okuduğunuz bitirdiğiniz kitapları mı yazıyosunuz?

Melindacığım teşekkürler aydınlattın. O zaman ben on küçük zenciyi şu an okuyorum. 1q84e de katılıyorum. Bir de bildirim topiğine ay sonunda okuduğunuz bitirdiğiniz kitapları mı yazıyosunuz?
Aynen
O ay içerisinde bitirdikçe yazıyoruz
Mesela şubat-1 ince memed 1
Şubat-2 ince memed 2 gibi
Mesela bugün on küçük zenciyi bitirdin ve şubat ayı içerisinde bitirdiğin 3. Kitap
Şubat-3 on küçük zenci yazıyorsun

Melinda herşeyi yazmış az çok kimin elimde hangi kitap var biliyoruz artık. Bu yüzden o kitapları aynı anda okumaya çalışıyoruz. Üç aylık anket yapıldı kitaplar seçildi. Ortak okuma sayfasında bulabilirsiniz.

Hedefinizi söylerseniz sizi ansayfayada eklemiş olurum. (Bir sene içimde okumayı planladığınız kitap sayısı , zorunlu değil vermeyebilirsiniz de ) Birinci sayfayıda müsait olduğunuzda okuyun. Kalıcı olmamız dileğiyle :)

Günaydın
Güzel haftasonları
İnce Memed 3
Sayfa 88

Ortak okumalara doyamayangillerden. Ah ne güzel

Keşke diğer anket zamanı da gelse de heyecanlansak

Günaydın kızlar.
Gripli bir cumartesi sabahından herkese merhabalar
Dün akşam canım _meLinDa_ cığımın güzel hediyesi Sherlock serisinin ilk kitabı Kızıl Takip'e başladım. Ama halsizlik bir anda bastırınca 50'li sayfalarda bırakmak zorunda kaldım. Yarın küçük bir kayınvalide yolculuğu yapacağız, yolda okuyup ilerletirim umuyorum ki
Bugün de öğlene kadar işyerindeyim, toplantı olacak ama toplantıya kadar İnce Memed okumaya devam ederim.
İnce Memed 2 - sayfa 289.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…